Regisztráció  Belépés
Miért kellene 10 órakor lefeküdni?
... is.

Valóban 10 órakor kell lefeküdnünk?
Az, hogy mit csinálunk a lefekvés előtti és a felkelés utáni órákban, nagy hatással van az alvásminőségünkre - mondta korábban Shawn Stevenson szakértő a Yahoo Healthnek, miután tanulmányozta az alvás minőségének maximalizálásához szükséges optimális viselkedési formákat. Ebbe belevett szinte minden lehetséges tényezőt ...
2018-05-24 15:49:16
Verdun hullarablói...
... 70 cm-es mélyedés, a hullarablók valószínűleg el akarták őket ásni, hogy ne tettüknek ne maradjon nyoma.

A csontok jelenleg a verduni kórház halottas kamrájában vannak, ahol szakértő kezek megtisztítják őket és megállapítják, hogy vannak-e rajtuk sebesülés-nyomok. Meg tudják belőlük állapítani a katonák testmagasságát és korát. Utána a német katonai temetők gondozásával...
2018-05-23 13:01:36
Citrom kiválóan alkalmas a szervezet méregtelenítésére
... rák.

Az a legjobb ebben, hogy a citrom, ellentétben a kemoterápiával, csak a rákos sejteket támadja meg, és nem érinti az egészségeseket.

Dr. Marilyn Glenville táplálkozási szakértő szerint a citrom héja, erősíti az immunrendszert és
szinten tartja az általános egészségi állapotot. Azt is állítja, hogy a citrom héjával készült turmixok sokkal egészséges...
2018-05-22 08:12:05
Brit parlamenti jelentés: nemzetbiztonsági érdekeket sért az orosz korrupciós pénzek átmosása Londonon
...
A tanulmány elkészítéséhez meghallgatott szakértők a bizottsági meghallgatásokról készült jegyzőkönyvek tanúsága szerint minimum egymilliárd fontra (több mint 360 milliárd forintra) becsülték a Londonban havonta összesen tisztára mosott korrupciós pénzek értékét, és szerintük ennek nem egészen a fele Oroszországból érkezik.
A jelentés felidézi, hogy a Transparency Intern...
2018-05-21 14:31:59
Öt orosz fegyver, amely aggodalommal töltheti el Amerikát
... fegyverekkel, atom-tengeralattjárókkal) foglalkozott, inkább azokra fókuszált, amelyekkel talán egyszer az amerikai haderőnek is fel kell vennie majd a küzdelmet.

A haditengerészeti szakértő szerint az alábbi öt orosz gyártmányú fegyver jelentheti a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államok hadseregére.

Szuhoj Szu-35 típusú vadászrepülőgép:

Az...
2018-05-21 14:02:39
Jeruzsálem státusza - Szakértő: inkább szóbeli fenyegetőzésekre lehet számítani
...
A szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában felidézte, Recep Tayyip Erdogan török államfő gazdasági bojkottot is kilátásba helyezett azon országokkal szemben, amelyek követik az Egyesült Államok példáját, abban, hogy Jeruzsálemet ismerik el Izrael fővárosának és oda helyezik át izraeli nagykövetségüket.
Gyarmati István azonban úgy vélekedett, hogy ez gazda...
2018-05-21 09:11:13
Az orosz ipari termelés 1,3 százalékkal nőtt áprilisban
... orosz statisztikai hivatal honlapján szereplő adatok szerint a múlt hónapban az ipari termelés 1,3 százalékkal nőtt éves szinten, míg márciusban a növekedés kisebb, 1 százalék volt.
Szakértők az ipari termelés áprilisi növekedését elsősorban arra vezették vissza, hogy a múlt hónapban egy munkanappal több volt, mint tavaly áprilisban.
Az orosz ipari termelés februárban 1,...
2018-05-21 07:40:56
Olasz kormányalakítás - Sajtó: Giuseppe Conte jogász az M5S-Liga közös miniszterelnök-jelöltje
... Conte neve bár alig ismert az olasz választók között, több csődbe jutott olasz nagyvállalkozás jogi tanácsadójaként dolgozott válságkezelőként.
A közös miniszterelnök-jelölt tehát szakértő és nem politikus, így nem vet árnyékot a kormányt alakító két párt vezetőjére. Az M5S-Liga kormányszerződés értelmében a miniszterelnök a két párt közös programjának "végrehajtója".
A...
2018-05-20 21:21:56
A világ legrejtélyesebb gépeltérítése
Egy volt FBI-osokból, igazságügyi szakértőkből és magánnyomozókból álló negyvenfős csoport szerint végre sikerülhet kideríteni, ki lehetett az a rejtélyes ejtőernyős ,,bandita", aki 1971-ben sikeresen eltérített egy repülőgépet, majd a 200 ezer dolláros váltságdíj megkaparintása után örökre kámforrá vált. A férfiről mindössze egy elsárgult fantomkép maradt fenn.

D....
2018-05-20 21:20:16
Hercegi esküvő - Az udvar köszönetet mond a hercegi pár üdvözlélsére megjelent tízezreknek
... Nemzetközösség országaiban és a világon bárhol másutt figyelemmel kísérték a ceremóniát.
A hercegi esküvőt 79 ország televíziós társaságai közvetítették a helyszínről, és a vasárnap megjelent szakértői becslések szerint világszerte meghaladhatta az egymilliárdot azoknak a száma, akik legalább egy időre belenéztek a műsorba.
Nagy-Britanniában a BBC televízió közvetítette ...
2018-05-20 13:51:35
1 2 3 ..............1409 .......2113 2114 .......2817 2818 
Címkék: Giuseppe Conte, Shawn Stevenson, Yahoo Healthnek, Marilyn Glenville, Transparency Intern, Egyesült Államok, Szuhoj Szu-35, Recep Tayyip Erdogan, Gyarmati István, szervezet méregtelenítésére, orosz korrupciós, orosz ipari, világ legrejtélyesebb, udvar köszönetet, lefekvés előtti, felkelés utáni, alvásminőségünkre &#8211, alvás minőségének, hullarablók valószínűleg, csontok jelenleg, verduni kórház, katonák testmagasságát, német katonai, rákos sejteket, citrom héja, általános egészségi, citrom héjával, tanulmány elkészítéséhez, bizottsági meghallgatásokról, fele Oroszországból, jelentés felidézi, amerikai haderőnek, haditengerészeti szakértő, legnagyobb veszélyt, múlt hónapban, ipari termelés, növekedés kisebb, munkanappal több, olasz választók, kormányt alakító, volt FBI-osokból, férfiről mindössze, elsárgult fantomkép, világon bárhol, hercegi esküvőt, vasárnap megjelent, egymilliárdot azoknak, időre belenéztek, fenyegetőzésekre, nemzetbiztonsági, válságkezelőként, haditengerészeti,
© 2013 TVN.HU Kft.