|
|
|
... t... |
2022-04-04 22:03:45 |
|
|
|
|
|
|
... szerint)
cukor (ízlés szerint)
ecet (ízlés szerint)
őrölt kömény
2 dl vörösbor
ELKÉSZÍTÉS
Elkészítés: A párolt káposztával kezdem: megmosom és vékonyra felszeletelem a lilakáposztát. Ezután egy nagyobb serpenyőben az apróra vágott fehér hagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd hozzáadom a káposztát. Sózom, kevés ecetet és cukrot is adok hozzá... |
|
2019-11-03 13:03:27 |
|
|
|
|
|
|
... hozzávalóit elkeverem. Figyelni kell, a margarin ne legyen túl lágy, épp csak annyira, hogy kenhető legyen. Megkenem őket a sajtos margarinnal. Feltekerem mint a bejglit, majd trapézokra sz... |
2018-11-17 23:33:37 |
|
|
|
|
|
|
... várok vele,hogy az ostyalap puhuljon.
Szorosan feltekerem mind a kettőt és folpackba tekerve ,hagyom kihűlni majd a a hűtőbe teszem "összeérni".
1-2 óra múlva 1 cm-es darabokra szeletelem.
Zabpelyhes kókuszgolyó:
30 dkg zabpehely ledarálva,
4 ek. kakaópor,
15 dkg kókuszreszelék + a forgatáshoz kb. 10 dkg,
ízlés szerint természetes éde... |
|
2018-11-03 15:36:13 |
|
|
|
|
|
|
... Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön.
Szeletelem, mint a bagettet.
2.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasír... |
|
2018-08-04 17:49:09 |
|
|
|
|
|
|
... sütit, lehetn... |
2018-07-16 19:08:09 |
|
|
|
|
|
|
... sülni(150 fokon) ,mikor félig megsült kiveszem a sütőből és rákenem az egy bögre cukorral felvert tojásfehérjét... |
2018-04-26 15:40:06 |
|
|
|
|
|
|
... rátesszük az előzőleg felveti tejszính... |
2018-03-27 20:11:48 |
|
|
|
|
|
|
... cukrot, kakaót, hozzáado... |
2018-03-24 11:48:42 |
|
|
|
|
|
|
... becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.
3. A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (f... |
2018-03-10 00:29:45 |
|
|
|
|