Regisztráció  Belépés
Trish Magee


Azzal, hogy értékeljük gyermekeink speciális érdeklődési körét, kifejezhetjük szeretetünket irántuk és különleges tulajdonságaik iránt.
...
2018-01-20 07:25:31
Szeretett dr Gyökössy Endre mondta:
... essen"
belőle.

Be sok válópernek ez az elindító oka: a szülőkről való le nem szakadás, anélkül, hogy szeretetünket és tiszteletünket megvonnánk tőlük.

Gyökössy Endre...
2018-01-19 07:57:29
Hold horoszkóp
... -

Ma minden kapcsolatunkban visszafogottabban viselkedünk. Még a legintimebb viszonyainkban is zárkózottabbak leszünk. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, kevésbé mutatjuk ki a szeretetünket. Ma fáradtabbnak érezhetjük magunkat, de ez nem veszi el a kedvünket a kemény munkától. Legalább arról kellene gondoskodnunk, hogy szervezetünket vitaminokkal, nyomelemekkel lá...
2018-01-17 11:59:37
A szeretetnyelv-elmélet szerint időt, elismerést, tárgyakat
..."A szeretetnyelv-elmélet szerint időt, elismerést, tárgyakat, szívességet és ölelést is ajándékozhatunk egymásnak - sokféleképp fejezhetjük ki a szeretetünket. Ez a megközelítés ébresztett rá, hogy miért nem értik meg egymást sokszor családon belül sem az emberek.
Ráadásul könnyen felsülhet az ember a szeretetnyelvével: megtanultam ezt, amikor a hozzám érkező udvarlómat ...
2018-01-12 09:12:26
Szeretet
..."Amikor elvárjuk, hogy a szeretetünket viszonozzák, vagy arra számítunk, hogy a szükségeinket betöltik, akkor azt üzenjük, hogy a szeretetünk feltételhez kötött."

- Michael Fletcher...
2018-01-09 10:24:08
A valódi probléma...
... és az a célja, hogy megnézze mit...
2018-01-07 21:14:19
Barátság
..."Az igazi barátság a legkevésbé féltékeny szeretet. Két barát örül, ha egy harmadik csatlakozik hozzájuk, majd egy negyedik, ha a jövevény alkalmas az igazi barátságra. S akkor azt mondhatják, amit az áldott lelkek Danténél: 'Itt jön valaki, aki megnöveli szeretetünket.' Mert az ilyen szeretet megosztása nem jár veszteséggel."

- C. S. Lewis...
2018-01-02 21:45:15
Boldog Karácsonyt kívánok!
... szeretteink a Szeretet napján örülnek-é az ajándékainknak, sikerült-e kitalálni titkos gondolatukat. Vajon minden finoman és jól sikerül-e, mert igazán kitettünk magunkért, minden szeretetünket belaadtuk az ínyencségekbe. A legboldogabbak ilyenkor mégis a gyerekek, bár most hiányzik nekik a fehérség, nem tudnak holnap délelőtt hóembert építeni, hogy lefoglalják magukat addig, míg...
2017-12-23 18:51:43
Gyilkolsz a földi szeretet nevében
... ahogy ő teremtett minket, nekünk is megadatott teremtménykényt, hogy mi is tovább teremtsünk, amiben éppen kedvünk telik, persze csak olyan dolgot tudtunk teremteni, ami kifejezte szeretetünket Teremtőnk és persze egymás felé Testvérek felé. Amikor most pl. ebben az életedben meghalsz, lelked elhagyja a tested és ha nem ragaszkodsz nagyon ehhez a világhoz és főleg nem ragaszkodnak...
2017-12-21 10:51:19
Gondolatok...
... az ünnepi várakozás érzését. Csodálatos időszak ez, az utolsó simítások, hogy minél szebbé, tökéletesebbé tegyük a közelgő ünnepet, az ajándékok becsomagolása, mindegyik masnival a szeretetünket is hozzákötjük a kisebb, vagy nagyobb dobozhoz, tárgyhoz, amit adni akarunk.

Teljen Advent negyedik hete boldog várakozással teli készülődéssel. Csodás napokat kívánok minden k...
2017-12-18 20:00:36
1 2 3 ...................63 64 ..........95 96 ..........126 127 128 
Címkék: Trish Magee, Gyökössy Endre, Boldog Karácsonyt, Michael Fletcher, Teljen Advent, valódi probléma, földi szeretet, szülőkről való, legintimebb viszonyainkban, kemény munkától, megközelítés ébresztett, hozzám érkező, szeretetünket viszonozzák, szükségeinket betöltik, szeretetünk feltételhez, igazi barátság, legkevésbé féltékeny, harmadik csatlakozik, jövevény alkalmas, igazi barátságra, áldott lelkek, ilyen szeretet, legboldogabbak ilyenkor, életedben meghalsz, ünnepi várakozás, utolsó simítások, közelgő ünnepet, ajándékok becsomagolása, ajándékozhatunk, kapcsolatunkban, teremtménykényt, tiszteletünket, szervezetünket, legboldogabbak, tulajdonságaik, viszonyainkban, zárkózottabbak, ajándékainknak, szeretetünket, tökéletesebbé, kifejezhetjük, becsomagolása, ínyencségekbe, érzelmeinkről, szükségeinket, szeretetnyelv, készülődéssel, gondoskodnunk, nyomelemekkel, fáradtabbnak, vitaminokkal, megközelítés, ragaszkodnak, veszteséggel, várakozással, gondolatukat, fejezhetjük, viselkedünk, legintimebb, sokféleképp,
© 2013 TVN.HU Kft.