Regisztráció  Belépés
1956 - Külföldön is tartottak megemlékezéseket
... vasárnap ünnepi szentmisét rendeztek, amelyet a Magyar Katolikus Misszió plébánosa, Havas István atya celebrált magyar nyelven.
Szombaton a brüsszeli Cinquantenaire Parkban kétnapos szabadtéri fesztivál vette kezdetét az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából. A belgiumi magyar nagykövetség, valamint az Európai Unió és a NATO mellett működő állandó képviseletek által k...
2016-10-23 20:03:03
Budapest Music Expo: hangszerek, koncertek, zenei érdekességek
... többek közt a Magna Cum Laude. A hangterápiás pihenőszigeten hangágyak, hangszékek és óriásgongok segítenek stresszmentes állapotba kerülni.
A korábbi expókkal ellentétben idén három szabadtéri színpadon zajlanak koncertek, fedett nézőtér előtt. Fellép mások mellett az Anna and the Barbies, a Cloud9+, a Leander Kills, az Infusion Trio, az Alapi Band, a Half Note City, a Zanzi...
2016-10-06 07:41:04
A világ legfurcsább hangszerei.
... felszabaduló légnyomás által szólalnak meg. A meglehetősen apokaliptikus hangzású hangszert nem szívesen engednénk be a Zeneakadémia nagytermébe, de jó látványelem lehet különböző majálisok és szabadtéri koncertek kiegészítőjeként.


Sajtdobok. - Walter Williams al...
2016-09-25 21:34:06
A Rolling Stones 2016-os kubai koncertje a magyar mozikban is
... befejezte történelmi jelentőségű kubai látogatását, amely során 88 év után először utazott hivatalban lévő amerikai elnök a szigetországba. A diplomáciai esemény és a brit együttes ingyenes szabadtéri koncertje sokak szerint az ország nyitását jelzi a világra - szerepel a közleményben.
Kubában soha nem volt még ekkora volumenű könnyűzenei esemény, a nagyszabású koncertre reng...
2016-09-21 11:23:37
Liszt Ferenc és Bartók Béla műveiből ad elő Bogányi Gergely az Ars Sacra Fesztiválon
...
A zongoraművész szombat reggel az M1 aktuális csatornán elmondta: a szabadtéri koncert egyben a nyitánya a kárpát-medencei kocertkörútnak, amelyen minden állomáson más műveket ad majd elő.
A turné alatt megfordul majd a Délvidéken, Felvidéken, Erdélyben, de Magyarországon is több koncertet tart - tette hozzá.
Szombaton kezdődik és jövő vasárnapig tart az Ars Sacra...
2016-09-17 09:41:19
Megnyílt az Ars Sacra Fesztivál
... kettősége adja azt a biztos alapot, amire jövőnket építhetjük" - tette hozzá.
Az Ars Sacra kiemelt programjai között szerepel Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész szombat esti szabadtéri koncertje a budai Várban, valamint a szintén Kossuth-díjas Snétberger Ferenc vígszínházbeli koncertje a fesztivál zárónapján.
Vasárnap a Szent István-bazilikában rendezik meg a tö...
2016-09-16 18:42:48
Ma kezdődik az Ars Sacra Fesztivál
... esztergom-budapesti érsek nyitja meg ma délután Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban.
A kiemelt programok között szerepel Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész szombat esti szabadtéri koncertje a budai Várban, valamint a szintén Kossuth-díjas Snétberger Ferenc vígszínházbeli koncertje a fesztivál zárónapján.
A 60. évforduló alkalmából szeptember 19-én este a Várk...
2016-09-16 07:05:48
Torontói Filmfesztivál - A NASA-nak dolgozó afroamerikai nőknek állít emléket a Hidden Figures
... mondta.
A három színésznő kiemelte, hogy nem az Oscar-szezon foglalkoztatja őket, azt szeretnék, ha Johnson büszke lenne erre a ...
2016-09-12 20:23:36
Bemutatóval és szabadtéri programokkal indul az Opera új évada
... előadásában. A legfrissebb nagybemutatók előtt emellett összesen kilenc időpontban játszanak háromféle egyfelvonásos vígoperát az Opera sarkánál kialakított Dalszínház utcai Szfinx-színpadon. A szabadtéri programok a szeptember 17-18-i autómentes hétvégén kezdődnek délutánonként 14 órától, este héttől mindkét nap OperaMozit vetítenek az Andrássy úton. Elsőként a Hunyadi Lászlót, m...
2016-09-12 13:22:44
Jövő pénteken kezdődik az Ars Sacra Fesztivál
... el Dragonits Márta, a fesztivált szervező Ars Sacra Alapítvány kuratóriumának elnöke.
A kiemelt programok között szerepel Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész szombat esti szabadtéri koncertje a budai Várban, valamint a szintén Kossuth-díjas Snétberger Ferenc vígszínházbeli koncertje a fesztivál zárónapján.
A 60. évforduló alkalmából szeptember 19-én este a Várker...
2016-09-08 15:22:25
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Budapest Music Expo, Rolling Stones, Liszt Ferenc, Bartók Béla, Bogányi Gergely, Sacra Fesztiválon, Sacra Fesztivál, Torontói Filmfesztivál, Hidden Figures, Magyar Katolikus Misszió, Havas István, Cinquantenaire Parkban, Európai Unió, Magna Cum Laude, Leander Kills, Infusion Trio, Alapi Band, Half Note City, Walter Williams, Bogányi Gergely Kossuth-díjas, Kossuth-díjas Snétberger Ferenc, Szent István-bazilikában, Magyar Nemzeti Múzeumban, Hunyadi Lászlót, Dragonits Márta, Sacra Alapítvány, világ legfurcsább, magyar mozikban, brüsszeli Cinquantenaire, 1956-os forradalom, belgiumi magyar, hangterápiás pihenőszigeten, korábbi expókkal, meglehetősen apokaliptikus, diplomáciai esemény, brit együttes, ország nyitását, nagyszabású koncertre, zongoraművész szombat, szabadtéri koncert, kárpát-medencei kocertkörútnak, turné alatt, biztos alapot, budai Várban, szintén Kossuth-díjas, fesztivál zárónapján, kiemelt programok, három színésznő, legfrissebb nagybemutatók, szabadtéri programok, szeptember 17-18-i,
© 2013 TVN.HU Kft.