Regisztráció  Belépés
A világ második legfontosabb híre a budapesti tüntetés
... költözött kőműves pedig felrótta Orbánéknak, hogy hazudnak Franciaországról, az nem élhetetlen a migránsok miatt.

Egy veszély leselkedik Orbánra
A New York Times jóval szerényebben fogalmazott: csak ezrekről írtak a tüntetés mérete kapcsán, miközben megemlíti a cikk, hogy ez nem fog változtatni Orbán Viktor politikáján, ami elveti a nyugati liberális értékeket. Az ...
2018-04-15 10:57:59
24 híresség az ismertség előtt
... Theatre-ben és az Old Vic Theatre-ben is. Az 1960-as évek elején szinte csak kisebb tévés szerepeket kapott, 1965-ben figyeltek fel rá a Four in the Morning-ban. Három évvel később egy szerényebb költségvetésű Shakespeare feldolgozásban játszotta el Titániát.

Adam Sandler, 20 éves

...
2018-04-07 09:17:45
A vártnál sokkal kevesebb ember előtt zárt kampányt Orbán, a
... még az egyébként nem túl nagy teret is csak szellősen töltötte meg. A helyiek szerint valójában

nagyjából 1500-2000 ember hallgathatta Orbánt.

A vártnál jóval szerényebb méretű tömegnél is kínosabb volt, hogy

a devizahitelesekért küzdő "Nem adom a házamat" mozgalom aktivistáit egyszerűen kihajították a Városház térről.

A legszebb az eg...
2018-04-06 21:02:52
macska
... hogy egy macska az otthonunkban olyan, mintha egy romantikus partnerrel laknánk. A macskák nem felejtik el a gyengédséget, és sokszor viszonozzák.

7. A macskatulajdonosok szerényebbek

A macskák nem könnyen bíznak az emberekben. Egy tanulmány szerint a macskatulajdonosok, akik élvezik a macska bizalmát, szerényebbek és befelé fordulóbbak.

8. Akiknek...
2018-04-01 00:06:48
Lassult az amerikai magánszektor növekedési üteme márciusban
... vissza a februári 55,8 pontról a feldolgozóipari és szolgáltatóipari adatokat is magában foglaló kompozit beszerzésimenedzser-index (BMI) az Egyesült Államokban. Elemzők a teljesítmény szerényebb mértékű csökkenését jelző 55,7 pontos kompozit BMI értéket vártak márciusra.
A szolgáltatóipari BMI 54,1 pontra süllyedt a februári 55,9 pontról, miközben piaci elemzők 55,8 pontra s...
2018-03-22 15:22:34
Krónika: érveket kínálnak Székelyföld autonómiájához a román önkormányzatok revizionista nyilatkozatai
... "okosan és jó hangosan" hivatkozzanak a besszarábiai románok sorsára és jogaira. A cikkíró szerint azonban azt is nyomatékosítani kellene, hogy a székelyek, erdélyi magyarok álmai jóval "szerényebbek". "Mi nemcsak a helsinki záróokmány 8., az önrendelkezést támogató pontját olvastuk, hanem a 3-ast és a 4-est is, amelyek a határok sérthetetlenségének, illetve az államok területi in...
2018-03-22 10:01:16
Hát nem szép ez a kis családi történet? Nem
... szégyenkeznie, amikor testvére, Ádám rózsadombi villája előtt halad el. A Matolcsy György unokatestvére által tulajdonolt bank ugyanis meghitelezte a 150 millió forintos villát. Ez mondjuk jóval szerényebb mint testvére, Ádám 430 millió forintos villája, melyet édesapja, Matolcsy György használ. Hát nem szép ez a kis családi történet? Nem.

Miközben a Matolcsy família sz...
2018-03-21 22:48:19
GKI: 3,8 százalékkal nőhet idén a GDP
... a GKI idei prognózisa 3 százalékról 2,7 százalékra csökkent. Itt az elemzők szerint a kisebb és nagyobb ütemnek hasonló a valószínűsége. A kisebb ütem főleg a világpiaci energiaárak szerényebb emelkedésének, a magasabb a hazai béremelkedés költség- és keresleti oldalról megjelenő erősebb inflációs hatásának lenne a következménye.
Az ágazatok közül az építőipar szárnyalása a ...
2018-03-21 07:04:01
Donald Trump felvázolta tervét az opiát tartalmú szerek okozta válság leküzdésére
... forgalmát, mégpedig a szövetségi egészségügyi programok átalakításával. Trump ugyan hétfőn Manchesterben nem fejtette ki, de vasárnap Bremberg igazgató már közölte: a tervek szerint a szerényebb jövedelműeket segítő állami biztosítási program, a Medicaid nem térítené meg e gyógyszerek árát.
A kormányzati tervek ismertetésekor a jelenlévők hangos éljenzéssel fogadták, amikor a...
2018-03-19 21:42:41
Donald Trump hétfőn terjeszti elő tervét az opiát tartalmú szerek okozta válság leküzdésére
... kormányzati pénzügyi támogatása. Egyúttal drasztikusan csökkentenék a csakis receptre felírható, opiát tartalmú fájdalomcsillapítók forgalmazását is, mégpedig úgy, hogy a Medicaid (a szerényebb jövedelműeket segítő állami egészségbiztosítás) nem térítené meg e gyógyszerek árát.
"Az opiátválságot a Fehér Ház nem pártpolitikai problémának tekinti és kétpárti megoldásra töreksz...
2018-03-19 07:05:12
1 2 3 ..........................85 86 ..............128 129 ..............170 171 172 
Címkék: Donald Trump, York Times, Orbán Viktor, Adam Sandler, Egyesült Államokban, Matolcsy György, Fehér Ház, világ második, budapesti tüntetés, ismertség előtt, vártnál sokkal, amerikai magánszektor, román önkormányzatok, opiát tartalmú, migránsok miatt, veszély leselkedik, tüntetés mérete, nyugati liberális, 1960-as évek, szerényebb költségvetésű, helyiek szerint, vártnál jóval, otthonunkban olyan, romantikus partnerrel, tanulmány szerint, macska bizalmát, teljesítmény szerényebb, besszarábiai románok, cikkíró szerint, helsinki záróokmány, önrendelkezést támogató, államok területi, elemzők szerint, kisebb ütem, világpiaci energiaárak, hazai béremelkedés, ágazatok közül, építőipar szárnyalása, szövetségi egészségügyi, tervek szerint, szerényebb jövedelműeket, kormányzati tervek, jelenlévők hangos, csakis receptre, szolgáltatóipari, franciaországról, nyomatékosítani, feldolgozóipari, önkormányzatok, feldolgozásban, önrendelkezést, átalakításával, autonómiájához, ismertetésekor, költségvetésű, nyilatkozatai,
© 2013 TVN.HU Kft.