Regisztráció  Belépés
Gyömbértea és a fogyókúra
... felelős a nemkívánatos hasi zsírpárnákért. Kutatásokkal bizonyítható, hogy a gyömbér megakadályozza a kortizol szintézisét, így csökkenti a hasi zsírpárnák kialakulását, valamint egész szervezetére nyugtató hatással van.

3. Energiát biztosít

A friss gyömbérből készített tea segíti a szervezet energiakészleteinek felhasználását. Minél több energiával rende...
2018-01-18 23:30:23
Emésztést elõsegítõ gyógynövények
... antibakteriális (baktérium ölő) és antifungális (gombaölő) hatása. A bélperisztaltikát fokozó és szélhajtó hatásuk miatt segítik a rossz emésztés során felszaporodó káros gázok szervezetből történő eltávolítását.

Kálmosgyökér, kardamontermés, konyhakömény.
Kivonat készítésének módja: vizes forrázatot ill. főzetet készítenek, melyet étkezés ...
2018-01-17 08:45:40
9. Amit nem mondhatok el senkinek ...
... erkölcsi, szellemi (egzisztenciális) ellehetetlenítésem története a 32 évig tartó folyamatos munka melletti tanulásé:

Amikor F. beiskolázott a JPPTE BTK (lev. tag.) művelődésszervező szakára, sejtésem sem volt arról, hogy ő valójában milyen céllal támogatott eleinte. Mára már a következő TÉNYEK ismeretében állnak össze a dolgok. Akkoriban vágott bele K. D. professzor -...
2018-01-13 05:48:34
Rendhagyó válogatási elvek a férfi kajakozók számára
... mondja Hüttner, aki ebből kiindulva arra törekszik, hogy a magyar hajó is lehetőleg már a versenyszezon elejére összeálljon.
Az MKKSZ szakmai csapata áprilisban négyes tesztnapokat szervez Szolnokon azoknak a versenyzőknek, akik a tavalyi eredményeik, illetve a felkészülés alatt mutatott formájuk alapján szóba jöhetnek az 500 méteres négyes összeállításakor.
Hüttner hozz...
2018-01-11 17:54:21
Egy óvónő őszinte, nyers véleménye az óvodák helyzetéről
... tart az óvodában, hogy vissza tudjon adni. Olykor adományként kifizeti a belépődíjakat a rászoruló gyermekeknek, mert fontos számára, hogy ők se maradjanak ki az élményből.

Megszervezi az óvodában a gyermekek fényképezését. Igyekszik elérni óvodásainál, hogy merjenek mosolyogni az ismeretlen bácsi jelenlétében, és kövessék kéréseit, amikor mindenféle különös testhelyzet...
2018-01-09 16:37:08
Magyar Iparszövetség: fontos a bérfelzárkóztatás a kisvállalkozói szektorban is
... gazdasági teljesítmény növekedése egyre jellemzőbb a kisvállalkozói szektorra is - mondta, kiemelve, hogy ehhez ugyanakkor szükség van bérfejlesztésre, a szakemberek itthon tartására.
A szervezet ügyvezető elnöke hozzátette, a keresetek emelkedésével a hazai vásárlóerő, a belföldi fogyasztás, illetve a belföldi piac is erősödik.
Az uniós támogatási lehetőségeket és a kor...
2018-01-07 12:41:36
Dédapáink öröksége:
... tanítják, melyik növény mérgező a testükre, mégis minden állat tudja, mi nem jó neki, és azt nem eszi meg. Azt sem mondja meg nekik senki, melyek azok a füvek, amivel gyógyítani tudják a szervezetüket, vagy karban tartja a bélműködésüket, mégis megtalálják. (Elgondolkodtató, hogy a bent tartott kutyákat mért érik el azok a betegségek, mint az embereket?) Mi emberek is tudhatnánk, ...
2017-12-29 13:31:46
Évértékelő - Belpolitikai váltásról és a migráció megfékezéséről szólt az év Olaszországban
... vált. Az év végi felmérésekben a legnépszerűbb olasz politikusként szerepel mintegy negyven százalékos támogatottsággal. Nemzetközi ismertségét növelte a márciusban az Európai Unió elődszervezetét megalapító Római Szerződés aláírásának 60. évfordulóján rendezett ünnepi EU-csúcs Rómában, valamint a szicíliai Taorminában májusban tartott G7-csúcs.
A balközép Gentiloni-kormány t...
2017-12-24 08:11:01
A pécsi "Soros-kampányközpont" elleni tiltakozó nyilatkozatot fogadott el a város közgyűlése
... György általa létrehívott Nyílt Társadalom Alapítványtól. Nyirati András, a pécsi Nyílt Társadalom Alapítvány elnöke korábban az M1 Híradójában azt mondta: a pénzt a dunántúli régió civil szervezeteinek megerősítésére kapták, és a támogatási szerződést már alá is írták.
A pécsi közgyűlés nyilatkozata azt is tartalmazza: "felkérünk minden pécsi polgárt, vállalkozást, szerveze...
2017-12-14 13:13:16
Bemutatták a Háry János-rajzfilm digitálisan felújított változatát
... így nyert 1,5 millió forintot saját forrással kiegészítve fedezte a munka 6,6 millió forintos költségét.
A Háry János 35 milliméteres Color Negativ hordozón állt rendelkezésre. A két szervezet közötti szerződés értelmében az MTVA vállalta, hogy a rajzfilmet manuális és ultrahangos tisztítási technikával és ragasztással előkészítve, majd digitalizálva felújítja.
A retusál...
2017-12-11 19:13:33
1 2 3 ...............................191 192 ................287 288 ................381 382 383 
Címkék: Magyar Iparszövetség, Háry János-rajzfilm, Amikor, JPPTE BTK, Európai Unió, Római Szerződés, EU-csúcs Rómában, Nyílt Társadalom Alapítványtól, Nyirati András, Nyílt Társadalom Alapítvány, Háry János, Color Negativ, férfi kajakozók, óvónő őszinte, óvodák helyzetéről, kisvállalkozói szektorban, migráció megfékezéséről, város közgyűlése, nemkívánatos hasi, gyömbér megakadályozza, kortizol szintézisét, hasi zsírpárnák, friss gyömbérből, bélperisztaltikát fokozó, rossz emésztés, következő TÉNYEK, magyar hajó, versenyszezon elejére, tavalyi eredményeik, felkészülés alatt, rászoruló gyermekeknek, gyermekek fényképezését, ismeretlen bácsi, kisvállalkozói szektorra, szakemberek itthon, szervezet ügyvezető, keresetek emelkedésével, hazai vásárlóerő, belföldi fogyasztás, belföldi piac, uniós támogatási, bent tartott, legnépszerűbb olasz, szicíliai Taorminában, balközép Gentiloni-kormány, pécsi Nyílt, dunántúli régió, támogatási szerződést, pécsi közgyűlés, rajzfilmet manuális, támogatottsággal,
© 2013 TVN.HU Kft.