Regisztráció  Belépés
Erdő Péter: Szent István a kereszténységet helyezte a magyar
... ,,EU-konformmá" tudta tenni az országot. Emellett viszont szenvedélyesen kereste, hogy Isten akarata és az Egyház elvárása szerint miként lehet szabályozni az életet, és teljes egyház szervezetet akart létrehozni, hogy mások ne szólhassanak bele az irányításba - tette hozzá.
Erdő Péter hangsúlyozta: nagy változás volt, hogy az ország elfogadta a kereszténység...
2018-08-18 20:35:05
Szilva
... összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.
A szilva kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet arák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban.
A szilva, kiváltképp a mirabella fajtái, értékes forrása az A vitaminnak és a béta-karotinnak. Az A vitaminnak jótékony h...
2018-08-18 16:41:19
Milyen betegségekre jó a szilva?
... összetevők, mint a rost, a szorbit és a szatén elősegítik az anyagcserét az emésztőrendszerben.
A szilva kiváló C-vitaminforrás, amely hatékony antioxidáns. A C-vitamin segíti a szervezetet a rák, a gyulladások és a szabadgyökök elleni harcban.
A szilva, kiváltképp a mirabella fajtái, értékes forrása az A vitaminnak és a béta-karotinnak. Az A vitaminnak jótékony hatása v...
2018-08-18 14:28:58
Babérlevélről jó tudni...
... csökkentésében, amely a szív és érrendszer egészségére nézve nagyon ártalmas lehet.

A babérlevélben az antioxidánsok és a szerves vegyületek egyedülálló kombinációja segít megvédeni a szervezetet a szabad gyökök káros hatásaitól.

A linalool is jelen van a babérlevélben, amely segít a stresszhormonok szintjének csökkentésében. A stresszhormonok magas szintje v...
2018-08-08 18:41:01
A káposzta bőrre, hajra és egészségre gyakorolt hatása
... megőrzésében. Továbbá tisztítja a vért és eltávolítja a baktériumokat és a méreganyagokat a szervezetből.

6. Tisztító hatású:

A káposztalé kiválóan tisztítja a szervezetet, mivel gazdag C-vitaminban. Ezért aztán a pattanások hatékonyan eltüntethetőek azzal, ha káposztalevet fogyaszt. A káposztalé megszünteti a fogínygyulladást is.

A káposzta hajra ...
2018-08-08 13:07:48
A káposzta bőrre, hajra és egészségre gyakorolt hatása
... megőrzésében. Továbbá tisztítja a vért és eltávolítja a baktériumokat és a méreganyagokat a szervezetből.

6. Tisztító hatású:

A káposztalé kiválóan tisztítja a szervezetet, mivel gazdag C-vitaminban. Ezért aztán a pattanások hatékonyan eltüntethetőek azzal, ha káposztalevet fogyaszt. A káposztalé megszünteti a fogínygyulladást is.

A káposzta hajra ...
2018-08-08 13:07:44
Az almaborecet 20 felhasználási módja és egészségügyi hatása
...


Az almaborecet 20 felhasználási módja és főbb egészségügyi hatásai

Annak ellenére, hogy csak most vált igazán népszerűvé, az almaborecet jótékony hatásainak hosszú listáját már évszázadok óta jól ismerik. Kimutatták, hogy segít a vércukor szinten tartásában, felgyorsítja a fogyást és még a pattanások megszüntetésében és a hegek elhalványításában is segí...
2018-08-08 12:47:39
2018. augusztus 8., szerdai Napiszöveg
...,,Tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt,
amit parancsoltam nektek. Én pedig veletek leszek
mindennap a világrendszer befejezéséig"
(Máté 28:20NW).

Jézus jó okkal bízott Jehovában
és a népében, és ez ma sincs másként.
Gondoljunk csak bele, milyen
lenyűgöző dolgokat valósít meg
Jehova a szolgái által ezekb...
2018-08-08 07:02:49
Országos tisztifőorvos: péntekig ismét hőségriasztás lesz érvényben
... intézményeket, a védelmi bizottságokon keresztül pedig a nagyobb infrastruktúraüzemeltetőket.
A szakember ismételten kiemelte, hogy a napokig tartó meleg idő már az egészséges szervezetet is megterheli, ezért fokozottan oda kell figyelni a megfelelő folyadékfogyasztásra és öltözetre, és lehetőség szerint 11 és 15 óra között senki ne tartózkodjon a tűző napon.
Mint mondt...
2018-08-07 22:55:39
Ödéma és természetes kezelése
Az ödéma számos betegség, illetve állapot jele lehet, mint pl. vesebetegség, szívelégtelenség, terhesség, allergiás reakció, limfóma, májbetegség, de okozhatják különböző gyógyszerek is, pl. szteroidok, non-szteroid gyulladás gátlók.

Az ödéma típusai

Az ödémákat különböző típusokba sorolhatjuk, jellemzően az alapján, hogy a test mely részeiben jelentkeznek a t...
2018-08-06 23:25:03
1 2 3 ..............540 541 .......811 812 .......1080 1081 1082 
Címkék: Erdő Péter, Szent István, kereszténységet helyezte, káposzta bőrre, irányításba &#8211, ország elfogadta, szatén elősegítik, szilva kiváló, szervezetet arák, szabadgyökök elleni, mirabella fajtái, szerves vegyületek, szabad gyökök, stresszhormonok szintjének, stresszhormonok magas, káposztalé kiválóan, pattanások hatékonyan, káposztalé megszünteti, káposzta hajra, almaborecet jótékony, vércukor szinten, pattanások megszüntetésében, hegek elhalványításában, szolgái által, védelmi bizottságokon, szakember ismételten, napokig tartó, egészséges szervezetet, tűző napon, ödéma számos, ödéma típusai, ödémákat különböző, test mely, megszüntetésében, fogínygyulladást, szívelégtelenség, stresszhormonok, kereszténységet, méreganyagokat, csökkentésében, szenvedélyesen, eltüntethetőek, babérlevélről, tisztifőorvos, babérlevélben, antioxidánsok, világrendszer, káposztalevet, vitaminforrás, kereszténység, bizottságokon, intézményeket, hőségriasztás, felhasználási, baktériumokat, megőrzésében, szabadgyökök,
© 2013 TVN.HU Kft.