Belépés
GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!!! MINDIG IS GYÓGYÍTHATÓ VOLT…
GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!!! MINDIG IS GYÓGYÍTHATÓ VOLT...

Immunrendszer gyors erősítésével, macskakarom, parlagfű és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen. Ugyanis a rák, az immunrendszer folyamatos terheltsége miatti legyengülés következtében tud hatékonyan támadni, kialakulni!
Nézzük például a ma d...
2016-10-26 15:22:32
A születésnapos Szabó Gyuri bácsi, aki parlagfű teát iszik,
... is.

“Én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barna rizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben...
2016-04-15 11:49:50
A parlagfű védelmében
A parlagfű védelmében
- azaz mit is tud ez a csodás növény, és mit tudnak a gyógyszerek
Hírszem

Soha nem találkoztam, és nem beszéltem sem Lajos Atyával, sem Várhegyi Lászlóval, holott mindkettőjükről tudom, hogy kiváló szakemberek. Ezért döbbentett meg ez az írás, ugyanis szóról szóra ezt vallom én is hosszú évek óta.

Emiatt a filozófiám miatt jöt...
2014-09-14 20:10:29
Parlagfűről
... ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barna rizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe...
2014-06-19 14:13:46
Parlagfű...
... azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ...
2014-05-31 21:06:12
Parlagfű
... ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barna rizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe...
2014-05-06 16:04:58
A parlagfű védelmében
... azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ...
2013-11-03 13:56:26
A Parlagfű - Ambrosia artemisiifolia- Nem az ember ellensége
... azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barna rizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az étel...
2013-09-01 16:05:07
Parlagfű
... azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ...
2013-07-02 21:18:00
Jó tudni
... azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ...
2013-06-21 13:11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: GYÓGYÍTHATÓ RÁK, MINDIG IS GYÓGYÍTHATÓ VOLT&#8230, Szabó Gyuri, Lajos Atyával, Várhegyi Lászlóval, születésnapos Szabó, parlagfű védelmében, ember ellensége, immunrendszer folyamatos, kiszedett ételeimre, zsenge korban, csodás növény, filozófiám miatt, gyógynövényekkel, antioxidánsokkal, mindkettőjükről, artemisiifolia, szendvicseimre, születésnapos, következtében, immunrendszer, rendszeresen, petrezselyem, erősítésével, fogyasztható, vitaminokkal, gyógyszerek, macskakarom, legyengülés, gyógyítható, parlagfüvet, tökéletesen, terheltsége, parlagfűről, szőlőmaggal, találkoztam, szakemberek, kialakulni, leszárítom, védelmében, összevágom, hatékonyan, fogyasztom, filozófiám, stádiumban, döbbentett, folyamatos, kiszedett, ételeimre, önmagában, beszéltem, ételeimbe, barnarizs, ellensége, lászlóval, leszedek, ilyenkor, parlagfű, rászórom, szárítva, várhegyi, ambrosia, megeszem, zölddel, tárolom, főzelék, ugyanis, támadni, hírszem, kezdeti, például,
© 2013 TVN.HU Kft.