Regisztráció  Belépés
Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.
... és borzasztó kínok között vetéli el az ördögöt, aki bizonyosan tévutakon hordozta eddig, és megakadályozta abban, hogy ennek a világnak a dolgaiban tisztán lásson. De ha most meg tud szabadulni az ártó és zűrzavaros gonosztól, akkor tisztán az Isten lelkével fog válaszolni minden feltett kérdésre.
Tehát tőle fogom megkérdezni, hogy mi célra vagyunk a világon!
Egyszerre o...
2018-07-15 17:17:26
Konzervatívnak lenni szexi, Esterházy és Spiró az ásatag
... közegnek dekolonizálnia kell a saját gondolkozását, és attól a sablontól, hogy az Esterházy a jó író, a liberális közegnek kell megfelelnie, az a fontos, amit a Magyar Narancs ír, meg kell szabadulnia" - egyebek mellett erről beszélt a Klubrádióban a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója. Békés Márton július 6-án.

Saját mércét kell teremteni címmel közölt hasonl...
2018-07-12 22:13:26
Méregtelenítés,fogyás
... a nem megfelelő életmód, és a helytelen táplálkozás következtében alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy itt az ideje életmódot váltani?
Ehhez a legelső lépés az, hogy meg kell szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása, és a zsírégetés.

Hozzávalók:
2 citrom
5 cik...
2018-07-12 15:57:58
Tallóztam
... újságírója

Ne feledd, hogy a fájdalom elleni küzdelem legjobb módszereiről szóló olvasás nem által még nem fogod tudni enyhíteni a fájdalommal járó betegség tüneteit. Ezért, ha meg akarsz szabadulni a problémától, és le szeretnéd küzdeni a fájdalmat, magadnak kell megvizsgálni a dolgot! Ha úgy teszel, akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy az eredményeket nemcsak az orvosi...
2018-07-11 21:26:19
Föld bolygó isteneiről
... mennyország bizony nem tart örökké! A saját vágyai húzzák vissza ,,a földre", tehát a középső világba, egy újabb testesülésbe.

Egyirányú zsákutca ez a bolygó, innen szabadulni igen nehéz - bár nem lehetetlen. A szabadulást hirdeti a kereszténység a megbocsátás, a földi karma elengedésén át, a buddhizmus a vágynélküliségen át, vagy akár a vaisnava hindui...
2018-07-09 19:19:57
méregtelenítés fogyás
... a nem megfelelő életmód, és a helytelen táplálkozás következtében alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy itt az ideje életmódot váltani?
Ehhez a legelső lépés az, hogy meg kell szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása, és a zsírégetés.

Hozzávalók:
2 citrom
5 c...
2018-07-09 18:42:17
Fodor Ákos
... mer mozdulni
nem mer
sötét szobában

testének meztelen szépségét
ruháján keresztül
meglátták idegen szemek
piruló bőréről
örökre el akar szabadulni
a mindent látni engedő ruha
várt
hátha leveszi róla valaki

akinek igazán megmutatná
testének meztelen szépségét

ifjú éveim fiatal fája ...
2018-07-09 08:31:41
Keresztény történet- A hibákról
... hibák mindig vastagok ott, ahol vékony a szeretet.
A fehér tehenet is feketének látod, ha úgy akarod. Saját hibáink feljegyzésére sok papírra lenne szükség, de hála Istennek, ha szabadulni akarunk tőlük, tudjuk, hová vigyük őket. Minden hibáink ellenére Isten azt akarja, hogy hittel tekintsünk Jézus Krisztusra. Ne csüggedjünk el, hanem higgyünk abban, hogy amíg élünk, mindenn...
2018-07-07 07:09:37
Érdekesség
... keretként használja a mesét, amit megtölt egyéni - ám annyira mégse egyedi - történetelemekkel. A rendezőnő nem tud - illetve, talán érthető módon, nem akar - szabadulni a misztikus-romantikus vámpírfilm örökségétől, ezért lehet erős Alkonyat-utánérzésünk a film közben.

Lényegében ugyanis egy vérfarkas-történettel van dolgunk, melyet megfűszerez...
2018-07-03 22:00:07
Kiegészítések az Ötöshöz
... elszigetelődik a valóságtól, excentrikussá és nihilistává válik. Nagyon labilis, támadásoktól tart: elutasítja és eltaszítja magától a többi embert és a társas kapcsolatokat. / Nem tud szabadulni vészterhes gondolataitól, amelyektől ugyanakkor fél is. Eszelőssé, rettegővé és zavarodottá válik, elképesztő torzulások és fóbiák áldozata lesz. / Feledést keresve öngyilkosságot követhe...
2018-07-03 17:03:55
1 2 3 ......................269 270 ...........404 405 ...........537 538 539 
Címkék: Fodor Ákos, Magyar Narancs, Terror Háza Múzeum, Békés Márton, Jézus Krisztusra, dolgaiban tisztán, saját gondolkozását, liberális közegnek, helytelen táplálkozás, ideje életmódot, legelső lépés, felgyülemlett méreganyagoktól, alábbi keverék, méreganyagok kitisztítása, fájdalom elleni, fájdalommal járó, eredményeket nemcsak, saját vágyai, középső világba, újabb testesülésbe, szabadulást hirdeti, földi karma, vaisnava hindui, mindent látni, fehér tehenet, film közben, többi embert, társas kapcsolatokat, vágynélküliségen, méreganyagoktól, dekolonizálnia, méregtelenítés, konzervatívnak, elszigetelődik, öngyilkosságot, megakadályozta, feljegyzésére, gondolataitól, felgyülemlett, excentrikussá, kiegészítések, következtében, kereszténység, kapcsolatokat, gondolkozását, méreganyagok, kitisztítása, felgyorsítja, testesülésbe, támadásoktól, megvizsgálni, eredményeket, utánérzésünk, klubrádióban, módszereiről, anyagcserét, csüggedjünk, szabadulnia, nihilistává, megbocsátás, szabadulást, fájdalommal, táplálkozás, mennyország,
© 2013 TVN.HU Kft.