Belépés
Jobbik: minden fronton küzdünk a lakás-takarékpénztárakért
...
Z. Kárpát Dániel kiemelte, hogy nemcsak egy törvénymódosító javaslatot nyújtottak be, amely az eredeti állapotot helyreállítva az eddigi szinten tartaná az állami segítséget, hanem népszavazási kezdeményezéssel is élnek.
Jelezte, már beadták "az idevonatkozó egy mondatot" a választási szerveknek, ugyanakkor további frontokon is támadni kívánnak, "minden fegyvernemben", a...
2018-10-22 16:52:31
Bécsi tenisztorna - Fucsovics magabiztosan értékelte a történteket
...
"Az első szettben semmi sem úgy alakult, ahogy terveztem, Felix lerohant engem, nekem pedig még kicsit szoknom kellett a centerpályát és a csarnokot. Az előző pár napban nagyon jól ütöttem a labdát, úgyhogy tudtam, hogy bele fogok jönni a játékba, csupán arra kellett figyelnem, hogy ne akarjak nagyot ütni, és csak hozzam be a labdát a pályára" - idézte fel a meccs első részét...
2018-10-22 16:22:52
Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája.
... (lásd: AVEN) használja, logó helyett is, úgy ahogyan a melegszervezetek a rózsaszín háromszöget, mint büszkeségszimbólumot.

A másik egy egyszerű, bár kissé ferde szív, amelynek szintén üres, sötét kontúrját nagyjából ugyanezen határig jelöli a tintafekete kitöltés.

Az aszexuális zászló négy színből tevődik össze (fekete, szürke, fehér, lila). A fekete szín ma...
2018-10-22 02:49:44
Lengyel választások - Exit poll: a kormányzó Jog és Igazságosság áll nyerésre a helyhatósági választásokon
... szavazatok 32,3 százalékát nyerte el, míg a kormányellenzéki Polgári Platform (PO) és a Modern (Nowoczesna) választási szövetsége, a Polgári Koalíció (KO) a voksok 24,7 százalékára tett szert. A szintén ellenzéki Lengyel Parasztpárt (PSL) 16,6 százalékot kapott.
A PiS 9 vajdaságban győzött, a KO 7 vajdaságban kapta a legtöbb szavazatot. A PiS a hagyományosan konzervatív kele...
2018-10-21 22:32:42
Egyesült Államok Nagydíja - Räikkönen nyert, Hamilton még nem világbajnok
...
Räikkönennek ez az idei első, és pályafutása 21. futamgyőzelme, legutóbb 2013-ban, Ausztráliában győzött, vagyis 5 évvel és 218 nappal ezelőtt diadalmaskodott legutóbb. Ezzel a sikerrel a veterán pilóta minden idők legsikeresebb finn F1-es versenyzője lett.
Austinban Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája a 18. helyről rajtolva ért célba másodikként, ...
2018-10-21 22:22:37
Október 23. - Történész: 1956-ban vezetett robbanáshoz a terror
... fejtette ki.
Galambos István elmondta: Nagy Imre körül kialakult egy értelmiségi kör, akik változást szerettek volna, de 1956 nem a kommunista párt belügye volt. A vidék Magyarországa szintén változást szeretett volna, illetve voltak olyanok, akik nem a pártállam, a kommunista diktatúra keretei között képzelték el a változást - hangsúlyozta.
A történész kiemelte: az újsá...
2018-10-21 15:52:03
Premier előtti filmek és akadálymentes vetítés a Cinema City Filmünnepen
... elsőfilmnek járó elismerést bezsebelő Egy nap, valamint a Freddie Mercury életét és munkásságát bemutató Bohém rapszódia is.
A Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs akció-thriller szintén a hivatalos bemutató előtt kerül a mozikba. A filmről Csákvári Géza tart filmklubot, a Silvio és a többiek vetítése után pedig Réz András beszélget a nézőkkel - olvasható a szervezők...
2018-10-21 07:30:52
Helyhatósági választások kezdődtek Lengyelországban
... százaléka a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt és két kis kormánykoalíciós tömörülés közös listájára adná le voksát.
A legerősebb ellenzéki párt, a Polgári Platform (PO) és a szintén ellenzéki Modern (Nowoczesna) szövetségét, amely a helyhatósági választáson a Polgári Koalíció (KO) néven indul, a választók 16 százaléka támogatja.
Önkormányzati koalíciók alakításako...
2018-10-21 07:10:49
Szép estét kívánok mindenkinek! Videók
... hatékonyságát most ne firtassuk. Ez a durván 500 milliárdos (félbilliós) összeg nagyobb részt nyugat-európai adófizetők pénze, a mi veszteségünk a beruházásra jutó nyereségtermelés kiesése, amit szintén nehéz megbecsülni, de a humán tőke vissza nem térő erodálódását és az ennek nyomán keletkező hatványozott veszteséget is ideszámítva én bátran a tőke felére, 250 milliárdra teszem ...
2018-10-20 19:57:14
Ifjúsági olimpia - Hazaérkezett Buenos Airesből a magyar küldöttség
... készülök. Szeretnék jövőre is javítani az időeredményeimen, de nem lehet minden évben egyformán sokat előre lépni" - fogalmazott.
Az ugyancsak háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, szintén úszó Késely Ajna elmondta, nehéz volt számára ez a verseny, mert nagy terhet rakott a saját vállára azzal, hogy meg akarta szerezni a címet.
"A 800 méter megnyerése után a többi már sz...
2018-10-20 18:08:58
1 2 3 ...........2242 2243 .....3363 3364 ......4483 4484 4485 
Címkék: Egyesült Államok Nagydíja, Cinema City Filmünnepen, Hazaérkezett Buenos Airesből, Kárpát Dániel, Polgári Platform, Polgári Koalíció, Lengyel Parasztpárt, Austinban Max Verstappen, Galambos István, Nagy Imre, Freddie Mercury, Ruben Brandt, Csákvári Géza, Késely Ajna, szexuális irányultság, helyhatósági választásokon, magyar küldöttség, törvénymódosító javaslatot, eredeti állapotot, eddigi szinten, állami segítséget, választási szerveknek, első szettben, meccs első, rózsaszín háromszöget, tintafekete kitöltés, aszexuális zászló, fekete szín, kormányellenzéki Polgári, szintén ellenzéki, legtöbb szavazatot, hagyományosan konzervatív, idei első, veterán pilóta, kommunista párt, vidék Magyarországa, kommunista diktatúra, történész kiemelte, gyűjtő című, hivatalos bemutató, filmről Csákvári, többiek vetítése, legerősebb ellenzéki, helyhatósági választáson, beruházásra jutó, humán tőke, ennek nyomán, tőke felére, ugyancsak háromszoros, saját vállára, nyereségtermelés, melegszervezetek, kormánykoalíciós,
© 2013 TVN.HU Kft.