Regisztráció  Belépés
Harmonia.......
... megint. Ne sajnáld az időt arra, hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.

Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ...
2018-08-09 18:47:01
Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar
... kell élnie.
Az 1308. december 13-án kelt, okmányban, Gentilis bíboros, az V. Kelemen követe látogatásakor kapta meg a rend az engedélyt, hogy végleg Szent Ágoston regulája szerint szervezze meg életét. 1474-ben Váci Pál is elkészítette a magyar fordítását a regulának. Szombathelyi Tamás (1476-1480, 1484-1488) aki két alkalommal is rend élén állt. A generális a pálosok számára...
2018-07-19 21:10:46
Harmonia.......
... megint. Ne sajnáld az időt arra, hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.

Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ...
2018-07-12 16:22:31
Megújul a magyar Alföld egyik gyöngyszeme, a Bugaci Csárda,
... fejlesztésekhez, amelyeket a következő években szeretnének megvalósítani.
- Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a hozzánk látogató vendégeknek minél több látnivalót biztosítsunk. Ezért szervezzük meg idén augusztusban is a Kurul­tajt, amely a Kárpát-­medence legnagyobb hagyományőrző eseménye, és egyben a hun és türk tudatú népek legnagyobb találkozója - részletezte a...
2018-07-08 12:42:47
Bartimeus
... Dávid Fia, könyörülj rajtam!

Hallgass, nyomorult!
Te koldus, te senki!
Épp elég belőletek már három éve,
országutak nyomorult csőcseléke,
- a Királyságot szervezzük meg végre!
Jeruzsálem vár, nincs szükség ma rád!
Kushadj a porba, tűnj el, fogd be szád!

Jöjj Bartimeus!
Várlak, meggyógyítlak.
Mert nincs itt tervem, célom...
2018-06-24 15:35:10
Harmonia.......
... mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs mint gyömölcs a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha nincs párod, akkor szervezz bulit, spontán összejövetelt - ha van, akkor csípd fülön, és vidd el valahová, ahol mindketten jól érzitek magatokat.

Ezt mondja neked:
Figyelj, hogy ne használjanak...
2018-06-18 18:28:53
Hírnév
... figyelni, hogy általában milyen kérésekkel fordulnak hozzá. A közösség egésze rendszerint igen gyorsan észreveszi, hogy melyek az egyes tagok erősségei. Amikor valakit mindig arra kérnek, hogy szervezze meg a soron következő alkalmakat, akkor az illető nagy valószínűséggel jó szervezői képességekkel rendelkezik. Ez fordítva is igaz, miszerint úgy fedezhetjük fel magunkban a hozzán...
2018-06-12 20:41:32
A Facebook rajongói oldalainak kezelői is felelősek a felhasználói adatokért az Európai Bíróság szerint
... demográfiai adatait, érdeklődési körére és szokásaira vonatkozó adatokat, sőt, földrajzi adatokat is. Ezen adatok alapján képes eldönteni, hogy hol nyújtson különleges kedvezményeket vagy szervezzen eseményeket a látogatók számára. Ez alapján az adminisztrátor is adatkezelőnek tekinthető - ismertette.
A bíróság szerint az, hogy valaki a Facebook által létrehozott platformot ...
2018-06-11 12:42:05
Kormányszóvivő: a büntetőjogi szankcionálásnál nincs erősebb fellépés a migráció szervezésével szemben
... egyértelművé tették, hogy számukra Magyarország az első, és folyamatosan zárkák be azokat a kiskapukat, amelyeken keresztül lehetőség volt arra, hogy bizonyos emberek vagy szervezetek aktívan szervezzék vagy ösztönözzék a migrációt.
Az alaptörvény tervezett módosításáról azt mondta: annak célja, hogy megerősítsük alkotmányos identitásunkat.
Azzal kapcsolatban, hogy az E...
2018-06-06 09:16:49
Gulyás: Magyarország szuverenitásának és biztonságának védelme és megóvása az első
... tiszteletben tartják a magyar szuverenitást - tette hozzá.
Az otthon védelmével kapcsolatos alaptörvény-módosításról azt mondta, az a cél, hogy ne a politikusok, tisztségviselők lakásai elé szervezzék a tüntetéseket, hanem arra a közterületre, ahol hivataluk van. Nemcsak Orbán Viktor miniszterelnök, hanem Gyurcsány Ferenc háza előtt sem lehet majd tüntetni - magyarázta.
...
2018-06-05 17:12:03
1 2 3 ..........................84 85 .............126 127 .............167 168 169 
Címkék: Bugaci Csárda, Európai Bíróság, Olvasd Berzsenyi Dániel, Szent Ágoston, Váci Pál, Szombathelyi Tamás, Dávid Fia, Jöjj Bartimeus, Nemcsak Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, magyar nemzet, magyar Alföld, felhasználói adatokért, büntetőjogi szankcionálásnál, migráció szervezésével, időt arra, nosztalgiázás olyan, hűség csodálatos, magyar fordítását, pálosok számára, következő években, célt tűztük, hozzánk látogató, világ legdrágább, narancs mint, szerelem jelképe, narancstermő országokban, közösség egésze, egyes tagok, soron következő, illető nagy, látogatók számára, bíróság szerint, alaptörvény tervezett, magyar szuverenitást, otthon védelmével, szankcionálásnál, szuverenitásának, valószínűséggel, tisztségviselők, fejlesztésekhez, kormányszóvivő, miniszterelnök, kedvezményeket, identitásunkat, adminisztrátor, szervezésével, nosztalgiázás, képességekkel, összejövetelt, szeretteidnek, hagyományőrző, meggyógyítlak, látogatásakor, módosításáról, fűszernövénye, szuverenitást, adatkezelőnek, biztonságának, megvalósítani,
© 2013 TVN.HU Kft.