Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... esti táplálkozási szokásainkat változtatjuk meg és olyan egészséges ételeket fogyasztunk, amik segítik a valóban pihentető alvást és persze, a mérleg sem fog jobbra kitérni tőle. A szerkesztőség most megmutatja, mit is érdemes, illetve kell fogyasztanunk este, hogy a formás alakunk megmaradjon!

Esti étkezés

1. Étcsokoládé

Sokszor a csokoládét a fek...
2018-04-15 07:41:40
Lovas István: A NYUGATI KAMUHÍRGYÁR–MÉDIA A MAGYAR
... Unió legveszélyesebb embere". A cikk Paul Lendvaival kezdődik, úgyhogy folytatni nem érdemes.

A vezető német lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung - amelynek szerkesztőségi városában a nem német hátterűek már többségbe kerültek - ezzel a vészjósló címmel adja ki magából hamleti aggodalmát: ,,Hogy megy majd tovább Magyarországgal és Európával?̶...
2018-04-10 21:15:30
Döbbenetes levelet kaptunk: Húsvéti tojást árult az idős ass
... közlünk. Természetesen a valóságtartalmának nem tudunk utánajárni, de amennyiben igaz, úgy azt kell mondanunk, lassan élhetetlen az a Magyarország, ahol élünk:

“Tisztelt Szerkesztőség!

Dédi mama egy kis békés megyei faluban született és ott is él már 78 éve. Mindenki ismeri Ilonka mamát, nagyon jó a viszonya a falubeliekkel. Viszont a szomszéddal sajnos...
2018-04-02 10:27:04
Petőfiért! - Íme a perdöntő levél - Felhívás az MN-hez
... évtizeddel ezelőtt írott levelét, melynek tartalma adatokkal cáfolja a Magyar Nemzet mostani glosszájának állítását.

Ezek után Fuksz Sándor levélben kérte a Magyar Nemzet szerkesztőségét, hogy legalább most, tizenhat éves mulasztás után, az igazság kimondásáért és a replika jogán hozzák le ifj. Kiss Pál levelét. Hiába! És ez több mint pikáns. Ez botrány!

ifj....
2018-03-31 00:08:52
Gomperz: Lázár menni Vienna
... jelentkezett be, ahol szörnyű pusztulással találkozott. Nyögi a migránsok bús hadát Bécsnek büszke vára - mondá legott sápadtan. Valójában nem egészen ezekkel a szavakkal mondá, de a szerkesztőségi irányelvek nem engedélyezik a rasszista tartalmak terjesztését, ezért a pontos idézéstől eltekintünk.

Az ostrom alatt álló Bécs a második lett a világ legélhetőbb város...
2018-03-10 22:36:14
Orbán lerendelte magához Hatvanpusztára Puch Lászlót, hogy v
... mesélt deja vu élményéről, miután Puch László régi-új tulajdonos, az MSZP egykori pénztárosa egy éve, 2017 februárjában újra magáévá tette az újságot, és megtartotta első beszédét a szerkesztőségben.

Puch László az MSZP elmúlt 29 évének egyik legbefolyásosabb figurája, a párt egykori pénztárnoka, elnökségi tagja és országgyűlési képviselője. Az elmúlt 20 évben ő mened...
2018-03-09 15:26:49
Szenzációs új magyar szál a Titanic történetében
... gyermekével együtt, minden probléma nélkül. Az utastársainak pedig azt hazudta, hogy gyermekei félárvák, mert a felesége, Mrs. Hoffman meghalt.

Talán érdekelni fogja a Tisztelt Szerkesztőséget!
Április 14-én vasárnap, a jégveszély ellenére teljes gőzzel haladó Titanic este 23 óra 40 perckor egy jégheggyel ütközött, majd csaknem háromórás haláltusa után, április 15-...
2018-03-07 09:25:45
Csak a választások után lesz ítélet az Orbán-interjú kapcsán
... szolgált, hogy valahogy utcára tehessék a lap nem sokkal korábban bekövetkezett tulajdonosváltása után annak érdekében, hogy a kiadó új tulajdonosa azután új emberekkel tölthesse fel a szerkesztőséget.

Azt tervezik, a végsőkig harcolni fognak
Klecska Ernővel közösen perlik egykori munkahelyüket most, több millió forintot követelnek a cégtől, mivel állításuk szerint...
2018-02-28 09:37:07
Köszönjük, hódmezővásárhelyiek!
... polgárok, a civilek kezében van és nincs olyan eszköz egyetlen kormány kezében sem, amely képes lenne megfosztani az embereket az önálló akaratuktól.

A magam nevében, a szerkesztőség nevében köszönöm Márki-Zay Péternek, amiért nem hátrált meg és külön köszönöm Hódmezővásárhely polgárainak, hogy visszaadták az ország lakóinak a reményt.

Köszönjük, Hódmezővásár...
2018-02-25 20:37:58
Újságírók, be a karámba!
... nem dolgozhatott főállású újságíróként. A kívül rekedőket most látszólag enyhébb módszerrel lehetetlenítenék el. Papíron maradhatnának hivatásos újságírók, ám jelenlétük az egész szerkesztőséget megakadályozná abban, hogy a kamarához csatlakozzon. (A kamarába belépni szándékozó médiumok számára feltétel lenne, hogy valamennyi alkalmazottjuk tag legyen.)

Hogy milyen felt...
2018-02-04 10:04:52
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........112 113 114 
Címkék: Lovas István, NYUGATI KAMUHÍRGYÁR&#8211, MÉDIA MAGYAR, Hatvanpusztára Puch Lászlót, Paul Lendvaival, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Tisztelt Szerkesztőség, Magyar Nemzet, Fuksz Sándor, Kiss Pál, Puch László, Tisztelt Szerkesztőséget, Klecska Ernővel, Márki-Zay Péternek, perdöntő levél, választások után, valóban pihentető, szerkesztőség most, formás alakunk, cikk Paul, vezető német, vészjósló címmel, szomszéddal sajnos, igazság kimondásáért, replika jogán, szavakkal mondá, szerkesztőségi irányelvek, rasszista tartalmak, pontos idézéstől, ostrom alatt, második lett, világ legélhetőbb, párt egykori, utastársainak pedig, jégveszély ellenére, jégheggyel ütközött, végsőkig harcolni, civilek kezében, önálló akaratuktól, magam nevében, szerkesztőség nevében, ország lakóinak, kívül rekedőket, egész szerkesztőséget, kamarához csatlakozzon, kamarába belépni, szerkesztőségben, legbefolyásosabb, lehetetlenítenék, hódmezővásárhely, szerkesztőséget, magyarországgal, szerkesztőségét, legveszélyesebb,
© 2013 TVN.HU Kft.