Regisztráció  Belépés
Krónika 5. rész (kérdések)
... családnak.
LMP: mikor érjük el a kínai levegőminőséget?
Schmuck Erzsébet (LMP) arról beszélt, hogy mára Magyarország nem csupán az EU-n belül, de globális összevetésben is a legszennyezettebb levegőjű államok közé tartozik. Az Európai Számvevőszék felmérése alapján Indiában és Kínában is jobb a levegő minősége, mint Magyarországon - tette hozzá.
Mikor érjük el legal...
2018-09-24 16:04:03
A boldogság szimbóluma: oregánó
... vőlegényt oregánóból font koszorúval az esküvőn.

Felső légúti fertőzéseket számtalan dolog okozhat. Ide tartoznak a vírusok, a baktériumok, az allergiák, az asztma és a belélegzett szennyező anyagok is. A tünetek nagyon sokfélék lehetnek. Ezek az anyagok okozhatnak légzési nehézséget, de irritálhatják a tüdőt, a torkot és még az orrot is. Ha belépünk az allergiaszezonba...
2018-09-03 17:10:33
Az ásványi anyagokról
... szénhidrát-hasznosítás terén. Foszforban dús táplálékok a hal, a hús, a baromfi, a tojás, a mandula, a pisztácia, a mustármag és a gabonafélék.

A szelén védi a test szöveteit a sugárzás, a szennyezés és a normál anyagcsere-feldolgozás okozta oxidatív károsodásoktól. A legjobb szelénforrások: tenger gyümölcsei, gabonafélék.

A cink részt vesz az emésztésben és ...
2018-08-28 20:47:31
Bubble rovarcsapda
lakásban, gyárakban,gyorséttermekben, vendéglőkben, büfékben, irodákban vagy kórházakban,vagy egyéb helyekenNem tartalmaz kémiai anyagokat, nincs szaga, nem spré, nincsrendetlenség és szennyezés, a G21 Bubble rovarcsapda nem káros azemberek egészségére, sem a háziállatokéraParaméterek:Hatáskör: 50 m2 Hullámhossz: 365 nm Teljesítmény: 1 x 5 W Csatlakozás: E-27 Csövek élettartama: 8...
2018-08-21 18:21:07
Rovarcsapda NG-16
lakásban, gyárakban, gyorséttermekben,vendéglőkben, büfékben, irodákban vagy kórházakban, vagy egyéb helyekenNem tartalmaz kémiai anyagokat, nincs szaga, nem spré, nincsrendetlenség és szennyezés, a G21 NG-16 rovarcsapda nem káros azemberek egészségére, sem a háziállatokéraParaméterek:Feszültség : 4000 VHatáskör: 50 m2A csövek UV spektruma: 365 nmTeljesítmény: 2 x 8 WCsövek élettar...
2018-08-21 18:20:51
Súlyos atomreaktor-balesetek a világon
... radiokémiai üzemében felrobbant egy közepes erősségű uránoldatot tartalmazó tartály. A balesetben senki sem sérült meg, de az üzem környékén mintegy 35 négyzetkilométeres terület radioaktívan szennyezetté vált, az esemény a 4-es besorolást kapta.

6. Castle Bravo hidrogénbomba - 1954. március 1.

...
2018-07-31 21:40:49
Zsír és egészség: a “jó zsírok” szerepe
... orvosok a különböző degeneratív betegségek egyre nagyobb előfordulásáért.
Az étolajról tudni, hogy rákkeltő anyagokat, telítetlen zsírsavakat tartalmaz, könnyebben avasodik,
szennyezi a környezetet és nem jó az íze. Sajnos jóval könnyebben kezelhető, szűrhető, mint a disznózsír, sokan kényelemből is használják szívesebben.
Azt azonban senki nem vitatja, hogy a zsír...
2018-07-21 10:24:57
Tallóztam
... Már a tengeri sóban, a mézben és a szálló porban is van műanyag

A műanyag-szennyezés hamarosan az egyik legnagyobb egészségügyi fenyegetéssé válik.

Az elmúlt időszakban nem egy tanulmány és portál foglalkozott az asztali vagy az egészségesnek tartott tengeri só, esetleg kősó kérdésével, és nem véletlenül.

Tengeri vagy asztali só?

A t...
2018-06-29 20:16:58
Tallóztam
... válnak, ha sokáig vannak a nap alatt, sőt képesek megolvadni is. Na most akkor gondolj bele, hogy mennyi műanyag kerül a vizedbe. A műanyag termékekben lévő vegyi anyagok nagy mértékben szennyezhetik a flakon tartalmát.

Az egyik legveszélyesebb elem a BPA, ami egy műanyag vegyi anyag, ez hormonként hat a szervezetre és befolyásolhatja a csecsemők agyi fejlődését.
|...
2018-06-24 11:45:06
Szereted ha megbírságolnak?
Kedves Sznyeg!
Én (mi) nem azért szelektélok, mert törvény irja elö
hanem mert helyesnek tartom a szennyezés csökkentését!
Az megint más tészta, hogy sokszor a szemétszálitó s gyüjtö
szóra egybe azokat a dolgokat amik éghetök.....

Nem egy büntetés kiszabásának veszélye a kiváltó ok!
Ölni sem azert nem ölök mert életfogytiglan járna érte hanem...
2018-06-19 10:40:34
1 2 3 ............42 43 ......64 65 ......84 85 86 
Címkék: Rovarcsapda NG-16, Schmuck Erzsébet, Európai Számvevőszék, E-27 Csövek, Castle Bravo, Kedves Sznyeg, boldogság szimbóluma, ásványi anyagokról, kínai levegőminőséget, legszennyezettebb levegőjű, levegő minősége, belélegzett szennyező, tünetek nagyon, anyagok okozhatnak, szelén védi, test szöveteit, legjobb szelénforrások, cink részt, közepes erősségű, balesetben senki, üzem környékén, 4-es besorolást, különböző degeneratív, étolajról tudni, tengeri sóban, szálló porban, egyik legnagyobb, elmúlt időszakban, asztali vagy, egészségesnek tartott, műanyag termékekben, flakon tartalmát, egyik legveszélyesebb, műanyag vegyi, csecsemők agyi, szennyezés csökkentését, dolgokat amik, büntetés kiszabásának, gyorséttermekben, allergiaszezonba, előfordulásáért, befolyásolhatja, legveszélyesebb, levegőminőséget, megbírságolnak, károsodásoktól, szelénforrások, magyarországon, életfogytiglan, nmteljesítmény, egészségesnek, szemétszálitó, összevetésben, hidrogénbomba, szennyezhetik, irritálhatják, fenyegetéssé, egészségügyi,
© 2013 TVN.HU Kft.