Belépés
Wass Albert
... látók nem vagyunk, lassan már hallók sem...Gyűjtő és rontó emberré lettünk.

Gyűjtési szenvedélyünk nem állt meg a szalvéta-, gomb-, és bélyeggyűjtés szintjén. Termeljük szorgalmasan, és gyűjtjük a szemetet is. Aztán, ha már nem férünk el tőle, visszük a szomszédba.... A szomszéd háza elé, a szomszédos országba, vagy egyenesen az űrbe szó...
2018-10-16 19:57:04
4.Jobbik és a szakmai kreativitás, találmányok és feltalálók
... Különös tekintettel a FELTALÁLÓKRA és TALÁLMÁNYAIKRA.
Mára már nyilvánvaló azok számára is, akik reménykedve bíztak a Jobbikban, hogy hiába... Hiszen, a JOBBIK is csak a kommunikáció szintjén volt (van) egyfajta NEMZETI ÉRDEKET, RADIKÁLISAN KÉPVISELŐ PÁRT.
Ahhoz, hogy megértsük a JELEN sorkérdéseit, vissza kell menni időben ismét ahhoz a történelmi időkhöz, amikor Magyar...
2018-10-11 15:18:38
A zöldtea jótékony hatásai
... bőrproblémákat kívülről gyógyítja, az immunrendszert pedig belülről erősíti.

Stressz és depresszió csökkentés

A zöldtea csökkenti a depressziót az agy folyamatos glükóz szintjének biztosításával. Teanin tartalma csökkenti a stresszt és az idegességet, valamint remek antidepresszáns.

Immunitás erősítés

A polifenolok és flavonoidok mellet...
2018-10-10 20:26:54
Száz éve először nyílt magánalapítású művészeti múzeum Bukarestben
... külügyminiszter használt, a múzeum építői pedig megőrizték az alapozás egyes részeit, köztük az alagsorban kialakított bunkert, amelyből hangszigetelt nézőteret alakítottak ki.
A MARe első két szintjén állandó tárlat kapott helyet Korlátolt felelősségű stilisztikai változatosság címmel, amelyet román képzőművészek 1965 - a kommunista rezsim kulturális "nyitása" - után készült...
2018-10-10 18:52:38
A Jobbik által félreértett lokálpatriotizmus
... előrevetült, ami már egy éve nyilvánvalóvá is vált.
Mert mára már nyilvánvaló azok számára is, akik reménykedve bíztak a Jobbikban, hogy hiába... Hiszen, a JOBBIK is csak a kommunikáció szintjén volt (van) egyfajta NEMZETI ÉRDEKET, RADIKÁLISAN KÉPVISELŐ PÁRT.
A JOBBIK, mint magát radikális nemzeti pártnak valló párt a LOKÁLPATRIOTIZMUST is rosszul értelmezte. Aggódtak e...
2018-10-10 13:53:02
Elutasították a nagyváradi Szacsvay Imre Általános Iskola épületének visszaszolgáltatását
... támasztott akadály az iskola felújításának útjából, és hamarosan hozzálátnak az iskolaudvar leaszfaltozásához, és az épülethomlokzat felújításához.
Az iskola másik épületének a két felső szintjén 48 diák számára alakítottak ki kollégiumot a magyar állam húszmillió forintos támogatásával. A kollégiumot egy héttel ezelőtt avatta fel Potápi Árpád János államtitkár.
A pere...
2018-10-08 11:31:55
A négy évvel ezelőttinél alacsonyabb a részvételi arány a boszniai választásokon
... kantonokból áll. A daytoni szerződés alapján a két entitásnak külön vezetése, parlamentje és alkotmánya is van, de rendelkeznek a teljes ...
2018-10-07 13:51:41
Tallóztam
... táptalajt nyúltva a rák kifejlődésének.

A sejteknek oxigén kell a túléléshez és gyarapodáshoz. A tartósítószerek és mesterséges anyagok szinte megfojtják a szervezetet a DNS szintjén, megfosztva a mitokondriumokat az oxigéntől, néha teljesen leállitva őket. És ha a szervezetnek nincs elég alapvető tápanyaga, úgy egyre fogékonyabbá válik a betegségekre.
Rövidebb emb...
2018-10-05 07:25:51
Potápi: támogatjuk a Kárpát-medencei egységes felsőoktatási tér megőrzését
... Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) oktatási szakpolitikusával közösen vágta el a szalagot a Sz...
2018-10-01 17:14:20
Ősszel is színes programokkal várják a látogatókat az UP Újpesti Rendezvénytérben
... éves történetének legjelentősebb beruházásaként - hangzott el a műsorban.
Matuscsák Tamás, az UP művészeti- és programigazgatója elmondta: az épület különlegessége, hogy alsó két szintjén piac működik, a felső szintjein létrejött rendezvénytérben pedig valamennyi művészeti ág helyet kapott. A kulturális központban minden korosztály számára kínálnak programokat.
Ismertet...
2018-10-01 12:22:07
1 2 3 ..............350 .......525 ........699 700 
Címkék: Wass Albert, Szacsvay Imre Általános Iskola, Újpesti Rendezvénytérben, NEMZETI ÉRDEKET, RADIKÁLISAN KÉPVISELŐ PÁRT, Potápi Árpád János, Magyar Demokrata Szövetség, Matuscsák Tamás, szakmai kreativitás, zöldtea jótékony, nagyváradi Szacsvay, négy évvel, részvételi arány, boszniai választásokon, szomszéd háza, szomszédos országba, kommunikáció szintjén, történelmi időkhöz, immunrendszert pedig, zöldtea csökkenti, múzeum építői, alapozás egyes, alagsorban kialakított, kommunista rezsim, iskola felújításának, iskolaudvar leaszfaltozásához, épülethomlokzat felújításához, iskola másik, magyar állam, héttel ezelőtt, daytoni szerződés, sejteknek oxigén, szervezetnek nincs, épület különlegessége, felső szintjein, kulturális központban, rendezvénytérben, mitokondriumokat, antidepresszáns, külügyminiszter, tartósítószerek, épülethomlokzat, legjelentősebb, kifejlődésének, beruházásaként, magánalapítású, immunrendszert, biztosításával, különlegessége, találmányaikra, bőrproblémákat, felsőoktatási,
© 2013 TVN.HU Kft.