Regisztráció  Belépés
Advent - Kulturális és szakrális programok Győrben
...
Domanyik Eszter, a Polgármesteri Hivatal városmarketing és programszervezési főosztályvezetője hangsúlyozta, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is négy kiemelt szabadtéri helyszínen zajlanak a programok.
A Megyeháztér vásári jelleget ölt, a Baross úton a gasztronómia kapja a főszerepet. A Széchenyi tér a meghittséget, a szakrális jelleget tükrözi majd, ott lesz feláll...
2017-11-21 14:12:06
Pénteken nyílik meg a budapesti Városháza park adventi vására
... támogatják, valamint ismét meghirdetik a jótékonysági macigyűjtést is. A játékokat hátrányos helyzetű, illetve kórházi ápolásra szoruló gyermekek számára juttatják el. A vásár területén, szabadtéri installáció keretében lesz látható az óvodások és kisiskolások számára a FŐKERT Zrt.-vel közösen meghirdetett Környezettudatos karácsony pályázatra beérkezett 60 fenyőfa is, amelyeket a...
2017-11-17 16:53:22
János király és A sevillai borbély a Szegedi Nemzeti Színház műsorán
... 17-től látható Szegeden Rossini A sevillai borbély című operája. A négy színház és egy független előadó-művészeti szervezet által létrehozott produkciót Kerényi Miklós Gábor rendezte. A szabadtéri premiert július végén Szentendrén tartották, a kőszínházi változattal először Szegeden találkozhat a közönség.
Pál Tamás karmester hangsúlyozta, hogy Rossini operájának komoly hagyo...
2017-10-17 10:42:04
Rekordvérfürdő volt egy Las Vegas-i koncerten
... hívták.A rendőrség lelőtte a támadót a Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeletén, ahonnan előzőleg automata fegyverrel lőtt a szállodával szemben megrendezett szabadtéri koncert nézőire - tette hozzá egy rendőrségi szóvivő.

A tettes a városban lakott, és bár a rendőrség úgy ...
2017-10-02 22:37:54
Kraftwerk-koncert jövő februárban a Sportarénában
... Neonlicht, a Taschenrechner, a Nummern vagy a Der Telefon Anruf.
"Csupa kellemes emlékem van az 1981 augusztusi budapesti Kraftwerk-koncertről, ami valójában nem is egy, hanem két szabadtéri fellépés volt. Közte akadt egy kis időnk, így hát biciklitúrát csináltunk a Duna partján. Az egész olyan volt, mint valami nyári vakáció. Az interneten egyébként találni fotókat a budapes...
2017-10-02 15:13:16
Egész napos rendezvénnyel ünneplik az öt éves Mesemúzeumot
... családi koncertje zárja.
A helyszínen a GYIK-Műhely tart egész nap kreatív művészeti foglalkozásokat, valamint könyvvásár, könyvtotó, papírszínház is lesz délután négy óráig. A szabadtéri kiállításon Makhult Gabi lengőszobrait lehet megtekinteni.
Az ünnephez jótékonysági könyvgyűjtést is kapcsolódik: a látogatók által ajándékba hozott gyerekkönyveket rászoruló gyermekekh...
2017-09-30 15:23:51
Nyolcvan éves a Margitszigeti Szabadtéri Színpad
... magas kulturális színvonalat képviselt. A 2017-es évad programja több mint százezer nézőt vonzott, amely az elmúlt évhez képest 20 százalékos növekedést jelent. Kiemelte: a Margitszigeti Szabadtéri Színpad a főváros sikertörténete.
Felidézte, hogy a szigeten számos beruházás valósult meg az elmúlt időszakban, emellett néhány éve a szabadtéri színpad is megújult.
Bán Teod...
2017-09-26 14:30:30
Finnország a vendége a budapesti Eleven Ősz fesztiválnak
... Gottierben lesz látható, a 100 éves államiság apropóján pedig egy virtuális kiállítást állítanak össze, amelynek keretében bemutatják azt a 100 dolgot, amit a finnek adtak a világnak. A szabadtéri programok között említette, hogy egy finn kórus énekel majd a Bartók Béla út több pontján, emellett a fesztiválon finn kortárs táncot is tanulhatnak az érdeklődők.
A rendezvényen em...
2017-09-21 14:13:52
Pécsi Napok - Mintegy hatvan program a baranyai megyeszékhelyen
... kiemelték, a Fonogram-díjas Mobilmánia csaknem kétórás koncertjén fellép Vikidál Gyula, az együttes alapító tagja. A Kodály-év alkalmából a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) nagyszabású szabadtéri koncertet ad a VoiSingers énekegyüttes közreműködésével.
A fesztivál ideje alatt három alkalommal jelentkezik a Gasztronómia és irodalom elnevezésű beszélgetős főzőshow.
A s...
2017-09-11 17:17:18
Szabadtéri koncerttel és sorsolással indul szombaton a Bartók Világverseny és Fesztivál
... elmondta: a versenyen 46 fiatal, harminc év alatti hegedűs méri össze tudását a nemzetközi zsűri előtt. A versenyzők megmérettetési sorrendjének nyilvános sorsolása a Liszt Ferenc téri szabadtéri színpadon lesz szombat délután.
Az ingyenes elődöntőkben a versenyzők Bartók 1. vagy 2. rapszódiájának legalább egy tételét, valamint Bach hegedű szólószonátáinak és partitáinak min...
2017-09-07 15:23:02
1 2 3 ............40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Szegedi Nemzeti Színház, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Eleven Ősz, Pécsi Napok, Bartók Világverseny, Domanyik Eszter, Polgármesteri Hivatal, FŐKERT Zrt, Szegeden Rossini, Kerényi Miklós Gábor, Mandalay Bay Hotel, Telefon Anruf, Makhult Gabi, Bartók Béla, Fonogram-díjas Mobilmánia, Vikidál Gyula, Pannon Filharmonikusok, Liszt Ferenc, budapesti Városháza, sevillai borbély, budapesti Eleven, baranyai megyeszékhelyen, korábbi évekhez, gasztronómia kapja, szakrális jelleget, jótékonysági macigyűjtést, játékokat hátrányos, vásár területén, négy színház, független előadó-művészeti, szabadtéri premiert, kőszínházi változattal, rendőrség lelőtte, szállodával szemben, rendőrségi szóvivő, városban lakott, 1981 augusztusi, egész olyan, interneten egyébként, szabadtéri kiállításon, ünnephez jótékonysági, látogatók által, 2017-es évad, elmúlt évhez, főváros sikertörténete, szigeten számos, elmúlt időszakban, szabadtéri színpad, virtuális kiállítást, finnek adtak, szabadtéri programok, finn kórus,
© 2013 TVN.HU Kft.