Regisztráció  Belépés
Vb-2018 - Okos játékot tervez a dánok kapitánya a franciák ellen
... Eriksen, dán válogatott sztárjátékosa, aki 18 évesen ott volt már a 2010-es vb-n is, úgy fogalmazott: nagyszerű lenne, ha összejönne a nyolcaddöntőbe jutás.
"A franciák nyilván elsők szeretnének lenni, de nekünk a saját kezünkben van a sorsunk és tovább akarunk jutni" - hangsúlyozta.
A kapus Kasper Schmeichel, a dánokkal 1992-ben Európa-bajnok, a Manchester Uniteddel Baj...
2018-06-25 17:52:22
Vb-2018 - A csoportelsőség a franciák célja
... idő a védekező csapatnak kedvez" - vélekedett.
A játékosok képviseletében Raphaël Varane volt ott a hivatalos edzést megelőző sajtóeseményen, és többek között arról beszélt, hogy szeretnének egyre jobb teljesítményt nyújtani.
"A védelem szilárdságát fenn kell tartanunk, támadásban viszont dinamikusabbnak kell lennünk. Vannak értékeink, rendelkezünk olyan játékosokkal, ak...
2018-06-25 15:52:04
Toroczkai: nincs életképes ellenzéki párt Magyarországon
... Jobbikból kizárt politikus szombaton Ásotthalmon jelentette be, hogy megalakult és a jövőben pártként működik a Mi Hazánk Mozgalom.
Az M1-en elmondta, valós társadalmi problémákra szeretnének választ adni, ezek között említette a demográfiai helyzetet, a bevándorlás és a kivándorlás kérdését, az Európai Unió és Magyarország állapotát, valamint a magyar-cigány együttélést....
2018-06-25 09:12:48
Amely hónapban született, olyan a nő természete!
... veszekedni velük. Remek humorérzékük van, azonban nem viselik jól, ha ők vállnak a vicc tárgyává. Ha megsérti őket az ember, nem tudhatja mikor számíthat a visszavágásra. Folyamatosan szeretnének a figyelem központjában lenni, számukra sokat jelent, hogy a férfiak felfigyeljenek rájuk.

Szeptember

A szeptemberi nők csodásak, de a véleményük sokszor ingadozó. N...
2018-06-24 18:05:35
Férgek
... meghalni.
Zavartan keresgélem,
kit kell itt vigasztalni?

Csak bilincsük a gyász, hisz
ujjong bennük a lélek,
s m...
2018-06-23 11:44:54
Hetes folytatása könyvből való másolás
... szerezzenek. Az átlagos Hetesek számára rendkívül fontos, hogy oda mehessenek, ahová a kedvük tartja, és azt tehessék, amit akarnak. Bánkódnak, hogy az élet túl rövid mindahhoz, amit szeretnének megtenni, és attól kezdenek félni, hogy egyszer majd nem lesz már lehetőségük megszerezni azokat a dolgokat és élményeket, amelyek szerintük a boldogsághoz kellenek. Mindig újabb és jobb d...
2018-06-23 00:32:43
Szív leszel, vagy rákos daganat?
... valamilyen módon az élő Istent fogadta be a családjába.

- Ki is akartam térni rá, hogy azok mellett, akik valamiért nem akarnak gyermeket vállalni, sokan vannak, akik nagyon szeretnének gyermeket szülni, de nem tudnak természetes úton életet adni. Csaba testvér missziója kapcsán nem hallgathatjuk el, hogy Magyarország határain belül is rengetegen élnek nevelőottho...
2018-06-22 19:14:03
Japánban az idősek otthona is különleges
... fognak gondoskodni róluk, ezért találták ki a Jikka projektet. A jikka japánul az idősek otthonát jelenti. Az indián sátrakra hasonlító csúcsos házakban egymáson és más idősebb embereken szeretnének segíteni.
Kattintson a galériára és nézegesse az aranyos épületet!

https://www.termalfurdo.hu/hotelvila g/manohaz-medencevel-japanban-az-ido sek-otthona-is-kulonleg...
2018-06-22 14:55:35
Nemzetpolitikai helyettes államtitkár: a magyarság minden tagja ugyanolyan fontos
... hangot amiatt, hogy 2013 után, amikor Murakeresztúr volt a vendéglátó, újra olyan településen találkozhatnak, ahol még nem lehettek korábban.
Jelezte, hogy minél több települést szeretnének bevonni a szervezésbe, de a települések mérete, nagysága gátló tényező, hiszen sok 500 lakosúnál kisebb és 1000-2000 fős lakosságszámú község tagja a szövetségnek.
Emlékeztetett arra,...
2018-06-22 14:21:49
Erős forgalom várható a röszkei és a csanádpalotai autópálya-átkelőn
... esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű Tompa, Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerülni. Utóbbi két átkelő naponta 7 és 19 óra között vehető igénybe. Akik Romániába szeretnének utazni, azok választhatják a 24 órás nyitva tartással működő kiszombori vagy battonyai határátkelőt.
A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a http:...
2018-06-22 11:41:17
1 2 3 ..................652 .........978 .........1303 1304 
Címkék: Kasper Schmeichel, Manchester Uniteddel Baj, Raphaël Varane, Hazánk Mozgalom, Európai Unió, Akik Romániába, dánok kapitánya, franciák ellen, franciák célja, idősek otthona, magyarság minden, csanádpalotai autópálya-átkelőn, 2010-es vb-n, nyolcaddöntőbe jutás, franciák nyilván, saját kezünkben, kapus Kasper, dánokkal 1992-ben, védekező csapatnak, játékosok képviseletében, hivatalos edzést, védelem szilárdságát, jövőben pártként, demográfiai helyzetet, kivándorlás kérdését, magyar-cigány együttélést, vicc tárgyává, figyelem központjában, férfiak felfigyeljenek, véleményük sokszor, átlagos Hetesek, kedvük tartja, boldogsághoz kellenek, jikka japánul, idősek otthonát, indián sátrakra, aranyos épületet, települések mérete, gyorsabb átlépés, határátkelőhelyek nyitva, nemzetpolitikai, dinamikusabbnak, magyarországon, képviseletében, csoportelsőség, felfigyeljenek, nyolcaddöntőbe, találkozhatnak, sajtóeseményen, választhatják, teljesítményt, murakeresztúr, emlékeztetett, lakosságszámú, visszavágásra,
© 2013 TVN.HU Kft.