Regisztráció  Belépés
Férfi kézilabda vb-selejtező - Vranjes: a kézilabdázás jövője szempontjából is fontos ez a siker
... a játékosok, a magyar férfi kézilabdázás jövője szempontjából nagyon fontos sikert arattunk" - mondta a veszprémi mérkőzés után a svéd edző.
A magyar csapat 26-22-re kikapott Szlovéniától, de 51-50-es összesítéssel továbbjutott, mivel szombaton Koperben 29-24-re megnyerte a párharc első mérkőzését.
"Két szoros, kemény meccset játszottunk egy remek ellenféllel szemben. Az...
2018-06-13 21:37:55
Boros Béla: Lajta-Bánság története
... az Antant missziónak. Nem titkoltan létre kivánta hozni a nyugati határsáv megszállásával a szlávok régi álmát; - egy összekötô folyosót a déli és északi szlávok gyûrüjét, és Szlovéniától Csehországig, bezárni a szláv gyûrüt a nyugati határaiknál.

Szeptember 4.-én az Antant-misszió tisztjeinek térképein, mindenütt a régi határon álltak a magyar jelzések. Zsemb...
2018-06-08 20:07:07
Mocsai Lajos: az IHF képzési központja lehet Balatonboglár és a NEKA
... Sportközpont területileg fejleszthetőnek tűnt, és a város földrajzilag elérhető távolságban van Ausztriától, valamint a sportágban meghatározó szerepet betöltő Horvátországtól, illetve Szlovéniától és Szerbiától. Az elhelyezkedés tehát adott volt, a kapcsolatrendszer pedig könnyen kiépíthető.
"Elkészült egy olyan színvonalas szakmai program, ami nemzetközi elismerést váltott ...
2018-03-07 08:11:46
Férfi kosárlabda Eb-felkészülés - A magyar válogatott három vereséggel zárta a kazanyi tornát
... Tel-Aviv és Isztambul ad otthont, a kieséses szakaszra a török városban kerül sor.
A magyar csapat a felkészülés során kétszer is legyőzte Szlovákiát, a múlt hétvégén viszont előbb Szlovéniától, majd Csehországtól kapott ki.
A magyar válogatott további felkészülési programja:augusztus 19-20., Székesfehérvár: Magyarország-Izland (két mérkőzés)augusztus 24-26., Varsó: Magy...
2017-08-13 16:42:17
Férfi kosárlabda Eb-felkészülés - Izlandtól is kikapott a magyar válogatott
... Tel-Aviv és Isztambul ad otthont, a kieséses szakaszra a török városban kerül sor.
A magyar csapat a felkészülés során kétszer is legyőzte Szlovákiát, a múlt hétvégén viszont előbb Szlovéniától, majd Csehországtól, pénteken pedig Oroszországtól kapott ki.
A magyar válogatott további felkészülési programja:augusztus 19-20., Székesfehérvár: Magyarország-Izland (két mérkőzé...
2017-08-12 17:03:06
Másodszor is kikapott Szlovéniától az Eb-re készülő női kosárlabda-válogatott
...
A székesfehérvári összecsapáson a hazai együttesben Nagy-Bujdosó Nóra 16, míg Nagy Dóra 11 pontot szerzett.
A két válogatott csütörtökön is megmérkőzött egymással, a szlovénok akkor 77-64-re győztek.
A magyar válogatott a házigazda Csehországon kívül az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Budapesten Eb-harmadik spanyolokkal, valamint az ukránokkal került azonos Eur...
2017-05-19 19:14:20
Szlovén kormányfő: Ljubljana folytatja a szisztematikus határellenőrzést Horvátországgal közös határán
... a jogszabály átmenetileg felfüggeszthető, és a szisztematikus ellenőrzések helyett szúrópróbaszerű ellenőrzések végezhetők. "Horvátország és Magyarország ezt megtette, elvárom ezt Szlovéniától is" - fogalmazott.
Horvátország számára fontos a turizmusból származó bevétel, amely a horvát bruttó hazai termék 18 százalékát teszi ki - hangsúlyozta Plenkovic, majd hozzáfűzte: minde...
2017-04-24 16:33:00
Kikapott Celjében Szlovéniától a magyar jégkorong-válogatott
...
Eredmény (a magyar szövetség honlapja szerint):Szlovénia-Magyarország 2-1 (0-0, 0-0, 2-1)-------------------------------- ----------gólszerzők: Verlic (49.), Kovacevic (56.), illetve Galló (46.)
A magyar együttes múlt hétfőn 4-0-s vereséget szenvedett a svéd csapattól, majd pénteken 6-1-re kikapott a vb-ezüstérmes finn együttestől.
A szlovéniai mérkőzésen a válogatot...
2017-04-11 21:54:38
Iszlám Állam - Szlovéniából is kerülhettek fegyverek a dzsihadistákhoz
... tankelhárító páncéltörő rakétavetőt, amelyek közül 132 LOTTB8606 jelzéssel volt ellátva. A CAR ezeket vehette jegyzékbe Tripoliban.
A nemzetközi szervezet további információkat is kért Szlovéniától azokról az aknavetőkről és egyéb fegyverekről, amelyeket a szlovén védelmi minisztérium 2003 és 2008 között adományozott Afganisztán hivatalos hadseregének. A CAR azt feltételezi,...
2016-11-29 15:02:39
Jégkorong-vb - Nyolc játékos kikerült a magyar válogatott keretéből
... csapataikkal versenyeznek.
A magyar válogatott pénteken Budapesten 4-0-ra, szombaton Bécsben pedig 3-1-re legyőzte Ausztriát felkészülési mérkőzésen, szerdán pedig 3-0-ra kikapott Szlovéniától. A hazai felkészülési mérkőzések sora jövő pénteken Kazahsztán, szombaton pedig Oroszország B-válogatottja ellen folytatódik. A küldöttség május 5-én utazik Szentpétervárra.
A magy...
2016-04-20 23:14:37
1 2 3 4 
Címkék: Boros Béla, Mocsai Lajos, Kikapott Celjében Szlovéniától, Iszlám Állam, Szlovéniától Csehországig, Nagy-Bujdosó Nóra, Nagy Dóra, Budapesten Eb-harmadik, Oroszország B-válogatottja, kézilabdázás jövője, magyar válogatott, kazanyi tornát, szisztematikus határellenőrzést, magyar férfi, veszprémi mérkőzés, svéd edző, magyar csapat, párharc első, remek ellenféllel, nyugati határsáv, szlávok régi, összekötô folyosót, szláv gy&#251, nyugati határaiknál, régi határon, magyar jelzések, város földrajzilag, sportágban meghatározó, elhelyezkedés tehát, kapcsolatrendszer pedig, olyan színvonalas, kieséses szakaszra, török városban, felkészülés során, múlt hétvégén, székesfehérvári összecsapáson, hazai együttesben, szlovénok akkor, házigazda Csehországon, ukránokkal került, jogszabály átmenetileg, szisztematikus ellenőrzések, turizmusból származó, horvát bruttó, magyar szövetség, magyar együttes, svéd csapattól, vb-ezüstérmes finn, szlovéniai mérkőzésen, nemzetközi szervezet, szlovén védelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.