Regisztráció  Belépés
Donald Tusk: a lengyel kormány politikája Oroszország terveibe illik
... semmit nem tett az országért, pozícióját arra használja fel, hogy támadja a lengyel kormányt, támadja Lengyelországot.
Februárban az uniós tagállamok közül egyedül Lengyelország szavazott az ellen, hogy Donald Tuskot két és fél évre újraválasszák az Európai Tanács élére.
Az utóbbi években számos bírálat érte a 2015-ös lengyelországi választások nyomán abszolút többséghe...
2017-11-19 20:32:59
Felfoghatatlan rémálom…
... Németország-szerte...A háború fokozódik. Ma kötelező és felső határ nélküli kvótát szavazott meg az EP. Holnap talán házainkat és szabadságunkat is elveszi, ha hagyjuk. Ha azokra a férgekre szavazunk, ...
2017-11-19 12:57:03
Bizalmatlansági indítványt terjesztett be a román ellenzék az adótörvény módosítása miatt
... ezelőtt elmondta: a szövetség és a PNL viszonya feszült amiatt, hogy Ludovic Orban pártelnök az elmúlt időszakban több nacionalista, magyarellenes kijelentést tett.
Legutóbb júniusban szavazott a parlament ilyen indítványról, akkor saját pártja, a PSD buktatta meg Sorin Grindeanu miniszterelnököt.
Romániában az idei első kilenc hónapban 7 százalékkal nőtt a gazdaság, a h...
2017-11-17 13:52:52
Nemzeti konzultáció - Ujhelyi: az Európai Bizottság szerint nincs "Soros-terv"
... +háttérösszeesküvés+ és a rettegéskeltés" - fogalmazott Ujhelyi.
Hozzátette ugyanakkor, hogy kénytelen volt tartózkodni, amikor az EP az előző napon a te...
2017-11-17 13:23:23
Brexit - Újabb népszavazás szükségességére tett utalást a Goldman Sachs vezére
... miniszterelnök a minap a leghallgatottabb londoni kereskedelmi rádió, az LBC interjúműsorában jelentette ki, hogy nem lesz újabb EU-tagsági referendum. "Végrehajtjuk azt, amire a brit nép szavazott, végrehajtjuk a Brexitet és 2019. március 29-én kilépünk az Európai Unióból" - mondta a rádióműsorban a brit miniszterelnök.
Theresa May idén március 29-én jelentette be a Lisszabo...
2017-11-16 21:12:08
Szavazni fogsz áprilisban?
... jelöltünk nem ilyen? - Nem mondtam egy szóval sem, hogy ő nem tisztességes, de én mégsem megyek szavazni.

Talán én vagyok az országban az egyetlen, aki még soha életében nem szavazott. Nekem nem volt hazám ez az ország, amelyiknek csak rosszat köszönhettem én és a becsületes, jó emberek. Büszke voltam még pár éve a tökéletes magyar nyelvre, arra, hogy magyar vagyok, de...
2017-11-14 22:29:48
Magyarország-Costa Rica - Ismét három csatárt küld pályára Szélesi
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány a kapuban ezúttal a ferencvárosi Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat.
A találkozó 20.15-kor kezdődik az osztrák Alexander Harkam sípjelére a Groupama Arénában.
A magyar válogatott kezdőcsapata:Dibusz Dénes - Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János - Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel - Ugrai Roland, Nik...
2017-11-14 19:43:57
Gulyás: Brüsszel nem tett le a csődöt mondott kvótarendszerről
... hogy ez az EU-s állam- és kormányfők tanácsának döntéseivel is ellentétes.
A frakcióvezető emlékeztetett, hogy az Európai Parlament (EP) szabadságjogokkal foglalkozó bizottsága már szavazott is a felső korlát nélküli betelepítési kvótákról, és sajnos azt egy magyar EP-képviselő, a DK-s Niedermüller Péter is támogatta.
Közölte: ez a testület december 7-én meghallgatást fo...
2017-11-14 15:12:38
Sneider Tamás visszautasítja, hogy a Jobbik "cigányozna" vagy "buzizna"
... cigányok és zsidók szavazataihoz. Azt felelte: mindenkinek a szavazatára számítanak, s a 2014-ben elért 20 százalékos eredményben is sokféle szavazó megjelent, "nagyon sok cigány ember szavazott a Jobbikra" és "más olyan csoportok is, akikre elsősorban talán nem asszociál mindenki", de nem foglalkoznak azzal, ki milyen nemi identitással érkezik egy szavazóhelyiségbe.
A Pride ...
2017-11-13 18:13:24
Növekedett a lengyel kormánypárt támogatottsága a parlamenti ciklus félidejéhez közeledve
... rekordját, 47 százalékos támogatottságot a lengyel kormánypárt a CBOS szerint idén októberben érte el.
A hétfőn ismertetett felmérés szerint november elején a lengyelek 45 százaléka szavazott volna a PiS-re, ha akkor tartották volna a választásokat.
A felmérésben a második helyen végzett, következetes ellenzéki politikát folytató Polgári Platform (PO), valamint a liberá...
2017-11-13 16:42:41
1 2 3 ..................226 227 ..........340 341 .........452 453 454 
Címkék: Donald Tusk, Európai Bizottság, Goldman Sachs, Magyarország-Costa Rica, Sneider Tamás, Donald Tuskot, Európai Tanács, Ludovic Orban, Sorin Grindeanu, Európai Unióból, Theresa May, Szélesi Zoltán, Dibusz Dénesnek, Alexander Harkam, Groupama Arénában, Dibusz Dénes, Bese Barnabás, Kádár Tamás, Vinícius Paulo, Szabó János, Varga József, Pátkai Máté, Nagy Dániel, Ugrai Roland, Európai Parlament, DK-s Niedermüller Péter, Polgári Platform, lengyel kormány, román ellenzék, adótörvény módosítása, csődöt mondott, lengyel kormánypárt, parlamenti ciklus, lengyel kormányt, uniós tagállamok, utóbbi években, 2015-ös lengyelországi, háború fokozódik, férgekre szavazunk, elmúlt időszakban, parlament ilyen, idei első, előző napon, leghallgatottabb londoni, brit miniszterelnök, tökéletes magyar, kapuban ezúttal, ferencvárosi Dibusz, osztrák Alexander, magyar válogatott, frakcióvezető emlékeztetett, felső korlát, magyar EP-képviselő, testület december, szavazatára számítanak, 2014-ben elért, hétfőn ismertetett, második helyen,
© 2013 TVN.HU Kft.