Regisztráció  Belépés
Szeretet
... Egy szerelmi kapcsolatban közelség és szenvedély van jelen. A buta szeretet szenvedélyt és elköteleződést tartalmaz. Végül a legmagasabb szeretet mindhármat tartalmazza.[19] Zick Rubin, amerikai pszichológus a szeretetet a pszichometriával írta le az 1970-es években. Munkájában kijelenti, hogy három tényezőből áll a szeretet: elköteleződésből, gondoskodásból és közelségből.[20] [2...
2018-08-17 00:40:12
Érdekesség
... Cesare Mori, Palermo prefektusa különleges jogokat kapott a maffia üldözésére. Számos maffiózó külföldre menekült, vagy börtönbe került. Azok, akinek sikerült elmenekülniük, többnyire az Amerikai Egyesült Államokba mentek, többek között Joseph Bonanno is, becenevén Joe Bananas, aki a maffia amerikai ága fölött akart uralkodni.
-- Amikor Mori a fasiszta rendszerbe beépült maff...
2018-08-14 20:16:38
Magyarok Nagyasszonya ...
... zarándoksereget verbuváló magyar ünnepi találkozó, mint Erdélyben Csíksomlyó, ahol a Kárpátokon túlról a csángók, az anyaországból pedig az itteni magyarok találkoznak. Nem ritka azonban az amerikai vagy a nyugat-európai magyar látogató sem.
A hívő katolikusok Mária országának vallják Magyarországot. De hány más ország is elmondhatja ezt a saját nemzeti hová-tartozása szemszö...
2018-08-14 20:03:56
Tallóztam
... fejcsóválva nézi a félmeztelen beteget.
- Nem ártana, ha néha megfürödne!
- De doktor úr, én naponta fürdök!
- Akkor a vizet kellene néha cserélni!Egy amerikai dicsekszik a magyar barátjának:
- Képzeld, nekem akkora kocsim van, hogy gyalog járok benne!


Szex után az ágyban. Feleség:
- Mire gondolsz?
- Nem ismere...
2018-08-14 19:17:11
Viccek mára
... fejcsóválva nézi a félmeztelen beteget.
- Nem ártana, ha néha megfürödne!
- De doktor úr, én naponta fürdök!
- Akkor a vizet kellene néha cserélni!
*****


Egy amerikai dicsekszik a magyar barátjának:
- Képzeld, nekem akkora kocsim van, hogy gyalog járok benne!
*****

Szex után az ágyban. Feleség:
- Mire gondolsz?
- ...
2018-08-12 19:26:49
Lavrov: Moszkva a vele szemben barátságtalan országokkal is kész a kapcsolattartásra
... miniszter így válaszolt arra az újságírói kérdésre, hogy vajon a Washington által bevezetendő új szankciók dacára is létrejöhet-e egy újabb találkozó Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trum amerikai elnök között.
Lavrov kijelentette, hogy Moszkva amerikai készség esetén hajlandó lenne legalább külügyminiszteri szinten fejleszteni a kétoldalú kapcsolatokat az érdekegyensúly, az ...
2018-08-12 15:37:08
A Murszi tányérajkú nők
... látvány egy nagy tányérral rendelkező hölgy, aki esetleg a szokásos táncos estéik valamelyikén élete társának is választhatja a szerencsést. Érdekesség, hogy hasonló tányérokat egy dél-amerikai törzs, a Suyá hölgytagjai is viselnek.

...
2018-08-11 07:49:34
Montreali tenisztorna - Babosék párosa játék nélkül negyeddöntős
... nyolcaddöntős ellenfelük, a tajvani Csan Hao-csing és a kínai Jang Csao-hszüan a WTA honlapja szerint nem állt ki a csütörtöki mérkőzésre.
Babosék a legjobb nyolc között a hetedik kiemelt amerikai Nicole Melichar és a cseh Kveta Peschke kettősével találkoznak, akik az első fordulóban ugyancsak erőnyerők voltak, míg a nyolcaddöntőből szintén játék nélkül jutottak tovább.
...
2018-08-10 10:11:15
Politico: Putyin a fegyverzetkorlátozási egyezmények kiterjesztését szorgalmazta Trumpnál
... a hagyományos fegyverzetek korlátozásáról és az űrfegyverek betiltásáról szóló tárgyalásokat Washingtonnal.
A Politico, egy neve elhallgatását kérő, a dokumentum fordítását végző amerikai kormányzati tanácsadótól kapta meg az angol változatot, de - mint állítja - módjában állt megtekinteni az eredeti cirill betűs példányt is.
Az eddig még nyilvánosságra nem került dokum...
2018-08-08 22:00:43
Devizapiac - Vegyesen alakult a forint árfolyama
... volt.
A svájci frankhoz képest 0,13 százalékkal gyengült a közös európai fizetőeszköz, 1,1531 frankon...
2018-08-08 19:10:35
1 2 3 ..................663 664 .........995 996 .........1326 1327 1328 
Címkék: Magyarok Nagyasszonya, Zick Rubin, Cesare Mori, Amerikai Egyesült Államokba, Joseph Bonanno, Amikor Mori, Erdélyben Csíksomlyó, Vlagyimir Putyin, Donald Trum, Csan Hao-csing, Jang Csao-hszüan, Nicole Melichar, Kveta Peschke, vele szemben, forint árfolyama, szerelmi kapcsolatban, buta szeretet, legmagasabb szeretet, pszichometriával írta, 1970-es években, maffia üldözésére, maffia amerikai, fasiszta rendszerbe, anyaországból pedig, itteni magyarok, amerikai vagy, nyugat-európai magyar, hívő katolikusok, saját nemzeti, félmeztelen beteget, vizet kellene, amerikai dicsekszik, magyar barátjának, újságírói kérdésre, újabb találkozó, kétoldalú kapcsolatokat, nagy tányérral, szokásos táncos, dél-amerikai törzs, tajvani Csan, kínai Jang, csütörtöki mérkőzésre, legjobb nyolc, hetedik kiemelt, cseh Kveta, első fordulóban, nyolcaddöntőből szintén, hagyományos fegyverzetek, űrfegyverek betiltásáról, neve elhallgatását, dokumentum fordítását, angol változatot, eredeti cirill, svájci frankhoz, közös európai,
© 2013 TVN.HU Kft.