Belépés
Reszelt túrós-meggyes pite
... t...
2022-04-04 22:03:45
Márton-Napi
... szerint)
cukor (ízlés szerint)
ecet (ízlés szerint)
őrölt kömény
2 dl vörösbor

ELKÉSZÍTÉS
Elkészítés: A párolt káposztával kezdem: megmosom és vékonyra felszeletelem a lilakáposztát. Ezután egy nagyobb serpenyőben az apróra vágott fehér hagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd hozzáadom a káposztát. Sózom, kevés ecetet és cukrot is adok hozzá...
2019-11-03 13:03:27
hajtovány
... hozzávalóit elkeverem. Figyelni kell, a margarin ne legyen túl lágy, épp csak annyira, hogy kenhető legyen. Megkenem őket a sajtos margarinnal. Feltekerem mint a bejglit, majd trapézokra sz...
2018-11-17 23:33:37
15 db sütés nélküli desszert...
... várok vele,hogy az ostyalap puhuljon.
Szorosan feltekerem mind a kettőt és folpackba tekerve ,hagyom kihűlni majd a a hűtőbe teszem "összeérni".
1-2 óra múlva 1 cm-es darabokra szeletelem.

Zabpelyhes kókuszgolyó:

30 dkg zabpehely ledarálva,
4 ek. kakaópor,
15 dkg kókuszreszelék + a forgatáshoz kb. 10 dkg,
ízlés szerint természetes éde...
2018-11-03 15:36:13
Konyhai turpisságok!
... Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön.
Szeletelem, mint a bagettet.

2.
A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (fasír...
2018-08-04 17:49:09
Málnás-túrós habos torta
... sütit, lehetn...
2018-07-16 19:08:09
REBARBARÁS süti 2.
... sülni(150 fokon) ,mikor félig megsült kiveszem a sütőből és rákenem az egy bögre cukorral felvert tojásfehérjét...
2018-04-26 15:40:06
Tejszínes mézes krémes
... rátesszük az előzőleg felveti tejszính...
2018-03-27 20:11:48
kakaós " macskaszem " sütemény !
... cukrot, kakaót, hozzáado...
2018-03-24 11:48:42
Konyha tündéreknek Turpisságok
... becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet.

3. A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után összekeverem, így teszem zárható üvegbe. Ezt a keveréket minden töltelék húshoz használom (f...
2018-03-10 00:29:45
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 .......92 93 94 
Címkék: párolt káposztával, nagyobb serpenyőben, apróra vágott, sajtos margarinnal, ostyalap puhuljon, forrásban lévő, fóliát lehámozom, olaj miatt, keveréket minden, előzőleg felveti, kókuszreszelék, tojásfehérjét, felszeletelem, lilakáposztát, zellerlevelet, becsomagolom, összekeverem, megszurkálom, petrezselyem, turpisságok, tündéreknek, margarinnal, kókuszgolyó, hozzávalóit, káposztával, serpenyőben, természetes, forgatáshoz, szeletelem, zabpelyhes, elkészítés, trapézokra, feltekerem, macskaszem, rebarbarás, zabpehely, keveréket, ledarálva, darabokra, hajtovány, káposztát, tejszínes, használom, lehámozom, összeérni, folpackba, hozzáadom, forrásban, elkeverem, rátesszük, margarin, bagettet, szorosan, megkenem, szárítás, desszert, ostyalap, téglalap, kiveszem, töltelék, hozzáado, sütemény, tejszính, előzőleg, cukorral, formázom, figyelni, kakaópor, hústűvel, tűpróbát, puhuljon,
© 2013 TVN.HU Kft.