Regisztráció  Belépés
Magyar nemzethalált vizionálnak külföldön
... készül.

Nem kétséges - folytatják -, hogy a populista, bevándorlóellenes kormányfő népszerű, továbbá a nemzetközi megfigyelők átláthatónak minősítették a hétvégi választást. Ugyanakkor Orbán újraválasztása a sajtóorgánum szerint a magyar demokrácia további hanyatlását hozza.

Idegengyűlölet

Ezt követően megállapítják, hogy a magyar miniszterelnököt ...
2018-04-12 07:13:00
A családpolitika nem fogja megállítani a népességfogyást, ak
... óta növekszik. Ez azt jelenti, hogy egyre kevesebb nő egyre több gyermeket szül, vagyis emelkedik a gyermekvállalási kedv, ami jó hír.


A teljes termékenységi rátáról ugyanakkor tudni kell, hogy az egy hipotetikus mérőszám, ami azt mutatja meg, hogy ha az adott év termékenységi adatai állandósulnának, akkor egy nő élete folyamán átlagosan hány gyermeknek adna élet...
2018-04-07 11:26:16
Mélyen a balkáni szint alatt jár a magyarországi választási
... jutott, aki kezdetben ,,személyesen" Soros Györggyel harcolt, de később legfőbb riválisát, a szociáldemokrata Zoran Zaevet is Soros-ügynöknek bélyegezte. Mentségére szóljon ugyanakkor, hogy a teljes ellenzéket ő sem vádolta azzal, hogy lebontaná a görög-macedón határon épült kerítést.

Így amennyiben a mostani magyar választási kampányhoz hasonlót keresü...
2018-04-07 10:41:09
Kifizetődő a testvérpárti kapcsolat? Nekik igen…
... megkeresett embereknek olyan telefonszámokat adtak meg, amelyek akkor még működtek, tehát az akciók idejére ezeket valóban fenntartották, hogy a megkeresett emberek ne fogjanak gyanút. Azzal ugyanakkor nem számoltak, hogy a megkeresettek közül lesz, aki jelenteni fogja mindezt a magyar titkosszolgálatnak, ahogy tette ezt Siewert. Másoknak csak később esett le a tantusz, de úgy tud...
2018-04-06 20:33:26
A FÉLELEM MÁSIK OLDALÁN - A bátorság tanulható
... félelmei. Mélyen emberi és nagyon fontos érzés ez, ami nemcsak figyelmeztet, hogy veszélyben van a biztonságunk - ami alapvető szükséglet -, hanem a határokat is meg- mutatja. Ugyanakkor bátorít rá, hogy lépjük át ezeket a határokat. Ugyanis a fejlődés mindig ott történik, ahol egy kissé kényelmetlenné és bizonytalanná válnak a dolgok: a komfortzónánk határán.
...
2018-04-04 06:19:17
Brexit - Felmérés: egy évvel a kilépés előtt nincs jelentős fordulat a népszavazási döntés megítélésében
... hét legnagyobb fejlett ipari hatalom csoportjának (G7) növekedési átlagát a brit hazai össztermék (GDP) bővülési üteme a referendum előtti évben 0,6 százalékponttal meghaladta, tavaly ugyanakkor 0,9 százalékponttal elmaradt a csoportátlagtól.
A ház elvégzett egy összetettebb számítási módszereket alkalmazó mérést is, amely azt mutatta ki, hogy a tavalyi harmadik negyedévre a ...
2018-03-30 16:12:07
Ingatlan.com: a használt lakások ára is jelentősen emelkedett egy év alatt
...
Budapesten csaknem 20 százalékkal nőtt a használt lakások és házak átlagos négyzetméterára. Ugyanakkor a fővárosban 30 millió forintnál van a lélektani határ, ami fölött már sokkal kevesebben keresnek ingatlant - hívta fel a figyelmet a szakértő, hozzátéve, hogy a vásárolni szándékozók háromnegyede ez alatt az ár alatt keres.
A 30 milliónál olcsóbb ingatlanok átlagos nég...
2018-03-30 13:51:45
Összeesküvés-elméletekkel terelné el a figyelmet Orbán a fid
... menekülteket segítő Migration Aid ellen. A magyar napilap ugyanis olyan hanganyagokat szivárogtatott ki, amelyek állításuk szerint Soros György támogatását és közvetlen beavatkozását igazolják, ugyanakkor a felvételek rögzítése titkosszolgálati módszereket sejtet a háttérben.

A Politico cikkírója, Bayer Lili szerint ezek a Soros-cikkek visszaüthetnek. Arra figyelmeztete...
2018-03-27 21:26:51
Microsoft-botrány: a rendőrség beszerzése is aggályos volt
... Először adathordozókat és számítógépeket vittek el, majd több alkalmazottat megkerestek és kihallgattak. Azt nem sikerült kiderítenünk, hogy pontosan hány embert és kiket kérdeztek ki, ugyanakkor legalább tíz emberről lehetett szó.

Több forrásunk felidézte, hogy az átvilágításkor előkerült egy szerződés, amelynek túlárazása annyira meglepte a revizorokat, hogy elsőre té...
2018-03-26 18:11:01
Eltörölhetik az óraátállítást, de Magyarország veszítene ezz
Az óraátállítás 1980-as bevezetése óta egyszer sem voltunk még olyan közel a nyári időszámítás eltörléséhez, mint most. De egyáltalán nem biztos, hogy jól járnánk, ha soha többet nem kéne átállítanunk az óráinkat.

GAZDASÁG
Eltörölhetik az óraátállítást, de Magyarország veszítene ezzel
GAZDASÁG Sztojcsev Iván 2018. március. 24. 10:00
Eltörölhetik az óraátál...
2018-03-24 13:41:46
1 2 3 ..............361 .......541 542 .......721 722 
Címkék: FÉLELEM MÁSIK OLDALÁN, Ugyanakkor Orbán, Soros Györggyel, Zoran Zaevet, Migration Aid, Soros György, Bayer Lili, GAZDASÁG Sztojcsev Iván, balkáni szint, magyarországi választási, testvérpárti kapcsolat, bátorság tanulható, kilépés előtt, népszavazási döntés, használt lakások, figyelmet Orbán, rendőrség beszerzése, nemzetközi megfigyelők, hétvégi választást, sajtóorgánum szerint, magyar demokrácia, magyar miniszterelnököt, gyermekvállalási kedv, teljes termékenységi, szociáldemokrata Zoran, teljes ellenzéket, mostani magyar, akciók idejére, megkeresett emberek, megkeresettek közül, biztonságunk &#8211, fejlődés mindig, kissé kényelmetlenné, komfortzónánk határán, brit hazai, referendum előtti, összetettebb számítási, tavalyi harmadik, lélektani határ, vásárolni szándékozók, magyar napilap, felvételek rögzítése, átvilágításkor előkerült, óraátállítás 1980-as, nyári időszámítás, gyermekvállalási, titkosszolgálati, miniszterelnököt, szociáldemokrata, állandósulnának, százalékponttal,
© 2013 TVN.HU Kft.