Belépés
A jó magyar ételek
... sózzuk kissé meg. A haldarabokat mártsuk először lisztbe, azután felvert tojásba és végül reszelt zsemlyemorzsába. Süssük ki forró zsirban szép sárgára, tálaljuk hosszu tálban, czitrom szeletekkel.

Marinirozott-hal

Marinirozott-halat mindenféle halból lehet késziteni. Ha már a hal meg van sütve, de nem fogy el, a következő módon lehet értékesiteni: egy tiszta...
2007-10-20 00:32:55
Mártások
... diszithetjük.

Szárdella-vaj.
Néhány szárdellát jól megmosva, össze kell vágni, szitán át kell törni és ugyanannyi vajjal össze keverni és ha szükség van reá, hosszas tálban, apró kenyér szeletekkel kell feltálalni, vacsorakor vagy villásreggelire.

Paradicsommártás.
Egy literes edénybe, mely tiszta porczellán vagy cserép legyen, tegyünk minden személ...
2007-08-12 16:03:14
Fogyókúrás étrend
... ---------------------

VASÁRNAP: reggeli fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefir.

...
2007-08-03 12:55:28
A hathetes (42 nap) építkezés
...

Hatodik hét

Ebéd: ne feledkezzen meg az előételről és a fokhagymáról!

Vegyes zöldségleves barna rizzsel.

Párolt vöröskáposzta pulykamell szeletekkel.

"Zsuf" leves tepsis burgonyával, (élő)zöldségekkel.

Tepsiben sült pulyka fasírt (élő)paradicsomsalátával.

Lencseleves benne sok-sok zöldséggel. ...
2007-08-02 06:02:23
Receptek
... felöntöm a borral és a szójaszósszal, ezután fedő alatt puhára párolom.
A töltelékkel megtöltöm a fürjek hasüregét. A töltőgyílásokat összetűzö...
2007-07-29 19:16:24
HASZNOS TUDNIVALÓK 13
... gazdagítják. Leggyakrabban az avokádóból, zöldcitromból és chilipaprikából készült guacamole szósszal kínálják, de vöröshagymával, apró paradicsommal, sajttal, vagy éppen csirkemell-szeletekkel töltve is isteni, csak egyetlen dologra kell odafigyelni: a torilla kizárólag frissen és melegen fogyasztandó!
VIN SANTO
Toszkána specialitása ez a lágy, aranylóan borostyánsárga ...
2007-07-24 00:21:25
A praktikus padlizsán nyomában
... makaróni tésztát lobogó sós, forró vízbe főzd ki, és szűrd le.
Egy tűzálló jénai tálat kenj ki vajjal, béleld ki az alját kevés tésztával és fedd be cukkíni- illetve padlizsán-szeletekkel. Folytasd a rétegezést tésztával, majd megint cukkínivel és padlizsánnal. A tetejére ismét cukkíni és padlizsán kerüljön. A tejszínt keverd össze az egész tojásokkal, ízesítsd sóval, borssal...
2007-06-28 13:42:16
Brokkoli
... leszûrjük, azután margarinnal kikent tûzálló tálba tesszük, borssal, köménnyel és gyömbérrel megszórjuk. 5 db tojást megfőzünk, szeletekre vágjuk. A brokkoliágyat keménytojás-szeletekkel betakarjuk. Egy tojást 2 dl tejföllel elkeverünk, belekeverünk egy kis reszelt sajtot és a szerecsendiót, a brokkoliágyra öntjük, és az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A süt...
2007-04-15 09:51:25
Fantasztikus élmény és emlék
... bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.
Szombat
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve. Ebéd: ,,Halás...
2007-03-03 22:55:11
Karácsonyi ételek
Karácsonyi ételek

Almával töltött fácán

Hozzávalók: 2 db fácán (fiatal), 10 dkg füstölt szalonna, 2 g majoránna, 4 db alma, 10-12 db szegfűszeg, 1 dl olaj, só.
Az előkészített fácán mellét vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük. Kívül-belül megsózzuk, a hasüregébe majoránnát szórunk. Az alma héját kissé bevagdaljuk, mindegyikbe 2-3 db sz...
2006-12-10 19:03:21
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: HASZNOS TUDNIVALÓK, praktikus padlizsán, haldarabokat mártsuk, következő módon, literes edénybe, töltelékkel megtöltöm, fürjek hasüregét, töltőgyílásokat összetűzö, torilla kizárólag, tűzálló jénai, alját kevés, rétegezést tésztával, tetejére ismét, tejszínt keverd, egész tojásokkal, brokkoliágyra öntjük, egészet megszórjuk, korgó gyomor, előkészített fácán, hasüregébe majoránnát, alma héját, paradicsommártás, kiküszöbölésére, chilipaprikából, fagylalttölcsér, töltőgyílásokat, zsemlyemorzsába, villásreggelire, borostyánsárga, vöröshagymával, leggyakrabban, szójaszósszal, zöldcitromból, brokkoliágyat, brokkoliágyra, paradicsommal, szerecsendiót, csülökpörkölt, nyomelemekkel, vöröskáposzta, haldarabokat, zöldségleves, marinirozott, zöldségekkel, diszithetjük, fogyasztandó, fokhagymáról, specialitása, fantasztikus, almaszeletek, előkészített, megtűzdeljük, belekeverünk, uborkasaláta, értékesiteni, padlizsánnal, szaharinnal, feledkezzen, szeletekkel, mindegyikbe, bevagdaljuk, kétszersült, szalonnával, kiszínezése,
© 2013 TVN.HU Kft.