Regisztráció  Belépés
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... gránitpadló, talán csak a boltívek voltak itt különösen magasak és
szélesek, ami rendkívüli tágasság érzetét keltette.
De a legmeglepőbb az volt, hogy mindkét sínpáron teljes szerelvények álltak
- hihetetlenül hosszúak, olyan hatalmasak, hogy majdnem az egész állomást
végigérték. Az ablakokat meleg, otthonos, más-más színű függönyökön
átszüremlő fény ragyo...
2018-06-18 12:16:23
Ken Folett - A tű a szénakazalban 1.
... mert majdnem bepisiltem.
Godliman fészkelődni kezdett az állomás hideg cementpadlóján, és hagyta, hogy az emlék elhalványuljon. Meleg szél csapott ki az alagútból, és befutott egy szerelvény. Akik kiszálltak, helyet kerestek maguknak, letelepedtek és vártak. Godlimannek beszédfoszlányok ütötték meg a fülét.
- Hallotta Churchillt a rádióban? Mi a Duke of Wellington-...
2018-04-01 20:36:50
Gázolt a HÉV Kerepesnél
...
Tájékoztatásuk szerint az elgázolt ember a helyszínen életét vesztette. A gödöllői hivatásos tűzoltók biztosítják a helyszínt és segítenek a holttestet kiemelni a kocsik alól.
A szerelvényen utazó három utas nem sérült meg. A vonalon egy vágányon jár a HÉV, így a helyszínelés befejezéséig kisebb késések várhatóak a közlekedésben....
2018-01-10 07:05:29
Száztíz esztendeje született Wass Albert írófejedelem
... részére, hadnagyként óriási elismerés lehetett.)

Márciusban már visszavonulás közben Sopronban találjuk, ahol megbízták egy Németországba tartó, állami iratokat szállító katonai szerelvény parancsnoklásával. A vasútvonalak fokozott bombázása miatt veszélyes vállalkozás sikerrel végződött, Wass és családja épségben hagyta el Magyarországot. 1945. november 15-én a regensb...
2018-01-08 14:59:55
Halálra gázolt egy embert a HÉV Dunaharasztinál
...
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, Dunaharaszti-felső állomásnál, a nyílt pályán áll a szerelvény. A mintegy 200 utast a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elszállította, jelenleg a baleseti helyszínelés zajlik, a holttestet a szerelvény alól csak ez után emelik ki.
A BKK tájékoztatása szerint a ráckevei HÉV Pes...
2017-12-29 20:13:19
Gázolt a HÉV Kistarcsán
...
Csámpai Attila elmondta: a baleset a Gödöllő és Budapest közötti vonalon Zsófialiget megállónál történt. A tűzoltók azon dolgoznak, hogy a sérültet kiszabadítsák a szerelvény alól.
Gödöllő irányába nem közlekedik a HÉV - tette hozzá....
2017-10-19 07:41:07
Lévay László
... más síneken jár.
Pedig össze kellene kapcsolni
Lelkünk hosszú kocsisorát.
Pedig úgy össze kellene kapcsolni
Zakatoló kis szívünket,
Mint még soha
Egyetlen szerelvényt ezen a világon.
Tudom, hogy jön már:
Tudom és megsiratom,
Hogy ami jön
Már nem az én vonatom.
Mégis örökké akarom,
Hogy a Te és az én vonatom,
Robogjon...
2017-09-15 18:00:22
Gázolt a szentendrei HÉV Budakalásznál
...
Csámpai Attila közölte, hogy a fiatal férfit a tűzoltók mentették ki a szerelvény alól, majd a mentők kórházba vitték.
A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere azt közölte, hogy egy Szentendre felé közlekedő szerelvény gázolt.
A helyszínelés befejezéséig a HÉV Budakalász-Lenfonógyár és Pomáz között egy vágányon közlekedik, ezért késésekre, illetve arra kell szá...
2017-08-02 14:43:18
Víziközmű szövetség: a bekötővezetékért és vízmérőn kívüli szerelvények beszereléséért továbbra is fizetni kell
...
A Mavíz kiemelte, hogy az ivóvíz bekötővezetéket kizárólag a szolgáltató kötheti rá a fővezetékre, ezért pedig díjat (anyagköltség, munkadíj) kérhet. A mellékmérők felszerelése nem számít új bekötésnek, így ezek sem esnek a térítésmentes szolgáltatások kategóriájába.
A közlemény szerint a közműcsatlakozások díjmentessége kizárólag a 2017. július 1-jét követően létesült ú...
2017-07-19 15:13:17
A közműcsatlakozások díjmentessége az ivóvíz és a szennyvíz bekötésére is kiterjed
... vízközmű-társaságok közül az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. (ÉRV) az MTI érdeklődésére közölte: a csatlakozás kivitelezése és a bekötővezeték kiépítése, továbbá a vízmérőn kívüli szerelvények beszerelése nem szerepel a térítésmentes szolgáltatások között, így azok díját továbbra is meg kell fizetni a szolgáltatók részére.
Az ÉRV tájékoztatása szerint az egyes tér...
2017-07-15 07:04:21
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Dmitry Glukhovsky, Wass Albert, Lévay László, Hallotta Churchillt, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központ, Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt, szennyvíz bekötésére, boltívek voltak, egész állomást, ablakokat meleg, állomás hideg, emlék elhalványuljon, elgázolt ember, helyszínen életét, gödöllői hivatásos, holttestet kiemelni, kocsik alól, szerelvényen utazó, helyszínelés befejezéséig, vasútvonalak fokozott, nyílt pályán, baleseti helyszínelés, szerelvény alól, tűzoltók azon, sérültet kiszabadítsák, fiatal férfit, tűzoltók mentették, mentők kórházba, vágányon közlekedik, ivóvíz bekötővezetéket, szolgáltató kötheti, mellékmérők felszerelése, térítésmentes szolgáltatások, közlemény szerint, csatlakozás kivitelezése, bekötővezeték kiépítése, vízmérőn kívüli, szolgáltatók részére, beszédfoszlányok, bekötővezetékért, dunaharasztinál, bekötővezetéket, beszereléséért, elhalványuljon, magyarországot, szolgáltatások, cementpadlóján,
© 2013 TVN.HU Kft.