Regisztráció  Belépés
Német Nagydíj - Vettelé az első rajtkocka, Hamilton csak 14.
... idei ötödik, pályafutásának pedig 55. pole pozíciója.
A második helyen Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője zárta az időmérőt, míg a harmadik rajtkockát Vettel csapattársa, a szintén finn Kimi Räikkönen foglalhatja majd el.
Vettel legnagyobb riválisa, a címvédő és ugyancsak négyszeres vb-győztes brit Lewis Hamilton (Mercedes) műszaki probléma miatt csak 14. lett ...
2018-07-21 16:39:04
Brexit - Tízezrek tüntettek Londonban az újabb népszavazásért
... az erre irányuló kezdeményezéseket - a szombati londoni tüntetésen a Labour vezetője, Jeremy Corbyn nem is volt jelen -, jóllehet a párt korábbi vezetője, Tony Blair volt miniszterelnök szintén kampányt folytat annak érdekében, hogy a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről a választók mondhassanak véleményt.
Blairt e törekvésében támogatja közvetlen hivatali elődje, Sir J...
2018-06-23 19:01:58
Lezártak egy londoni metró- és vasútállomást, ahol pokolgéppel fenyegetőző ember ment a sínekre
... incidensről, és közölte, hogy elővigyázatosságból ürítették ki az állomást.
Az általános londoni rendőrségi feladatokat ellátó Metropolitan Police - közkeletű nevén a Scotland Yard - szintén beszámolt az incidensről, és ugyancsak elővigyázatossági intézkedésnek nevezte a pályaudvar és a metróállomás kiürítését és lezárását.
A metróállomást használó Northern metróvonalat ...
2018-06-22 09:11:18
Brexit - Brit pénzügyminiszter: meg kell őrizni az EU-val évtizedek alatt kiépült gazdasági kapcsolatokat
... piacokra és mélyreható szabályozói együttműködésre van szükség London és az EU között.
Ugyanennek a fontosságára hívta fel a figyelmet Mark Carney, a Bank of England kormányzója is, aki szintén felszólalt a Mansion House-ban rendezett csütörtök esti banketten.

A brit jegybank vezetője a londoni City pénzügyi központjának több száz meghívott képviselője előtt tarto...
2018-06-22 07:04:37
Brexit - Befejeződött a brit EU-tagságról szóló törvény visszavonásáról szóló tervezet parlamenti vitája
...
A brit EU-tagság megszűnésének jogszabályi kereteit megteremtő, átfogó törvénytervezetet tavaly júliusban ismertette hivatalosan a Konzervatív Párt vezette kisebbségi brit kormány, és az indítvány azóta többször megjárta az alsóházat és a felső kamarát, a Lordok Házát.
A törvény korántsem jelenti a Brexit-tárgyalások végét, csak annak törvényi keretrendszerét hozza létre...
2018-06-20 22:13:00
Brexit - Verhofstadt Londonban: részletes megállapodás nélkül húsz évig is eltarthat a Brexit-folyamat
... mint egy évtizedig, akár két évtizedig is eltarthat.
Verhofstadt nem először veti fel a kétoldalú társulási egyezmény gondolatát. Néhány héttel ezelőtt, a BBC televíziónak nyilatkozva szintén azt mondta, hogy az Európai Parlament társulási szerződést szeretne Londonnal, és az EP elképzelése szerint ennek részét képezné egy szabadkereskedelmi egyezmény is.
Hozzátette: az ...
2018-06-20 17:12:22
Megjelent magyarul Bruce Dickinson önéletrajzi könyve
...
A Mire való ez a gomb? című 372 oldalas kötet a Trubadúr kiadó gondozásában készült el, a fordítói munkát Pritz Péter műfordító, újságíró, rádiós zenei szerkesztő végezte el.
Az 59 éves Bruce Dickinson a könyvben részletesen beszámol kalandos gyerekkoráról, az Iron Maiden felemelkedéséről, a vívás filozófiájáról, a repülőgépek világáról, és arról, miként győzte le 2015-b...
2018-06-20 10:41:50
Újabb dédunoka a brit királyi családban
... örvendeztette meg II. Erzsébet királynőt és 97 esztendős férjét, Fülöp edinburghi herceget.
Zara Tindall bátyjának, Peter Phillipsnek és kanadai feleségének, Autumn Kellynek ugyanis szintén két kislánya van, Savannah és Isla.
Zara Tindall - férjéhez hasonlóan - sokkal inkább ismert kiemelkedő sportteljesítményéről, semmint a brit királyi családhoz fűződő kapcsolatairól. ...
2018-06-19 16:52:41
Idén is lesz Shakespeare Fesztivál a Gyulai Várszínházban
... Teatro Potlach és a román Unteatru.
A tematikus rendezvényen tartják a színház egyik saját bemutatóját: a Rosencrantz és Guildenstern halott című előadást azAradi Kamaraszínházzal és a szintén aradi Ioan Slavici Klasszikus Színházzal közösen viszik színre Tapasztó Ernő rendezésében. A főbb szerepeket Tege Antal, Gulyás Attila és Megyeri Zoltán alakítja; az előadáson az angol...
2018-06-17 11:31:26
Jót tett a hercegi esküvő a brit kiskereskedelemnek
... éves összehasonlításban a brit kiskereskedelmi forgalom.
A statisztikai hivatal szerint azonban a kiskereskedelmi cégektől érkező visszajelzések arra is utalnak, hogy a hercegi esküvő szintén költekezésre ösztönözte a fogyasztókat, legalábbis az élelmiszer- és a háztartásicikk-boltokban.
Harry herceg - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II...
2018-06-14 19:32:04
1 2 3 ..................220 221 .........330 331 .........439 440 441 
Címkék: Német Nagydíj, Verhofstadt Londonban, Bruce Dickinson, Shakespeare Fesztivál, Gyulai Várszínházban, Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Jeremy Corbyn, Tony Blair, Metropolitan Police, Scotland Yard, Mark Carney, Mansion House-ban, Konzervatív Párt, Lordok Házát, Európai Parlament, Pritz Péter, Iron Maiden, Zara Tindall, Peter Phillipsnek, Autumn Kellynek, Teatro Potlach, Ioan Slavici Klasszikus Színházzal, Tapasztó Ernő, Tege Antal, Gulyás Attila, Megyeri Zoltán, első rajtkocka, újabb népszavazásért, londoni metró-, brit EU-tagságról, brit királyi, hercegi esküvő, második helyen, harmadik rajtkockát, szintén finn, erre irányuló, szombati londoni, párt korábbi, brit EU-tagság, választók mondhassanak, általános londoni, metróállomás kiürítését, metróállomást használó, fontosságára hívta, figyelmet Mark, brit jegybank, londoni City, indítvány azóta, felső kamarát, törvény korántsem, kétoldalú társulási, fordítói munkát, könyvben részletesen, vívás filozófiájáról, repülőgépek világáról,
© 2013 TVN.HU Kft.