|
|
|
...
Hozzávalók: 50 dkg szarvascomb, 3-4 evőkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 dl. Fehérbor, 10-10 dkg vargánya és rókagomba, 1 babérlevél,1 csokor petrezselyem, 4 dkg. Liszt, 2 dl tejföl, kakukkfű, őrölt bors, só.
A húst ceruzavastagságú csíkokra vágjuk és megmossuk. Olajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, ezzel... |
2010-10-23 15:52:40 |
|
|
|
|
|
|
...80 dkg szarvascomb
8 dkg füstölt szalonna
5 cl olaj
10 dkg vöröshagyma
12 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
4 dkg paradicsompüré
4 dkg liszt
2 dl vörösbor
1 gerezd fokhagyma
1 db babérlevél
2 db narancs
5 dkg ribizli lekváz
5 cl konyak
narancshéj
8 db gombafej
só
A szarvascombbó... |
|
2010-10-17 23:24:39 |
|
|
|
|
|
|
... citromlevet és annyi vörösbor... |
2010-09-15 21:38:21 |
|
|
|
|
|
|
Hatalmas étel, már annak, aki szereti az érlelt, pácolt vadhúsokat. Tehát először 1,5 kg szarvascombot csíkokra vágunk, beleteszünk egy edénybe, fűszerezzük tört korianderrel, kakukkfűvel és rozmaringgal. Leöntjük annyi olajjal, ami éppen ellepi, lefedjük szorosan - alufólia- és hűtőbe tesszük 1-2 napra. Ezután 20 dkg csirkemájat kockára vágunk, fűszerezzük majoránnával és nagyo... |
|
2010-08-30 18:57:16 |
|
|
|
|
|
|
... citromlevet és annyi vörösbo... |
|
2010-08-25 18:03:55 |
|
|
|
|
|
|
... citromlevet és annyi vörösbo... |
2010-08-24 20:04:46 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1,5 kg. szarvascomb,
4 -5 db. közepes vöröshagyma,
3 -4 db. zöldpaprika,
15-20 dkg. gomba (csiperke, de lehet erdei is), 8-10 gerezd fokhagyma, 3 -4 szem érett paradicsom,
1 kiskanál frissen törött fekete bors,
15 dkg... |
2009-12-03 13:56:24 |
|
|
|
|
|
|
... Hutai finomfalatok
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg szarvascomb
8 dkg füstölt szalonna,
8 dkg gomba
, 8 dkg gépsonka,
8 dkg csemegeuborka,
1 fej vöröshagyma,
4 evőkanál liszt,
0,4 l tejföl,
só,
bors,
1 evőkanál pirospaprika,
csontalaplé.
A szarvascombból 6 dkg-os szeleteket vágunk, ... |
2009-10-24 13:34:53 |
|
|
|
|
|
|
Hal a tortán recept 2009-09-07 22:41
Korda György finomságai
Szarvaspörkölt
Hozzávalók: 1 kg szarvascomb, 3-4 fej vöröshagyma, 2-3 zöldpaprika, 2 paradicsom, 5-6 gerezd fokhagyma, bors, só, 15 dkg pirospaprika, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, 2 dl vörösbor, 2 db babérlevél, chilipaprika és őrölt kömény.
Elkészítés: A kockákra vágott... |
2009-09-08 12:35:39 |
|
|
|
|
|
|
...
DPG Recepttár 271.
Barangolás Nagy-Magyarországon
Tartalomjegyzék
DPG Recepttár 271. 1
B... |
2009-07-10 17:49:01 |
|
|
|
|