Regisztráció  Belépés
Érdekesség
... AMELYEKKEL A NŐK NEM.


Ezek sebezhetőbbé teszik őket a nőknél az élet veszélyeivel szemben. Például nagyobb kockázatot jelentenek a férfiakra nézve a környezetünkben lévő szennyezőanyagok (például rovarirtók, lágyító adalékok), melyek agyukra és hormonháztartásukra lehetnek káros hatással. Mindezt számos tanulmány igazolja.

Ám, az anyatermészet felismeri...
2018-06-19 09:03:24
Dízelbotrány - Uniós bíróság: jogilag megalapozatlan az unió károsanyag-kibocsátást érintő rendeletének megtáma
... feltételek közötti kibocsátásra vonatkozó vizsgálatok során. A vizsgálatok célja annak megállapítása, hogy a laboratóriumi vizsgálatok valós vezetési feltételek mellett is tükrözik-e a szennyezőanyag-kibocsátás tényleges mértékét, valamint fel kíván lépni az értékeket meghamisító szoftverekkel szemben.
A bizottság határozatának megsemmisítését kérők úgy vélik, hogy a rendelet...
2018-05-04 14:21:53
Környezetvédelmi célú kutatást indított a Biocentrum Kft.
... talaj- és talajvíz tisztítására hasznosíthatók. Ilyen anyag például az alginit, a perlit és a zeolit. Magyarország rendkívül gazdag ezekben a vulkáni nyersanyagokban, amelyek kiváló szennyezőanyag-megkötő képességgel rendelkeznek - jegyezte meg.
A kutatás során a nyersanyagokból magasabb feldolgozottságú termékeket fejlesztenek ki - mondta a projektvezető, jelezve: az új has...
2018-03-07 07:05:03
A rák
... ezek az új szerek károsítanak minket. Tanulmányok szerint a szintetikus élelmiszer-tartósítószerek, mint a nátrium-benzoát és a nátrium-nitrit, gyomorrákot okozhatnak.

Szennyezőanyagok

Egy másik megtévesztő vegyi anyag, amely a fogyasztható élelmiszerekre vonatkozik, az élelmiszer-színezékek. A természetes élelmiszer-színezékek, mint például a tiszta répa / g...
2018-01-03 11:13:00
Mi történhet, ha eltűnik a sarki jég?
... évszázadok során csapdába esett részecskék koncentrálódtak a jégtakaró olvadási zónájában. Az úgynevezett ,,dark ice" jelenséghez például az európai gyárak por és füst jellegű szennyezőanyag-kibocsátása és a kanadai erdőtüzek is hozzájárultak.
A felmelegedés öngerjesztő folyamat, az algák és baktériumok virágzása a melegebb hőmérséklet következménye, ugyanakkor a ...
2017-12-12 19:51:07
Turbózd fel az immunrendszered!
Turbózd fel az immunrendszered!

Ilyenkor, ősszel sokan kérdezik, hogyan védekezzenek a meghűlésekkel, fertőzésekkel, járványokkal szemben. Mindent kivédeni nem lehet, de fontos, hogy szervezetünket és immunrendszerünket ne érjék váratlanul a támadások.
Hideg idő = betegség?

Az, hogy a hideg bekövetkeztével kicsit meghűlünk, megfájdul a torkunk, folyik...
2017-10-26 23:50:40
Kétszeresére emelkedett a legszennyezőbb járművek londoni behajtási díja
... járművek vásárlását az alacsonyabb fogyasztás és a kisebb széndioxid-kibocsátás miatt, ám az elmúlt években e...
2017-10-23 12:01:38
Ti értitek az elektromos autók problémáhját?
Kedves Tailor! #42
Egy szóval sem állítottam, hogy a dizel vagy a benzines kocsik nem
szennyeznek! Ezt hol olvastad tőlem?** Ha verseny akkor legyen. Neked
meg azt a szennyezőanyagot vezetjük a kocsidba ami az áramtermeléskor
keletkezik! Igy lesz fair a dolog! :))

Csak vigyázz ne, hogy rádióaktiv legyél!;)

**Arról írtam, hogy egy egy...
2017-09-30 12:55:37
Gépjármű-kibocsátásra vonatkozó új szabályozás lép érvénybe pénteken
... 2017 szeptemberétől kötelező az új személygépjármű-modellek esetében, majd 2018-2019-ben fokozatosan az összes új személygépkocsira vonatkozóan.
A tagállamoknak péntektől több szennyezőanyagra, többek között a nitrogén-dioxidra be kell tartaniuk a szennyezési határértékeket, és levegőminőségi terveket kell készíteniük azon zónákra vagy agglomerációkra,ahol a határértékeket tú...
2017-08-31 14:53:14
Kétezer font roncsprémiumot ad vevőinek a Ford Nagy-Britanniában
... emelkedett az elmúlt másfél évtizedben Nagy-Britanniában, és tavaly elérte a 10 milliót.
Az elmúlt években végzett vizsgálatok kimutatták, hogy jelentősen nőtt a dízelmotorok egyéb szennyezőanyagai okozta megbetegedések és halálesetek száma a legszennyezettebb levegőjű országrészekben, köztük Londonban.
A Ford által bejelentett programhoz hasonlót a közelmúltban nemcsak ...
2017-08-22 10:32:34
1 2 3 ....16 17 ..24 25 .31 32 33 
Címkék: Biocentrum Kft, Ford Nagy-Britanniában, AMELYEKKEL NŐK NEM, Kedves Tailor, legszennyezőbb járművek, elektromos autók, élet veszélyeivel, férfiakra nézve, környezetünkben lévő, anyatermészet felismeri, vizsgálatok célja, laboratóriumi vizsgálatok, értékeket meghamisító, bizottság határozatának, vulkáni nyersanyagokban, kutatás során, nyersanyagokból magasabb, másik megtévesztő, fogyasztható élelmiszerekre, tiszta répa, jégtakaró olvadási, úgynevezett &#8222, európai gyárak, kanadai erdőtüzek, felmelegedés öngerjesztő, melegebb hőmérséklet, hideg bekövetkeztével, alacsonyabb fogyasztás, elmúlt években, dizel vagy, benzines kocsik, szennyezőanyagot vezetjük, tagállamoknak péntektől, szennyezési határértékeket, elmúlt másfél, dízelmotorok egyéb, legszennyezettebb levegőjű, közelmúltban nemcsak, környezetvédelmi, szennyezőanyagok, szennyezőanyagai, szennyezőanyagot, szennyezőanyagra, feldolgozottságú, környezetünkben, áramtermeléskor, bekövetkeztével, immunrendszered, agglomerációkra,
© 2013 TVN.HU Kft.