Regisztráció  Belépés
Több száz magyar rohant a halálba
... magyar jobbágyokkal hordatta az ostromsáncot, lőjék csak őket odafentről. Zrínyi ezzel szembesülve 300 török foglyot hozatott a várfalakra és elrendelte: a szultáni had katonáinak szeme láttára vágják el a torkukat. Válaszként az oszmánok 300 magyart húztak karóba a várral szemben.

Később a magyarok vörös posztót lógattak a falakra, a jelképek nyelvén ingerelték az elle...
2018-09-08 19:24:25
Állatkertek éjszakája - Tizenkét állatbemutató-hely készül programokkal
... egész éjjel közlekedik, ahogyan a Vidámpark játékai is üzemelni fognak.
A győri Xantus János Állatkertben a jaguárokat, tigriseket, medvéket és oroszlánokat etetik meg a közönség szeme láttára, de "nem szeretem" állatok bemutatójával is készülnek.
A Kecskeméti Vadaskertet fáklyákkal világítják ki az estére, szakvezetések lesznek a majmoknál, a rókáknál, az oroszlánoknál,...
2018-08-31 12:26:36
Napi áhítat- Az Úr neve nem varázsige!
... Úr Jézus nevét. A hívők közül is sokan eljöttek, megvallották és elbeszélték ilyenféle mesterkedéseiket. Sokan, akik varázslással foglalkoztak, összehordták könyveiket, és mindenki szeme láttára elégették. Amikor kiszámították a könyvek értékét, ötvenezer ezüstpénzre becsülték. Így az Úr ereje által az ige hatalmasan terjedt és megerősödött."
Magyarázat
Mai igénk s...
2018-08-23 11:00:10
Évtizedeken át molesztáltak diákokat két brit katolikus iskolában
... vélekedett, hogy a két iskolában elfogadott volt a szexuális erőszak. Az elkövetők közül pedig sokan nem is titkolták szexuális érdeklődésüket a gyerekek előtt, voltak, akiket iskolatársaik szeme láttára molesztáltak.
A vádak az 1960-as évekig nyúlnak vissza, és a zaklatás-erőszak széles spektrumát fedik le a jelentés szerint. Egyes eseteknek szadista karaktere is volt.
...
2018-08-10 14:47:43
Augusztus utolsó napján rendezik az Állatkertek éjszakáját
... ahogyan a Vidámpark játékai is üzemelni fognak.
A győri Xantus János Állatkertben a ragadozókat, például a jaguárokat, tigriseket, medvéket és oroszlánokat etetik meg a közönség szeme láttára, a hüllőházban a "Tapizoo" ládában lehet majd kitapogatni mit rejtettek el a dolgozók, de "nem szeretem" állatok bemutatójával is készülnek.
A Kecskeméti Vadaskertet fáklyákkal vilá...
2018-08-09 13:41:57
Megszakítja az együttműködést a kardszárnyú delfineket tartó parkokkal egy neves brit utazási iroda
... 2013-ban bemutatták a Blackfish - Egy kardszárnyú delfin története című dokumentumfilmet, amelynek középpontjában Tilikum története állt. Az orlandói SeaWorld delfinje 2010-ben a nézők szeme láttára rántotta magával a medencébe és ölte meg idomárát, Dawn Brancheau-t a Dine with Shamu című show végén.
A SeaWorld látogatószáma megcsappant, ugyanakkor a park "manipulatívnak" nev...
2018-07-30 11:14:44
Espumisan - az ellenszellentő.
... valahol felülről is, ennek bizonyságául kedves muzsika hangjai szólaltak meg, és egy szép női hang azt mondta: Puffadásos panaszaira legyen kéznél Espumisan. Bizony. És ekkor mindenki szeme láttára a csodagolyócskák elkezdték szétdurrantani a beleimben a gonosz légbuborékokat, egyiket a másik után. Fantasztikus érzés volt. És ráadásul az égi hang azt is elmondta, hogy miután a cso...
2018-07-23 18:30:51
Mi a véleményetek a mammográfiáról?
..."Én mindig is óckodtam a férfi nőgyógyásztól.
(Szerintem perverz, hogy egy férfi a nőgyógyász. )"

Meg az is aki magamutogató módon rakja ki
mindenki szeme láttára a ciciket! Nem tudom
mit vennél a szádba, ha nem lennénk, mi pasik!

Ja és ne felejtsük el a sok nöi urológust
akik a pasik farkát fogdossák egész nap.!

Nagyon kiaka...
2018-07-22 09:00:04
Szent Hedvig királynő 07.18
... gyermekének a keresztapja lesz. Valószínűleg súlyos csapást jelentett Hedvig számára édesanyja kegyetlen halálának híre. (Erzsébet anyakirálynét a lázadó magyar főurak lánya, Mária szeme láttára megfojtották.)
Tudjuk Hedvigről, hogy nagyon művelt volt, és több nyelven beszélt. Életcéljának tartotta, hogy a litvánokat valóban elvezesse a kereszténységhez. A meggyőzést és a bék...
2018-07-18 16:20:28
Wictor Charon: Szimbólumok
... hatolunk, felismerhetjük benne a karma megsemmisítésének kulcsát is. A kereszt évezredek óta a messianizmus, a megváltás szimbólumává vált az emberiség számára. Krisztus az emberiség szeme láttára mutatta be a kereszt szörnyű és ugyanakkor felemelő misztériumát. A keresztet fel kell emelni! Kínok véres verejtékével, roskasztó súlyát cipelve kell felhurcolni a Golgotára, hogy testü...
2018-07-18 02:14:10
1 2 3 .....................134 ...........201 ...........267 268 
Címkék: Szent Hedvig, Wictor Charon, Xantus János Állatkertben, Kecskeméti Vadaskertet, Dawn Brancheau-t, Tudjuk Hedvigről, kardszárnyú delfineket, neves brit, várral szemben, magyarok vörös, jelképek nyelvén, győri Xantus, közönség szeme, hívők közül, könyvek értékét, szexuális erőszak, elkövetők közül, gyerekek előtt, 1960-as évekig, zaklatás-erőszak széles, jelentés szerint, kardszárnyú delfin, orlandói SeaWorld, nézők szeme, csodagolyócskák elkezdték, gonosz légbuborékokat, másik után, férfi nőgyógyásztól, pasik farkát, keresztapja lesz, lázadó magyar, litvánokat valóban, karma megsemmisítésének, kereszt évezredek, megváltás szimbólumává, emberiség számára, emberiség szeme, kereszt szörnyű, dokumentumfilmet, kereszténységhez, mesterkedéseiket, csodagolyócskák, középpontjában, együttműködést, ellenszellentő, szétdurrantani, felismerhetjük, érdeklődésüket, mammográfiáról, légbuborékokat, manipulatívnak, bemutatójával, állatbemutató, nőgyógyásztól, anyakirálynét, szakvezetések, oroszlánoknál, látogatószáma,
© 2013 TVN.HU Kft.