Regisztráció  Belépés
Washington először hozott szankciót Oroszországtól fegyvereket vásárló külföldi vállalat ellen
...
A büntetőintézkedéssel az amerikai kormányzat egy kínai céget sújtott csütörtökön, amely vadászbombázó repülőgépeket és légvédelmi rendszerhez tartozó felszereléseket vásárolt.
A szankciók a kínai Equipment Development Department (EDD) nevű, védelmi technológiák beszerzésével foglalkozó hadiipari ügynökséget és vezetőjét, Li Sang-fu igazgatót érintik. Az amerikai kormán...
2018-09-20 23:23:50
Emmi: a fogyatékkal élők a társadalom hasznos tagjai szeretnének lenni
...
Az Emmi pénteki közleményében hangsúlyozta: a kormánynak kiemelten fontos, hogy a fogyatékos emberek életminősége javuljon, emberi jogaik ne sérüljenek, és megtalálják a helyüket a társadalomban.
A tájékoztatás szerint Fülöp Attila a megbeszélésen kiemelte, hogy a nagy szociális intézmények lebontása, kiváltása "nem bontás, hanem építkezés", hiszen a társadalom befogadá...
2018-09-07 17:24:33
Homoszexualitás. Neked már kellett ellene küzdened?
... fakorongnak! Hiszen leírtam már, korábban: egy emberi lényt, alapvetően NEM a szexuális beállítódása határoz meg, hanem az intellektusa, az alkotókészsége, a társadalmi (politikai) szerepvállalása, valamint az egyetemes emberi kultúrára és történelemre gyakorolt pozitív vagy negatív hatása!
3. Az emberfaj NEM amiatt fog kipusztulni, merthogy talán ,,elszaporodnának”...
2018-09-01 03:55:25
Támogatnák az erdélyi magyar pártok Bölöni László marosvásárhelyi polgármester-jelöltségét
... Polgári Párt (MPP) elnöke is. Az RMDSZ színeiben mandátumot szerzett parlamenti képviselő ideális polgármesterjelöltnek tartotta az egykori labdarúgót. "Bölöni László esetleges szerepvállalása fontos lenne a vásárhelyi magyarság szempontjából, ugyanakkor olyan jelölt lenne, aki nem köthető egyetlen párthoz sem. Mindazonáltal őt a románok is a magukénak vallhatják, hiszen egész éle...
2018-08-29 10:23:07
Homoszexualitás. Neked már kellett ellene küzdened?
... marhaság!...
3. Egy emberi lényt, alapvetően NEM a szexuális beállítódása határoz meg, hanem...
a) az intellektusa
b) az alkotókészsége
c) a társadalmi (politikai) szerepvállalása
d) az egyetemes emberi kultúrára és történelemre gyakorolt pozitív vagy negatív hatása

Ebben az értelemben tehát, ÁLSÁGOS és ALATTOMOSAN TISZTESSÉGTELEN DOLOG, ha ...
2018-08-25 17:40:35
Farmer Expo - Agrárminiszter: az aszály a fő veszélyforrás
...
Nagy István pénteken a debreceni Farmer Expo megnyitóján tartott agrárfórumon kijelentette: öntözés nélkül nem lesz eredményes termelés.
A felszín feletti vizekből jelenleg 80 ezer hektárt öntöznek az országban, miközben a meglévő csatornák 200 ezer hektár öntözését tennék lehetővé - jegyezte meg.
A tárcavezető jelezte: Magyarország folyóiba kevesebb víz érkezik, mi...
2018-08-18 11:38:49
Washington keddtől ismét életbe lépteti az Irán elleni szankciókat
...
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a hét végén hangsúlyozta, hogy Washington mindenképpen következetesen betartatja aközép-európai idős szerint kedd reggeltől foganatosítandó szankciókat, amelyektől azt reméli, hogy magatartása megváltoztatására készteti az iráni vezetést.
Pompeo szerint a most ismételten bevezetésre kerülő szankciók célja Irán amerikai megítélés szer...
2018-08-06 18:45:48
Tusványos - Tőkés: a román centenárium jó alkalom a román-magyar viszony rendezésére
...
Tőkés László szombaton Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) zárónapján Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen tartott fórumon.
Az erdélyi magyarság ügye közel száz évvel elcsatolása után is rendezetlen, és többé-kevésbé így van a többi elszakított nemzetrésszel is. A román centenáriumi jubilálás jobbára nacionalista, nacionálkommunista...
2018-07-28 10:31:04
Az amerikai szenátus megszavazta az új veteránügyi minisztert
... meghozott döntéssel hagyta jóvá a Donald Trump által előterjesztett jelölt megbízatását.
Az 56 éves Wilkie a védelmi minisztérium helyettes államtitkára volt, kormányzati szerepvállalása előtt pedig a magánszektorban, a védelmi minisztériummal együttműködő vállalkozások munkatársaként tevékenykedett.
A minisztériumot ügyvezetőként irányítja már március óta, amikor Dona...
2018-07-24 07:04:21
Politico: az Egyesült Államok az eddig ismertnél jóval közvetlenebbül vesz részt afrikai terrorellenes akciókba
... kongresszusban elmondta: a védelmi miniszteri felhatalmazás "valószínűleg a legfontosabb felhatalmazás a terrorellenes küzdelmünkben".
A Politico megállapítja: az amerikai kommandók szerepvállalása magyarázza "azokat az összetett eseményeket, amelyek négy amerikai kommandós halálához vezettek" tavaly októberben Nigerben. Az amerikaiak az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tag...
2018-07-02 21:23:02
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Bölöni László, Farmer Expo, Egyesült Államok, Equipment Development Department, Fülöp Attila, Polgári Párt, ALATTOMOSAN TISZTESSÉGTELEN DOLOG, Nagy István, Mike Pompeo, Tőkés László, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Orbán Viktor, Donald Trump, Iszlám Állam, fogyatékkal élők, társadalom hasznos, erdélyi magyar, román centenárium, román-magyar viszony, amerikai szenátus, eddig ismertnél, amerikai kormányzat, kínai céget, kínai Equipment, amerikai kormán, kormánynak kiemelten, fogyatékos emberek, tájékoztatás szerint, megbeszélésen kiemelte, nagy szociális, társadalom befogadá, emberi lényt, szexuális beállítódása, egyetemes emberi, egykori labdarúgót, vásárhelyi magyarság, magukénak vallhatják, értelemben tehát, debreceni Farmer, felszín feletti, meglévő csatornák, tárcavezető jelezte, iráni vezetést, most ismételten, erdélyi magyarság, többi elszakított, román centenáriumi, védelmi minisztérium, védelmi minisztériummal, minisztériumot ügyvezetőként, védelmi miniszteri, legfontosabb felhatalmazás,
© 2013 TVN.HU Kft.