Regisztráció  Belépés
Manchesteri robbantás - Szakértő: több a veszélyes ember, mint amennyit ellenőrizni tudnak
... bár a szakemberek valószínűleg ugyanúgy látják ezt Nyugat-Európában, mint a kontinens "keleti felén", sokan "nem hajlandóak" kimondani, és még mindig "felkészületlenek vagyunk".
A szakértő úgy vélte, a manchesteri merényletnél a helyszínt őrző biztonsági cég nem tett eleget a törvényi előírásoknak a beléptetésnél.
De valószínű - fűzte hozzá -, hogy ha betartották volna ...
2017-05-29 21:24:52
Ukrán válság - SZBU: a Yandex gyaníthatóan ukránok adatait adta át az oroszoknak
... szuverenitásának, területi épségének és biztonságának aláaknázása céljából - áll a k...
2017-05-29 19:14:37
A prágai Ady Endre Diákkör kapta a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat
... fogalmazott.
A csehországi magyar közösség 1989-ig nem részesült az őt mint kisebbséget megillető nemzetiségi jogokból: nem használhatta anyanyelvét, nem alakíthatott érdekképviseleteket. Szakértők a csehországi szórványmagyarság asszimilálódását jósolták, de e tétel cáfolata a prágai magyar diákkör is - mondta.
A második világháború után a jogfosztottság jellemezte hel...
2017-05-29 19:14:11
BÉT - Szakértő: az OTP és a Richter húzta le a BUX-ot
...
A részvénypiac forgalma 3,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével gyengültek a pénteki záráshoz képest.
Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője az M1 aktuális csatornán kifejtette: elsősorban az OTP és a Richter húzta le a BUX indexet. Megjegyezte, hétfőn kereskedési szünet van az amerikai piacon és a londoni börzén is szünnap volt, ami meglátsz...
2017-05-29 17:53:36
Krónika 5. rész (interpellációk)
... nyilatkoznak, hogy elkerüljék a prejudikációt. Hozzátette, hogy a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen eljárást folytat, eddig tanúkihallgatások voltak és kirendeltek egy szakértőt.
A szocialista politikus nem fogadta el a választ, a Ház azonban igen, 98 igen és 28 nem szavazattal.

Jobbik: miért támogat egy alapítványt a HungaroControl egy ala...
2017-05-29 17:13:24
Krónika 4. rész (interpellációk)
... ellentétes legyen a magyar jogrendszer valamelyik szabályozási elemével - közölte. Az egyezmény szabályozási köre túlmutat egy vagy két minisztérium hatáskörén, a végrehajtását pedig egy szakértői testület végzi - mondta.
A csatlakozás elkezdését megkezdő és koordináló munkacsoport befejezte munkáját, az előterjesztés tervezetét pedig civil szervezetekkel és magánszemélyekkel...
2017-05-29 16:13:08
Krónika 3. rész (napirend előtt, napirend, interpellációk)
... jóváhagyott több mint 42 milliárd forintnyi támogatásból közel húsz milliárdot lehet a kárenyhítésre költeni 2018-ig.
Eddig 215 bejelentés érkezett, a bányakárokat egy külső igazságügyi szakértő bírálja el - közölte. Eddig 195 szemlét folytattak le, 107 jegyzőkönyvet készítettek el és 15 esetben állapították meg, hogy a károk összefüggenek a bányászattal. A fennmaradó eseteke...
2017-05-29 15:32:46
A Gyilkos-tó és a Békás-szoros a legnépszerűbb erdélyi híresség
... telefonkészülékeken a goTransylvania útikalauz-alkalmazás keretében május elején közzétett 34-es listáról választhatták ki az erdélyi nevezetességeket. Ezeket a szervezők felkérésére erdélyi szakértők, szakmai szervezetek és közéleti személyiségek ajánlották.
A több mint húszezer leadott szavazat szerint a Gyilkos-tó és a Békás-szoros a legkedveltebb erdélyi csoda, melyet a ...
2017-05-29 14:02:50
A Szabó Magda-centenáriumhoz kapcsolódva kulturális programokat rendeznek Rómában
... identitás a kortás irodalomban című, két szekcióból álló kerekasztal-beszélgetéssel, amelyen részt vesz Dacia Maraini olasz írónő, Dagmar Reichardt professzor, a kortárs olasz irodalom szakértője, Antonella Cilento, Nadia Terranova, Simonetta Sciandivasci olasz, Ugron Zsolna, Kemény Zsófi magyar írók, továbbá Juhász Anna, a Szabó Magda-centenárium rendezvényeinek felelőse és Szilá...
2017-05-29 13:52:38
Csökkent a kelet-németországi üzleti hangulat indexe
... májusban az ifo múlt héten közzétett német üzleti hangulatindexe is, részben annak a hatására, hogy Emmanuel Macron nyerte a francia elnökválasztásokat.
Az ifo mintegy 7 e...
2017-05-29 13:23:14
1 2 3 .................1706 1707 ........2559 2560 .........3411 3412 3413 
Címkék: Endre Diákkör, Polgári Magyarországért, Szabó Magda-centenáriumhoz, Sándor Dávid, Dacia Maraini, Dagmar Reichardt, Antonella Cilento, Nadia Terranova, Simonetta Sciandivasci, Ugron Zsolna, Kemény Zsófi, Juhász Anna, Szabó Magda-centenárium, Emmanuel Macron, veszélyes ember, legnépszerűbb erdélyi, szakemberek valószínűleg, manchesteri merényletnél, helyszínt őrző, törvényi előírásoknak, csehországi magyar, csehországi szórványmagyarság, prágai magyar, második világháború, jogfosztottság jellemezte, részvénypiac forgalma, vezető részvények, pénteki záráshoz, amerikai piacon, londoni börzén, szocialista politikus, magyar jogrendszer, egyezmény szabályozási, végrehajtását pedig, szakértői testület, csatlakozás elkezdését, előterjesztés tervezetét, kárenyhítésre költeni, külső igazságügyi, károk összefüggenek, fennmaradó eseteke, erdélyi nevezetességeket, szervezők felkérésére, több mint, legkedveltebb erdélyi, kortás irodalomban, kortárs olasz, asszimilálódását, felkészületlenek, nevezetességeket,
© 2013 TVN.HU Kft.