Regisztráció  Belépés
Takarítónőt tartani úri huncutság.
... kimossák helyettem, mert azt nagyon abszurdnak éreztem.) De a jót persze könnyű megszokni. Mert a profi takarítást az ember nem tudja reprodukálni, és ha egyszer hozzászoksz az igazi, szakértői tisztasághoz, akkor aztán később nehéz feladni a luxust. Így hát a gyógyulásom után is (pestiesen szólva) megtartottam Melindát.

Amikor Melinda jön, ha tehetem, elmegyek otthonró...
2018-02-23 02:38:02
Iohannis védelmébe vette a korrupcióellenes főügyészt
... helyreállítása, a korrupcióellenes harc miatt van szükség.
A jelentés "nem világos", az államfőnek pedig más véleménye van a DNA vezetőjének munkájáról, így a dokumentumot az államfő szakértői testülete alaposabb tanulmányozásnak veti majd alá - közölte csütörtök este az elnöki hivatal.
Románia elnöke számos alkalommal elégedettségét fejezte ki a DNA és annak vezetősége ...
2018-02-22 21:06:22
Negyed évszázad alatt megduplázódott a Döbrögisztánban élő
... rendszerváltáskor

Negyed évszázad alatt megduplázódott, ma már 876 ezres a hazai roma népesség száma. A falvakban átlagosan 11,5 százalékos az arány - írja a HVG a Debreceni Egyetem szakértői által irányított, az ország összes településére kiterjedő, 2010-2013-as adatgyűjtése alapján.

A kis és közepes méretű városokban összességében 9, Budapesten ...
2018-02-22 19:45:32
Sikerrel szerepelt a tokaji aszú a Best Wine of the World versenyen
... sorolták a negyedik helyre.
Ugyanezt a bort korábban már két másik elismert nemzetközi borverseny, a Challenge International du Vin, Bordeaux és az International Wine Challenge, London szakértői is aranyéremmel jutalmazták.
A kiemelkedő eredmény újabb elismerése a tokaji borvidék különleges adottságainak és megerősíti, hogy a tokaji aszú nemzetközileg is egyedülálló bor...
2018-02-22 17:08:11
Fehér port tartalmazó levelet küldtek Harry hercegnek és menyasszonyának
... csomagot küldött a brit parlamentbe február közepén.
A Harry hercegéknek címzett levél a St. James-palotába, az ifjú herceg londoni rezidenciájára érkezett. A benne talált anyagról szakértői vizsgálat kiderítette, hogy ártalmatlan.
A levelet rövid idővel az után kapta a palota, hogy a brit parlament egyik irodájában hasonló tartalmú csomagra bukkantak. Mivel a törvényhoz...
2018-02-22 14:23:13
Amnesty International: a migránsokat érintő jogsértések problémásak
... szervezeteket megszüntesse. Úgy vélte, a törvényjavaslat valódi célja a kritikus, kínos ügyeket feltáró civil szervezetek elhallgattatása.
Demeter Áron, az AI Magyarország emberi jogi szakértője az európai-közép-ázsiai régióról szólva elmondta, jellemzően egyre szűkül a nyilvános tér, amelyben a civil jogvédők, újságírók, a politikai ellenzék tagjai dolgozhatnak. Közölte, a ...
2018-02-22 13:39:18
Paksi bővítés - Megfelel a követelményeknek az Atomenergomas a fővállalkozó vizsgálata szerint
... auditorok a gyártóműhelyek mellett felkeresték a speciális mérőhelyeket és laboratóriumokat, ahol megtekintették az atomerőművi berendezések gyártásában alkalmazott vizsgálati eljárásokat. A szakértők különösen nagy figyelmet fordítottak a gyártási kultúra és a gyártóművek biztonsági kultúrájának ellenőrzésére - írták.
A Roszatom gépgyártó divíziójának üzemei a Paks II. Atom...
2018-02-22 13:37:35
Jelentősen csökken a bevándorlás Nagy-Britanniába
... a csütörtöki adatismertetéshez fűzött kommentárjában közölte: a brit EU-tagság megszűnési folyamata jó eséllyel szerepet játszott a bevándorlási, illetve az elvándorlási döntésekben. A szakértő hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a migrációs döntések okai mindig összetettek, és egyéb tényezők is befolyásolják a számokat.
Brit üzleti és egyéb szakmai szervezetek azonban egymás után ...
2018-02-22 13:22:53
Pályázatot írnak ki a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatói posztjára
... pályázati kiírás február 28-án jelenik meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának honlapján, a pályázatok benyújtási határideje április 16., az igazgató személyéről a közgyűlés dönt egy szakértői, valamint a köznevelési, tudományos és kulturális bizottság véleményének ismeretében.
A jelentkezőkkel szemben követelmény a szakirányú felsőfokú végzettség, minimum 5 év szakmai gya...
2018-02-22 13:21:35
A vártnál erősebben romlott az ifo német üzleti hangulatindexe februárban
... gyengülő mutatót vártak.
Az index elemei közül a gazdasági szereplők aktuális üzleti környezetről alkotott véleményét számszerűsítő mutató a januári 127,8 pontról 126,3 pontra esett. Szakértők is gyengülő mutatóra, 127,0 pontra számítottak.
A hat hónapra előretekintő várakozások mutatója is romlott, a januári 108,3 pontról 105,4 pontra süllyedt. Szakértők enyhébb vissza...
2018-02-22 13:20:12
1 2 3 .................1792 1793 .........2689 2690 .........3584 3585 3586 
Címkék: Best Wine, Amnesty International, Csiky Gergely Színház, Amikor Melinda, Debreceni Egyetem, Challenge International, International Wine Challenge, Demeter Áron, Paks II, Emberi Erőforrások Minisztériumának, korrupcióellenes főügyészt, tokaji aszú, migránsokat érintő, fővállalkozó vizsgálata, bevándorlás Nagy-Britanniába, kaposvári Csiky, vártnál erősebben, profi takarítást, gyógyulásom után, korrupcióellenes harc, államfőnek pedig, államfő szakértői, elnöki hivatal, hazai roma, falvakban átlagosan, arány &#8211, ország összes, negyedik helyre, bort korábban, kiemelkedő eredmény, tokaji borvidék, brit parlamentbe, ifjú herceg, benne talált, levelet rövid, után kapta, brit parlament, törvényjavaslat valódi, civil jogvédők, politikai ellenzék, gyártóműhelyek mellett, speciális mérőhelyeket, atomerőművi berendezések, szakértők különösen, gyártási kultúra, gyártóművek biztonsági, csütörtöki adatismertetéshez, brit EU-tagság, elvándorlási döntésekben, szakértő hangsúlyozta, migrációs döntések,
© 2013 TVN.HU Kft.