Regisztráció  Belépés
A Jobbik módosítana a nyugdíjrendszeren
... említette.

A jobbikos politikus szóvá tette a fejlesztések elmaradását, azt ígérve, pártja otthonépítési programba kezdene, mert 30 ezren várakoznak a férőhelyekre. Az első intézkedések között tennék lehetővé, hogy a férfiak is 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek, 2019-től pedig méltányos és differenciált nyugdíjemelést valósítanának meg - sorolta Sneider...
2018-04-04 06:01:45
Illegális bevándorlás - Elutasítja a menekültkvótát és a "gettók" felszámolására készül a dán kormány
... településrészek minősülnek, amelyekre jellemzőek bizonyos körülmények, például magas a munkanélküliség, nagy a bűnözés vagy a nem nyugati származású bevándorlók aránya.
A tervezett intézkedések között szerepel, hogy az ilyen településrészeken a rendőrség kijelölhet területeket, amelyeken a bűncselekményekért kétszeres büntetés jár. Ezzel kapcsolatban Lars Lokke Rasmussen kie...
2018-03-22 15:21:46
Az EP alkotmányügyi bizottsága szerint "mély aggodalomra" adnak okot a magyarországi fejlemények
...
A 15 igen szavazattal, négy ellenében, öt tartózkodás mellett jóváhagyott dokumentumban hangsúlyozták: Magyarországon egyértelműen fennáll az uniós alapértékek súlyos megsértésének kockázata, ezért indokolt az alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítása.
Az elfogadott szövegben5 im...
2018-03-21 18:01:26
Választás 2018 - Szél: még nem történt meg az a közeledés, ami a kormányváltáshoz kell
... ápolási díjat fölviszi a minimálbér szintjére, és rendes foglalkoztatási jogviszonnyá teszi".
Az LMP miniszterelnök-jelöltje - mint kifejtette - azt tapasztalta, hogy a szociális intézkedések azok, amelyekkel a kormányzást kezdeni kell, mert "szociális vonatkozásban nagyon sok hátralépés történt az elmúlt években".
A beteg hozzátartozóikat otthon ápolók díjának felemelés...
2018-03-19 22:32:29
Számok igazolják a családpolitikát
... Kerekasztal a kezdetekkor számos javaslatot fogalmazott meg, köztük azt, hogy harmonizálni kell a készpénzes családtámogatási ellátásokat az adórendszerrel, illetve a munkavégzéssel. Az első intézkedések között volt a családi pótlék iskoláztatáshoz kötése, illetve a gyes harmadik évének visszaállítása. 2011-ben alkottuk meg a családvédelmi sarkalatos törvényt, újítottuk meg a csal...
2018-03-19 09:48:01
Választás 2018 - Karácsony Gergely szakértőkkel tárgyalt egy antikorrupciós ügyészség létrehozásáról
... szóló cikkét. Szerinte a legnagyobb multinacionális cégek a magyar kormánynál kilobbizták, hogy szinte ne is kelljen társasági adót fizetniük, ezért kormányra kerülése esetén olyan intézkedéseket hozna, amelyek alapján ezeknek a vállalkozásoknak a mostaninál sokkal több adót kell fizetniük.
Arra a felvetésre, hogy a kormánypártok bírálták, amiért találkozott a kötelező kvóták...
2018-03-18 13:31:32
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze
... a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy mi...
2018-03-17 20:18:22
Sütő Gábor : Rendszerváltás a külpolitikában
... Párhuzamosan, amennyire a szövetségi rendszer engedte, szakértő minisztereivel együtt, ortodox módszereket is alkalmazva, helyesebb útra vezették a gazdaságot és a pénzügyeket, komoly intézkedéseket foganatosítottak a népességcsökkenés megállítására, bevezették a nemzeti konzultáció (NER) gyakorlatát és tartják magukat a választók által támogatott irányhoz.

Fontos körül...
2018-03-13 23:43:25
Választás 2018 - Fidesz: Szél Bernadett is folyamatosan leszavazta a családokat segítő intézkedéseket
...
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Szél Bernadett sajtótájékoztatóján azt mondta, kormányra kerülésük esetén egyebek mellett 45 százalékkal megemelik a családi pótlékot, orvosolják a tartásdíj-rendszer hiányosságait és szociális bérlakásokat építenek.
A Fidesz reagálásában azt írta, az LMP reménytelen helyzetében "Gyurcsánnyal és sz...
2018-03-13 18:02:04
Szavazatot veszünk! Ide-ide emberek! Nagybani fölvásárlás!
... - megnövelik az erre szolgáló szociális pénzügyi keretet egymillió forinttal. Ennek az intézkedésnek a végrehajtásával Pintér Sándort bízták meg.

Orbán Viktor az intézkedéseket azzal indokolta, az elmúlt hetekben rendkívüli hideg volt Magyarországon, megnőtt a családok gázfogyasztása és megnőtt a rezsiszámla.

Emlékeztetett, Magyarországon a nemzeti ...
2018-03-07 19:12:20
1 2 3 .........................154 155 .............231 232 ............307 308 309 
Címkék: Karácsony Gergely, Noam Chomsky, Sütő Gábor, Szél Bernadett, Lars Lokke Rasmussen, Pintér Sándort, Orbán Viktor, magyarországi fejlemények, kormányváltáshoz kell, antikorrupciós ügyészség, családokat segítő, jobbikos politikus, fejlesztések elmaradását, első intézkedések, bűnözés vagy, tervezett intézkedések, ilyen településrészeken, rendőrség kijelölhet, uniós alapértékek, alapszerződés hetes, elfogadott szövegben5, minimálbér szintjére, szociális intézkedések, kormányzást kezdeni, elmúlt években, beteg hozzátartozóikat, kezdetekkor számos, készpénzes családtámogatási, családi pótlék, gyes harmadik, családvédelmi sarkalatos, legnagyobb multinacionális, magyar kormánynál, mostaninál sokkal, kormánypártok bírálták, kötelező kvóták, lakosság szeme, jövő egét, részét elhessentsék, nemzet feje, emberek hozzászoknak, legrosszabb következett, szövetségi rendszer, népességcsökkenés megállítására, nemzeti konzultáció, választók által, nagyobbik kormánypárt, családi pótlékot, erre szolgáló,
© 2013 TVN.HU Kft.