Regisztráció  Belépés
A francia kormány az alkotmány első cikkelyébe szeretné foglalni a környezetvédelmet
... miniszterelnök még azt jelezte, hogy az alkotmánymódosító törvénytervezetben mindenképpen szerepelni fog az éghajlatváltozás elleni küzdelem a 34. cikkelyben, de ezt a környezetvédő szervezetek nem tartották eléggé korlátozó jellegűnek. Álláspontjuk szerint a köztársaság alapelveit kimondó első cikkelybe kell foglalni a környezetvédelmet, ami erős jelkép lenne, és lehetőséget bizt...
2018-06-20 23:33:15
Mérgekkel telített és mérgek nélküli élet
... dolog hogy a gyógynövények hatóanyag hatékonyságához hasonlóan a természetben előforduló méreganyagok hatékonyságát is befolyásolják különböző bolygók állásai, és a holdfázisok. Az élő szervezetek a környezetük által lépnek kapcsolatba az egyre gyakoribb kémiai mérgekkel. Ezen méreganyagok környezeti kockázatot befolyásoló tényezői, a kémiai tulajdonságok, a lebomlás, a felhalmozó...
2018-06-20 21:21:23
Sargentini-jelentés - Az EP illetékes szakbizottsága jövő hétfőn szavaz a magyarországi különjelentésről
... Magyarország ellen irányul, csak a kormányról szól, s arról, hogy számos szabályt megsértettek. Veszélyesnek nevezte a hajléktalanság kriminalizálását, valamint a menekültekkel dolgozó civil szervezetekre kirótt büntetőadókat. Végezetül kiemelte: szigorúnak kell lenni és világos üzenetet kell küldeni, hogy ezen intézkedések elfogadhatatlanok.
Az osztrák szociáldemokrata Josef...
2018-06-20 20:12:12
A Fidelitas üdvözli a "Stop Soros" törvénycsomag és az alkotmánymódosítás elfogadását
... kormány, a magyarok egyértelmű és erős felhatalmazásával, "Európa legszigorúbb illegális bevándorlást korlátozó szabályozásával", meg tudja akadályozni, hogy "nemzetközi embercsempész-szervezetek, NGO-k és hazai bevándorlást támogató civil szervezetek végrehajtsák a Soros-tervet".
A Fidelitas végezetül felszólította a módosítást nem támogató ellenzéki pártokat és képviselőket...
2018-06-20 17:52:24
MSZP: az alaptörvény-módosítás a bírói függetlenség elleni támadás
... gombot, nem hajlandóak részt venni "ebben a propagandában". A "Stop Soros" törvénycsomagot szintén "propagandának" nevezte, amely még arra is lehetőséget ad, hogy meghurcoljanak civil szervezeteket vagy jogvédőket. Erre a javaslatra ezért nemmel szavaznak majd - közölte.
Karácsony Gergely felidézte, hogy ez már a hetedik alaptörvény-módosítás. Úgy fogalmazott: ebből is látszi...
2018-06-20 16:32:12
Az LMP nem vesz részt az alaptörvény-módosítás és a "Stop Soros" javaslat szavazásában
... kellene a kormánynak és a hatóságoknak". Kifogásolta azt is, ho...
2018-06-20 15:11:57
Ukrán oktatási törvény - Moszkva konzultációt akar a jogszabály végrehajtásáról
...
Az orosz diplomáciai tárca az ENSZ ukrajnai emberi jogi megfigyelő bizottságának a nap folyamán korábban ismertetett jelentésére reagált.
"Arra számítunk, hogy különálló, átfogó és hatékony konzultációk kezdődnek a 7. törvénycikk érvényesítésének formátumáról, ahogyan azt a nemzetközözi megfigyelők javasolják" - áll az orosz dokumentumban.
"Arra hívjuk fel Kijevet...
2018-06-20 14:21:32
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, Stop Soros, kereszténység)
... februárban benyújtott Stop Sorost tette az áprilisi országgyűlési választások tétjévé, de a választások után olyan új törvénycsomagot nyújtott be, amely nyomokban sem tartalmazza a civil szervezetek megregulázását. Értékelése szerint nem a konszenzus megteremtése volt a kormány célja az újjavaslattal, hanem az, hogy a kormánypártokon kívül senki ne szavazza meg.
Szólt arról ...
2018-06-20 11:41:39
Illegális bevándorlás - Az ET emberi jogi biztosa óva intett a menedékkérőket segítő NGO-k munkájának akadályoz
...
"Elismeréssel adózom azon személyek és nem kormányzati szervezetek előtt, amelyek kiállnak a menedékkérők és a menekültek emberi jogaiért" - írta Dunja Mijatovic a menekültek szerdai világnapja alkalmából kiadott nyilatkozatában.
A jogvédők élelmet, szállást és jogi segítségnyújtást biztosítanak a védelmet keresők számára, kutató-mentő műveleteket folytatnak a tengereken...
2018-06-19 18:42:48
Adótörvények - Szakmai szervezetek: a népegészségügyi termékadó emelése ronthatja az élelmiszeripar versenyképe
...
A kormány terve szerint 2019-től az egészségügyi kockázatot jelentő ételek, italok (például cukros üdítők, chipsek, csokoládék, szeszes italok) esetében átlagosan 20 százalékkal nő a neta mértéke.
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ), a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség, az Édességgyártók Szövetsége, a Hazai Snackgyártók Érdekegyeztető...
2018-06-19 18:33:33
1 2 3 ...........1106 1107 .....1659 1660 ......2211 2212 2213 
Címkék: Stop Soros, Karácsony Gergely, Stop Sorost, Dunja Mijatovic, Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége, Magyar Ásványvíz, Üdítőital Szövetség, Édességgyártók Szövetsége, Hazai Snackgyártók Érdekegyeztető, francia kormány, alkotmány első, magyarországi különjelentésről, bírói függetlenség, jogszabály végrehajtásáról, menedékkérőket segítő, népegészségügyi termékadó, élelmiszeripar versenyképe, éghajlatváltozás elleni, környezetvédő szervezetek, köztársaság alapelveit, gyógynövények hatóanyag, természetben előforduló, környezetük által, egyre gyakoribb, kémiai tulajdonságok, kormányról szól, hajléktalanság kriminalizálását, menekültekkel dolgozó, osztrák szociáldemokrata, magyarok egyértelmű, javaslatra ezért, orosz diplomáciai, nemzetközözi megfigyelők, orosz dokumentumban, áprilisi országgyűlési, választások után, civil szervezetek, konszenzus megteremtése, kormány célja, kormánypártokon kívül, menekültek emberi, menekültek szerdai, jogvédők élelmet, védelmet keresők,
© 2013 TVN.HU Kft.