Regisztráció  Belépés
Brexit - Liberális Demokraták: a Brexit megállítható és meg is kell állítani
... Nagy-Britannia várhatóan 2019. március 29-én távozik az EU-ból. Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök ugyanis tavaly március 29-én jelentette be, hogy aktiválta a Lisszaboni Szerződés 50. cikkét, amelynek alapján - hacsak a kilépési szerződés korábbi dátumot nem állapít meg, de ezzel sem Londonban, sem Brüsszelben nem számolnak reális lehetőségként - a brit EU-tagság a...
2018-09-18 19:45:01
Külföldi sajtó Magyarországról - Cikkek a Sargentini-jelentés kapcsán felszínre került uniós megosztottságról
...
A Financial Times brit üzleti napilap szerkesztőségi cikke indokoltnak nevezte az uniós szerződés 7. cikke szerinti eljárás megindítását Magyarországgal szemben, egyebek mellett a pluralizmus és a sajtószabadság szisztematikus lebontása miatt. Az írás szerint az EU-nak hatékonyabb eszközöket kell találnia arra, hogy megbirkózzon az önfejű államokkal, ilyen lehet például a reg...
2018-09-12 12:53:34
Putyin az év végéig békeszerződést szeretne kötni Japánnal, feltételek nélkül
...
"Hetven éve tárgyalunk. Sindzó azt mondta: változtassunk a megközelítésen. Változtassunk! Nos, az gondolat ötlött fel bennem, hogy kössünk békeszerződést - nem most, hanem az év végéig - minden előzetes feltétel nélkül" - mondta Putyin a Keleti Gazdasági Fórum keretében megrendezett nyilvános eszmecserén.
Abe Sindzó japán miniszterelnök a fórumon kijelentette: egyetért P...
2018-09-12 10:21:45
Orbán Viktor:A JELENTÉS SÉRTI MAGYARORSZÁG ÉS A MAGYAR NÉP
... miniszterelnök.

Azt mondta, a Sargentini-jelentés nem adja meg a tiszteletet a magyar embereknek, kettős mércét alkalmaz, visszaél a hatalommal, hatásköröket lép túl, az elfogadás módja pedig sérti a szerződést.

,,Nekünk Magyarországon a demokrácia és a szabadság nem politikai, hanem erkölcsi kérdés. Önök most számbeli többség alapján akarnak erkölcsi ít...
2018-09-11 20:42:12
Brexit - Brexit-párti közgazdászok: "nem kell félni" a megállapodás nélküli kilépéstől
... export háromszor gyorsabban nőtt, mint az EU-piacra irányuló brit kivitel, és másfélszer gyorsabban, mint az olyan gazdaságok által felvett brit export, amelyekkel az EU-nak kereskedelmi szerződése van.
A tanulmány szerint Nagy-Britanniának kereskedelmi többlete van számos olyan partnerországgal - köztük az Egyesült Államokkal és a jórészt egykori brit gyarmatok alkotta Nemze...
2018-09-11 17:23:06
NHL - Wheeler Winnipegben marad
...
A nyugati főcsoport döntőjéig jutott kanadai klub keddi közleménye alapján a 32 esztendős amerikai csatár 2024 nyaráig kötelezte el magát, mivel új szerződése csak jövőre lép életbe.
Az idei All Star-gálán is fellépett Wheeler 91 pontjával (23 gól, 68 gólpassz) Winnipegben a legjobb volt, míg az összesített pontlistán kilencedikként zárt.
A csatár az NHL-ben eddig ...
2018-09-04 22:05:50
A Konzum PE Magántőkealap 35,18 százalékra növelte részesedését a 4iG Nyrt.-ben
... A Repro I. Magántőkealap és a Konzum PE Magántőkealap vételi jog alapításáról szóló megállapodást kötött egymással 424 261 részvényre.
A Konzum PE Magántőkealap - részben élve a szerződésen alapuló jogaival - június 6-án megszerzett 427 745 darab 4iG-részvényt, aminek révén 22,75 százalékos tulajdoni hányadhoz és 23,35 százalékos befolyáshoz jutott a társaságban.
Mivel ...
2018-08-29 10:07:47
A Borussia Dortmund kölcsönvette Paco Alcácert az FC Barcelonától
...
A katalán klub honlapjának keddi beszámolója szerint a dortmundiak 2 millió eurót (647,5 millió forint) fizetnek a csatárért. A szerződés vételi opciót is tartalmaz, a Borussia jövő nyáron 23+5 millió euróért (7,5+1,6 milliárd forint) végleg megszerezheti Alcácer játékjogát, és amennyiben később továbbértékesíti, az összeg öt százaléka az FC Barcelonát illeti.
A csatár k...
2018-08-29 10:02:45
Nagyvárad polgármesteri hivatala húsz évre átvenné és felújítaná a leégett görögkatolikus püspöki palotát
... hírügynökség beszámolója szerint a polgármester elmondta: a püspökkel közösen keresték a megoldást a szombati tűzvész által okozott károk helyrehozására, és abban állapodtak meg, hogy partneri szerződést kötnek, amely révén az épületet a lehető legrövidebb időn belül újraépítik, és közösségi, kulturális térré alakítják. Az épületben konferenciatermek, múzeum és könyvtár kap majd h...
2018-08-29 09:54:40
Kétszámjegyű árbevétel-növekedés mellett kisebb eredménycsökkenésre számít a Waberer's az idén
... Waberer's vezérigazgató-helyettese ismertette: a nemzetközi fuvarozási üzletág bevétele 19 százalékkal nőtt, ennek motorja a lengyel Link fuvarozócég tavalyi akvizíciója. A regionális szerződéses logisztika szegmens bevétele 9 százalékkal emelkedett a második negyedévben az előző év azonos időszakához képest.
A nemzetközi fuvarozás rendszeres EBITDA-ja 14 százalékkal, a regio...
2018-08-08 12:59:30
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Liberális Demokraták, Orbán Viktor, JELENTÉS SÉRTI MAGYARORSZÁG ÉS MAGYAR NÉP, Wheeler Winnipegben, Konzum PE Magántőkealap, Borussia Dortmund, Paco Alcácert, Theresa May, Lisszaboni Szerződés, Financial Times, Keleti Gazdasági Fórum, Nekünk Magyarországon, Egyesült Államokkal, Repro, megállapodás nélküli, leégett görögkatolikus, kilépési szerződés, brit EU-tagság, uniós szerződés, sajtószabadság szisztematikus, írás szerint, önfejű államokkal, gondolat ötlött, fórumon kijelentette, magyar embereknek, elfogadás módja, olyan gazdaságok, tanulmány szerint, jórészt egykori, nyugati főcsoport, legjobb volt, összesített pontlistán, szerződésen alapuló, katalán klub, szerződés vételi, polgármester elmondta, püspökkel közösen, szombati tűzvész, lehető legrövidebb, épületben konferenciatermek, nemzetközi fuvarozási, lengyel Link, regionális szerződéses, második negyedévben, nemzetközi fuvarozás, megosztottságról, továbbértékesíti, partnerországgal, magyarországról, magyarországgal, sajtószabadság,
© 2013 TVN.HU Kft.