|
|
|
... tésztát kavarunk belőle.
A tésztát forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük, és hozzáadjuk a kész leveshez. Igény szerint a nokedlit közvetlenül a levesbe is szaggathatjuk.
Megjegyzés
Zsenge borsóból a legfinomabb!
Csizoo
Forrás: Mindm... |
2018-07-20 00:09:16 |
|
|
|
|
|
|
... tesz és abból is galuska lesz, ezt tudjuk be a hedonizmus egyéni megnyilvánulásának.
Ha ez megvan, szaggathatjuk a lobogó, forró sós vízbe. A nokedli abban a pillanatban kész, amikor feljön a víz tetejére, ha tovább főzögetjük eszelős örömmel, egy lisztes ízű, összeragadt csimbókot kapunk, amin a rá... |
|
2018-05-24 18:43:52 |
|
|
|
|
|
|
... ezt a díjat azáltal, hogy tökéletesen övéi helyébe lépett. Azzá lett, amik ők voltak: Isten által elátkozottá! Így fizette ki a váltságdíjat. Ezért: m... |
2018-03-27 07:32:13 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát kavarunk belőle.
A tésztát forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük, és hozzáadjuk a kész leveshez. Igény szerint a nokedlit közvetlenül a levesbe is szaggathatjuk.
Megjegyzés
Zsenge borsóból a legfinomabb!
Csizoo
Forrás: Mindm... |
|
2017-09-12 23:39:24 |
|
|
|
|
|
|
... lisztezett felületen fél cm vastagságúra nyújtjuk.
Ha a könnyebb megoldást választjuk, még nyújtani sem muszáj, mert kanállal is közvetlenül, a közben felforrósított olajba szaggathatjuk.
Az első sütést előfordulhat, hogy fedő alatt kell végeznünk, de nem minden esetben. A fánkocskák maguktól megfordulnak, de legyen kéznél szűrőkanál, amivel fordíthatjuk is a... |
|
2017-04-23 05:32:23 |
|
|
|
|
|
|
... lisztezett felületen fél cm vastagságúra nyújtjuk.
Ha a könnyebb megoldást választjuk, még nyújtani sem muszáj, mert kanállal is közvetlenül, a közben felforrósított olajba szaggathatjuk.
Az első sütést előfordulhat, hogy fedő alatt kell végeznünk, de nem minden esetben. A fánkocskák maguktól megfordulnak, de legyen kéznél szűrőkanál, amivel fordíthatjuk is a... |
2017-04-20 23:08:41 |
|
|
|
|
|
|
... lisztezett felületen fél cm vastagságúra nyújtjuk.
Ha a könnyebb megoldást választjuk, még nyújtani sem muszáj, mert kanállal is közvetlenül, a közben felforrósított olajba szaggathatjuk.
Az első sütést előfordulhat, hogy fedő alatt kell végeznünk, de nem minden esetben. A fánkocskák maguktól megfordulnak, de legyen kéznél szűrőkanál, amivel fordíthatjuk is a... |
2017-01-04 12:04:51 |
|
|
|
|
|
|
... lisztezett felületen fél cm vastagságúra nyújtjuk.
Ha a könnyebb megoldást választjuk, még nyújtani sem muszáj, mert kanállal is közvetlenül, a közben felforrósított olajba szaggathatjuk.
Az első sütést előfordulhat, hogy fedő alatt kell végeznünk, de nem minden esetben. A fánkocskák maguktól megfordulnak, de legyen kéznél szűrőkanál, amivel fordíthatjuk is a... |
2015-11-18 09:56:16 |
|
|
|
|
|
|
... lisztezett felületen fél cm vastagságúra nyújtjuk.
Ha a könnyebb megoldást választjuk, még nyújtani sem muszáj, mert kanállal is közvetlenül, a közben felforrósított olajba szaggathatjuk.
Az első sütést előfordulhat, hogy fedő alatt kell végeznünk, de nem minden esetben. A fánkocskák maguktól megfordulnak, de legyen kéznél szűrőkanál, amivel fordíthatjuk is a... |
2015-09-01 19:12:21 |
|
|
|
|
|
|
... sütőporos liszttel és a kókuszreszelékkel összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet. Ha összeállt, forrósítsunk olajat. Csípjünk le kis darabokat vagy kanállal is szaggathatjuk. Beletesszük az olajba, és ha az egyik fele megsült, átfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük. Porcukorral meghintve, olvasztott csokival megcsurgatva kínáljuk.
facebook, Ha... |
2015-07-30 10:38:33 |
|
|
|
|