Belépés
Parfé – a tökéletes hűsítő desszert
... habtejszín
2 db friss tojás
7,5 dkg porcukor
1 rúd vanília kikapart magjai

Elkészítés: A hosszúkás őzgerincet vagy sütőformát sütőpapírral kibéleljük (ha szilikonformát használunk, ez elmaradhat).
A vaníliarudat hosszában félbevágjuk, éles késsel kikaparjuk a magjait, tálba tesszük, hozzáütjük a nagyon friss tojásokat, majd belekanalazzuk a cukrot,...
2015-05-07 23:58:39
Parfé – a tökéletes hűsítő desszert
... habtejszín
2 db friss tojás
7,5 dkg porcukor
1 rúd vanília kikapart magjai

Elkészítés: A hosszúkás őzgerincet vagy sütőformát sütőpapírral kibéleljük (ha szilikonformát használunk, ez elmaradhat).
A vaníliarudat hosszában félbevágjuk, éles késsel kikaparjuk a magjait, tálba tesszük, hozzáütjük a nagyon friss tojásokat, majd belekanalazzuk a cukrot...
2013-08-21 19:40:24
1 
Címkék: tökéletes hűsítő, hosszúkás őzgerincet, vaníliarudat hosszában, nagyon friss, belekanalazzuk, szilikonformát, vaníliarudat, sütőpapírral, félbevágjuk, őzgerincet, elmaradhat, sütőformát, használunk, kikaparjuk, elkészítés, habtejszín, hozzáütjük, kibéleljük, hosszúkás, tökéletes, tojásokat, hosszában, desszert, kikapart, porcukor, magjait, vanília, tesszük, cukrot, magjai, hűsítő, nagyon, késsel, friss, tálba, parfé, tojás,
© 2013 TVN.HU Kft.