Regisztráció  Belépés
A szakszervezetek szeretnének együttműködni a közösségi közlekedés átalakításában
... áttekinteni, elsősorban a munkabérek oldaláról. A cél, hogy ezek a közszolgáltató cégek meg tudják tartani a munkaerőt és újakat is tudjanak alkalmazni. Mindezekhez egy életpálya modellt is szeretnének hosszú távra kidolgozni.
Az elnök emlékeztetett, hogy egy három éves megállapodás értelmében 2019 év végéig harminc százalékkal nő a szektorban dolgozók bére, jövőre öt százalé...
2018-09-24 17:14:51
Kutatók éjszakája - Star Wars-robotok, kémia- és fizika show a Nyíregyházi Egyetemen
... kémiát érintő előadásokban a boldogság kémiáját, valamint a tudományág és a művészetek közötti kapcsolatot kutatják, majd geolokátorral lehet a fecskék nyomába eredni, aki pedig a földön szeretnének maradni, azok tippeket kaphatnak a meggazdagodásról és az egészségdiagnosztikáról is.
A sporttáplálkozásról szóló gyakorlati bemutatók segítségével lehetőséget biztosítanak a szer...
2018-09-24 12:53:18
TavasztündérTavasztündér


Egyszer a Nyár nagyon megharagudott az emberek országára. Azt mondta, hogy hálátlanok és nem becsülik meg, amit nékik ad, mindég többet szeretnének. Haragjában az egész országot odaajándékozta a Télkirálynak és megfogadta, hogy többé...
2018-09-23 13:49:18
Javaslatokat dolgozott ki a készpénzforgalom csökkentésére a Nézőpont Intézet
... a tárca célja az elektronikus ügyintézés minél szélesebb elterjesztése, az adók területén megpróbálnak minél több adatot valós időben, külső beavatkozás nélkül eljuttatni a NAV-hoz. Szeretnének ösztönzőket beépíteni a rendszerbe, hogy a vállalkozások lássák az elektronikus számlázás előnyeit.
A csökkenő szürkegazdaság olyan erős költségvetési mozgásteret biztosít, ami lehetős...
2018-09-21 17:29:37
ITM államtitkár: a kormány célja a hazai kis- és közepes vállalkozások támogatása
... cég előtt.
Jelenleg évente több mint 4 millió tükröt gyártanak. A fejlesztéssel hét emberrel nőtt a foglalkoztatottak száma, így 85-en dolgoznak a cégnél, de további tíz embert szeretnének még foglalkoztatni.
A nyilvános céginformációs adatok szerint tavaly 660 millió forint árbevétele volt a cégnek, ami 191 millió forinttal haladta meg a 2016-os forgalmat. Nyeresége 37...
2018-09-19 21:05:54
Európa-liga - A BATE vezetőedzője nehéz mérkőzésre számít a Vidi ellen
... játékosok futballoznak. Megemlítette, hogy a magyar együttes erős csapatokon jutott túl a selejtezőben, mint például a bolgár Ludogorec.
A tréner közölte, pontosan annyi pontot szeretnének begyűjteni a csoportkörben, ami elég a továbbjutásukhoz. Kiemelte, csapata sok tapasztalatot gyűjtött a korábbi években az európai kupaporondon, ami most a hasznukra lehet.
A BATE szer...
2018-09-19 18:43:12
Szijjártó Péter visszautasította az ENSZ-ben szerinte Magyarországról terjesztett valótlanságokat
... véleményét, miért nem képviselik a magyarok emberi jogait, hiszen a magyaroknak megvan a joguk, hogy biztonságban éljenek a saját országukban, és hogy döntést hozzanak arról, hogy kivel szeretnének együtt élni. És joguk van ahhoz, hogy megőrizzék a tradícióinkat, az örökségünket" - tette hozzá.
"Ezek az ENSZ-tisztségviselők ezekkel a jogokkal nem törődnek. Egyértelmű, hogy e...
2018-09-19 16:45:52
MNB: a monetáris politika irányultsága nem változott
... hitelezés volumenének növekedése már kedvező szintet ért el, de hiányoznak a fix kamatozású hitelek a vállalati finanszírozásban. Egy, a mostaninál egészségesebb szerkezetű állományt szeretnének elérni - mutatott rá. Az nhp fix új hiteleket beruházások finanszírozására lehet majd felvenni, hitelkiváltásra nem használhatóak fel.
Nagy Márton rámutatott: a jegybank azt szeretné ...
2018-09-18 18:04:15
Aranyosi Ervin: A szeretetről
... gyarló!
Szeress ha fáj is, legyél k...
2018-09-16 14:37:01
Tallóztam
Az idős emberek általában olyan tanácsokkal látnak el, bennünket amelyek megszívlelendőek, főleg azok számára fontosak ezek a tanácsok, akik szeretnének sokáig élni. A most következő sorokban minden gondolat egy tapasztalat, érdemes átgondolni és kipróbálni mindet.

1. Tanulj meg örülni az égboltnak, a virágoknak, a madaraknak, az állatoknak. Figyelemmel tekints a termész...
2018-09-16 07:28:49
1 2 3 ..................659 660 .........989 990 .........1318 1319 1320 
Címkék: Star Wars-robotok, Nyíregyházi Egyetemen, Nézőpont Intézet, Szijjártó Péter, Aranyosi Ervin, Nagy Márton, szakszervezetek szeretnének, közösségi közlekedés, készpénzforgalom csökkentésére, kormány célja, hazai kis-, monetáris politika, munkabérek oldaláról, közszolgáltató cégek, életpálya modellt, elnök emlékeztetett, három éves, szektorban dolgozók, boldogság kémiáját, művészetek közötti, fecskék nyomába, földön szeretnének, emberek országára, egész országot, tárca célja, elektronikus ügyintézés, adók területén, vállalkozások lássák, elektronikus számlázás, csökkenő szürkegazdaság, foglalkoztatottak száma, nyilvános céginformációs, 2016-os forgalmat, magyar együttes, bolgár Ludogorec, tréner közölte, korábbi években, európai kupaporondon, hasznukra lehet, magyarok emberi, magyaroknak megvan, saját országukban, vállalati finanszírozásban, mostaninál egészségesebb, idős emberek, most következő, továbbjutásukhoz, visszautasította, finanszírozásban, meggazdagodásról, finanszírozására, készpénzforgalom,
© 2013 TVN.HU Kft.