Belépés
Kiss Balázs Kunó: Októberi energiák - Tudatosság a négyzeten
... hogy a megoldás egy karnyújtásnyira van: ott van benned. Csak meg kell hallanod.
Októberi energiák

A hónap eleji Merkúr-Szaturnusz kvintil egy csodás lehetőséget szimbolizál az értelem és elme területén. A gondolkodás csak abban az esetben az ellenséged, ha hagyod, hogy a múltadból és a félelmeidből táplálkozzon. Ha az elmédet átjárja az isteni éned, akkor a...
2018-10-06 12:13:42
Harmonia.......
... és mágikus eljárás kapcsolódik ősidőktől fogva. A legfontosabb funkciója a gonosz távoltartásához illetve a rontás elhárításhoz kötődik. Két állapot, két világ közti átjárhatóságot is szimbolizál. Beavatási jelképként a tudatlanság állapotából a tudás birtokosává válását jelenti. Zárt ajtó: titok.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek egy eddig ismeretlen dolgok meg...
2018-09-21 16:06:21
Mit jelképez a szarvas?
... barlangrajzoktól a sámánhiten keresztül korszakokon és kontinenseken át követhetjük nyomon a szarvas attribútumát. Külön kiemelném a magyarság ősvallásában betöltött szerepét. Fejtsük meg, hogy mit szimbolizál a szarvas a kollektív tudattalanban, s hogy mit üzen számunkra ez a jelkép!

...
2018-08-25 21:25:27
Szép estét kívánok mindenkinek!
Mit szimbolizál a rózsa? .... a rózsa szimbólumrendszere

A rózsa szimbólumrendszere elég összetett. Az egyik legősibb és legkedveltebb növényt elég sok tulajdonsággal ruházzák fel, még az egyes színeknek is más-más jelentéstartalmat tulajdonítanak.

Rózsa szimbólumok
A rózsa az egyik legfontosabb virágszimbólum a nyugati világban. A tövisek óvta gyönyörű, ...
2018-08-14 19:07:57
Harmóniakártyám
... üzenetét.

A mai napodat Időszerűség hatja át.

1- Egy - Teremtés, alef, kezdet, jin


A teremtő erő, az Isten személyes száma. Oszthatatlan egységet szimbolizál. Az egy szüli az összes többi számot, ezért minden lehetőséget magában foglal - a megtermékenyítő, a varázsvessző az egyes számmal analóg. Az alap harmónia, az ,,ige" az...
2018-08-03 05:58:31
Wictor Charon: Szimbólumok
... felfelé törő végvonal fiatalos duzzadó erőt, tettvágyat, becsvágyat, gyanútlan életörömet jelent. A lefelé hajló, gyümölcstől terhes ág, s az írásban lefelé eső végvonal valami terhelést szimbolizál. A fa melankolikus vonalat mutat, gyümölcse érett, súlyos; nemsokára leszakítják róla, vagy lehull és a hernyók, a rothadás martaléka lesz.

Most nézzük a fának az embertestt...
2018-07-18 02:14:10
Ekker László: Ballagás
... szétbomlott.
Nem volt sem sírás, sem könnyhullás.
Kiesett kezünkből a hervadó virág.
Földre hullott, ott hagytuk.
Rátapostunk, mert azt sem tudtuk,
a csokorba kötve kinek és mit szimbolizál.
Véget ért a közös dalolás és lépésünkkel elkezdődött
a várva várt távozás.
Itt nincs tovább maradás, amúgy sem
tudjuk, holnap mi vár ránk.
N...
2018-05-29 21:04:22
Atlantiszról hoztuk
... jeleket regisztráló antennák.

Nem kizárt, hogy a gyűrű háromszög alakú elemei a piramis energiáját is jelképezik. A háromszög továbbá fényt, mozgást, életet, bőséget, védelmet szimbolizál és a védőmágia egyik legfontosabb eszközévé vált. A két háromszög “Héraklész Oszlopait" (Gibraltár) jelképezte, melyek utat nyitottak Atlantisz felé. A háromszög istenséget...
2018-05-21 20:13:52
Madarak és Fák napja
... Vidéki mondókákban, magyar népmesékben is gyakorta találkozunk vele: égig érő fa, aranyalma fa.

Az életfa ágai az égi világba vezetnek, gyökerei az alvilágba nyúlnak; utat szimbolizál, amelyen a sámánok, táltosok, mesehősök az égbe vagy alvilágba juthatnak.

Nemcsak ezen a napon kell gondolnunk a madarakra és a fákra

A hétköznapokon is figyel...
2018-05-10 10:12:33
Viràgok jelentėse
... is.

virágok szimbolikus jelentése A-É árvácskaA virágnyelvben minden egyes növényt más-más jelentéstartalommal ruháztak fel. Nézzük mit szimbolizálnak az ábécé elején elhelyezkedő, A-F betűvel kezdődő növények!

A, Á

Áfonya: egyszerű élvezet
Akác: rejtett, titkolt szerelem, imádom, hogy zárkózo...
2018-03-13 09:00:11
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Kiss Balázs Kunó, Wictor Charon, Ekker László, Héraklész Oszlopait&#8221, hónap eleji, csodás lehetőséget, gondolkodás csak, félelmeidből táplálkozzon, elmédet átjárja, isteni éned, legfontosabb funkciója, gonosz távoltartásához, rontás elhárításhoz, tudatlanság állapotából, tudás birtokosává, eddig ismeretlen, sámánhiten keresztül, szarvas attribútumát, magyarság ősvallásában, kollektív tudattalanban, egyik legősibb, egyes színeknek, egyik legfontosabb, nyugati világban, tövisek óvta, összes többi, egyes számmal, alap harmónia, lefelé hajló, írásban lefelé, rothadás martaléka, hervadó virág, csokorba kötve, közös dalolás, várva várt, gyűrű háromszög, piramis energiáját, háromszög továbbá, védőmágia egyik, háromszög istenséget, életfa ágai, alvilágba nyúlnak, égbe vagy, napon kell, virágnyelvben minden, ábécé elején, barlangrajzoktól, párkapcsolatban, távoltartásához, harmóniakártyám, karnyújtásnyira, megtermékenyítő, tulajdonsággal, tulajdonítanak, virágszimbólum, szimbolizálnak, átjárhatóságot,
© 2013 TVN.HU Kft.