Belépés
SÜTÉS NÉLKÜLI sütemények
... felverjük a cukor felével. Hozzáadjuk
a lisztet és a reszelt citromhéjat, végül 5 dl tejet. A keveréket lábosbatöltjük, és folyamatosan kevergetjük 6 percig takarékon fözzük. Nem
szabad felforrnia! Levesszük a tüzröl.
2. A maradék tejet egy másik lábosba töltjük, hozzáadjuk a maradék
cukrot és a kakaót. Folyamatosan kevergetve 6 percig fözzük takarékon,
...
2015-11-16 13:57:45
x
... fehérje, 20 dkg cukor. Amikor felvertük, akkor lehet hozzá adni 20 dkg darált diót, 2-3 kanál rumot, (aromát). Kiskanállal a korongocskákra rakni. Előmelegített sütőben sütni. Hamar sül, nem szabad ott hagyni. Lehet a habra egy-egy negyedelt diót is tenni.
Ám aki nem szeret habbal bajlódni, az a korongokba nyomjon negyed diót. Hab nélkül is finom.
Amikor kisültek, ak...
2014-05-24 19:26:39
Mágneses pólusváltás a földön?
... hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben. Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik.

Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves gí­zai piramisok, a Titicaca-tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek...
2013-12-25 17:08:41
Édes, karácsonyi finomságok...
... belôle. A kis tésztákat egyenként vékonyra nyújtjuk, megtöltjük töltelékkel, ami lehet dió, mák, vagy gesztenye. Nagyon lazán felcsavarjuk, ügyelve, hogy a tészta széle felül legyen. Nem szabad aláhajtani a tésztát, mert akkor sütésnél nem
nyílik szét. Elômelegített sütôben, kb. 180 °C -on 20-25 percig sütjük. Sütés után még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.

Di...
2011-12-11 22:10:49
x
... fokhagymát törje át. Mély tálban keverje össze a pácadalékokat: a csirke kivételével mindent. Forgassa bele a csirkét, fóliázza és tegye hűtőbe legalább 3 órára. Lehúzva a pácot, süsse a csirkét szabad tűzön faszénen vagy más grillen vagy roston kb. 50 percig, forgatva és kenegetve a páccal.
Megjegyzés: a kukoricaszirup egyszerű szőlőcukoroldat, használjon vízbe kevert szől...
2011-02-13 09:38:30
recept,beigli.
... tejfölt)

A cipókat lazán átgyúrjuk, egymást követően lisztezett munkalapon 5 mm vastag téglalapokra nyújtjuk. Megkenjük a lapot tojásfehérjével,
elsimítjuk a töltelék felét, szabadon hagyva a hosszabbik felénél 2-3 cm széles sávot. Megszórjuk mazsolával. A rövidebb oldalakon behajtunk 2-3 cm-es csíkot, majd feltekerjük. Sütőpapírral bélelt sütőlapra|...
2010-12-14 15:26:32
Ropogós cukkíni tejfölös hagym
... megforgatjuk
a fûszeres tojásban, majd ismét a szójalisztbe hempergetjük. A 180
fokos forró olajban ropogós-pirosra sütjük (5-7 perc), és leszûrve
tálra rakjuk. Nem szabad lefedni, nehogy megereszkedjen. Hagyjuk
kihûlni, közben elkészítjük a tejfölös hagymát: a megtisztított
vöröshagymát vékony karikákra vágjuk és a karikákat szétszedjük....
2010-10-20 05:34:08
x
... egres
5 ek.kristálycukor
1 egész tojás
pici só
A megmosott,lecsumázott gyümölcsöt 3 ek.cukorral , a csipet sóval és annyi vízzel teszem fel főzni,amennyi ellepi.Nem szabad sokáig főzni,mert péppé fő! Közben a sárgáját kikavarom 2 kanál cukorral,és óvatosan a puha gyümölcshöz adjuk állandó keverés mellett,nehogy a tojás kicsapódjon.Ezután a fehérje habját ad...
2010-06-10 12:24:24
csirke,kacsa marha ételek
... összeforgatom a csirkés tésztával. Tűzálló tálba öntöm, tetejét elsimítom és rászórom a reszelt sajtot. Előmelegített, forró sütőbe tolom, hogy a tetején lévő sajt éppencsak ráolvadjon. Pirítani nem szabad!

Elkészítési ideje: 60 perc

GYÖMBÉRES CSIRKESZÁRNY

Hozzávalók: 50 dkg csirkeszárny, 2 evőkanál rizsliszt, fél dl száraz fehérbor, 3 evőkanál ...
2010-01-31 09:17:36
alma
... gyümölcsjoghurt
3 dl tejszín
1 csomag zselatin
8 evőkanál cukor
gyümölcs

A joghurtot, zselatint és a cukrot összekeverni és felmelegíteni. (Felforralni nem szabad!) Kihűlés után belekeverni a tejszínt és a gyümölcsöt. Kivizezett formába tölteni és hagyni megdermedni. Kihűlés után tálcára kell borítani, utána lehet díszíteni gyümölccsel és tejszín...
2009-12-04 01:46:49
1 2 
Címkék: SÜTÉS NÉLKÜLI, GYÖMBÉRES CSIRKESZÁRNY, cukor felével, reszelt citromhéjat, keveréket lábosbatöltjük, maradék tejet, másik lábosba, korongocskákra rakni, habra egy-egy, másik dimenziót, természetes anyagok, több százezer, tészta széle, csirke kivételével, csirkét szabad, kukoricaszirup egyszerű, cipókat lazán, lapot tojásfehérjével, töltelék felét, hosszabbik felénél, rövidebb oldalakon, szójalisztbe hempergetjük, tejfölös hagymát, karikákat szétszedjük, csipet sóval, sárgáját kikavarom, puha gyümölcshöz, tojás kicsapódjon, fehérje habját, csirkés tésztával, reszelt sajtot, tetején lévő, cukrot összekeverni, szőlőcukoroldat, gyümölcsjoghurt, tojásfehérjével, korongocskákra, megereszkedjen, lábosbatöltjük, kukoricaszirup, előmelegített, pácadalékokat, összeforgatom, felmelegíteni, kristálycukor, megtisztított, csirkeszárny, összekeverni, folyamatosan, szójalisztbe, hempergetjük, téglalapokra, vöröshagymát, megforgatjuk, felcsavarjuk, feltekerjük, elkészítési, kiskanállal, felforralni, belekeverni, pólusváltás,
© 2013 TVN.HU Kft.