Regisztráció  Belépés
Megkezdődött Bulgáriában az előrehozott parlamenti választás
... (GERB) párt és az ellenzéki szocialisták fej fej melletti küzdelme rajzolódik ki. A megkérdezettek harminc százaléka választaná a tavaly őszi elnökválasztás óta megerősödött Bolgár Szocialista Pártot (BSZP), s ugyanennyi a GERB-et. A harmadik helyet foglalják el a nacionalisták 11,5 százalékos támogatottsággal, őket követi 8,1 százalékkal a török kisebbség pártja, a Mozgalom a Jog...
2017-03-26 07:05:39
Németh Szilárd: a rezsicsökkentés megvédése nemzeti érdekérvényesítés része
... csökkenjenek.
Vannak akik az energiapiacot sírják vissza, csakhogy az energiaárak az elmúlt években sohasem csökkentek, hanem mindig csak nőttek a szabadpiacon, mint ahogy az előző szocialista-szabaddemokrata kormány is évről-évre csak emelni tudta az árakat - mondta.
Közölte: 2010 óta a kormány csökkentette a terheket, kimentette csapdahelyzetükből a devizaadósokat, átv...
2017-03-24 20:43:59
Illegális bevándorlás - Fidesz-KDNP: össztűz alatt van Magyarország
...
A kormánypártok nevében Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: kórusban fenyegeti Magyarországot az Európai Bizottság alelnöke, a migrációs és az adóügyi biztos, a migránspárti Soros-szervezetek, az Európa Tanács, és a strasbourgi bíróság is büntetni akar.
"Nyomásgyakorlási szándékuk" arra vonatkozik, hogy a ma...
2017-03-24 14:02:15
Balog Zoltán: a két ország kapcsolatát erősítette az izraeli látogatás
... és Andrássy Gyula, s amely az Osztrák Császárság, majd az Osztrák-Magyar Monarchia jeruzsálemi jelenlétét biztosította.
Az intézményből Magyarország több évtizedre kiszorult a szocialista időkben, de a megbeszéléseken jelen volt Habsburg György, az Osztrák Hospice alapítványának elnöke, és mellette az intézményt igazgató burgendlandi pap is, s szóba került az együttműködés ú...
2017-03-19 19:22:41
OLAF-jelentés - A Fidesz írásos tájékoztatást kér a legfőbb ügyésztől
... MSZP-SZDSZ budapesti városvezetéshez és kormányokhoz vezetnek, így Demszky Gábor volt szabad demokrata főpolgármesterhez, valamint Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi szocialista miniszterelnökökhöz - fejtette ki a kormánypárti politikus.
Hangsúlyozta, szomorúnak tartják, hogy az érintettek többsége nem jelent meg az Országgyűlés gazdasági bizottsága el...
2017-03-19 12:21:52
Az önkényuralmi jelképek kereskedelmi használatának tiltásáról kezd vitát a Ház
...
A házelnök napirendi javaslata alapján az ülés hétfőn 13 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődhet, majd az interpellációk hangozhatnak el két órában, amelyeket az azonnali kérdések és válaszok órája követhet.
A képviselők az első ülésnap végén kezdhetik tárgyalni az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosításának tilalmáról szóló kormánypárti javaslatot...
2017-03-19 07:04:50
Lázár: aki komcsi volt az annyit is ér!
... emlegetni, és nem baj ha majd emlékszik, hogy minekünk, nem fideszhitűeknek ezzel speciel a kedvében tudna járni.
Majd vett egy nagy levegőt és aszonta:
aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.
Nehéz ebbe nem belelátni a feltartott középső ujjat.[k...
2017-03-18 13:17:24
A Jobbik tiltakozik a Grassalkovich-kastély átadása ellen
...
Sneider Tamás, az ellenzéki párt alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján bírálta az ezzel kapcsolatos törvénymódosító javaslatot, amelyet fideszes és szocialista politikusok jegyeznek. Szerinte az indítvány "mutyiszagú", ugyanis az MSZP-s Bárándy Gergely édesapja, Bárándy Péter volt igazságügy-miniszter a kamara etikai bizottságának elnöke.
Időközben az MSZP közölte, hogy v...
2017-03-17 11:44:54
Fidesz: az MSZP megint adóemelést akar
... az MTI-nek küldött közleményében arra reagált, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje csütörtökön bejelentette: országos kampányba kezd a szocialista párt Tegyünk igazságot! szlogennel. Botka László a sajtótájékoztatón elmondta egyebek mellett, hogy bevezetnék a luxusadót a legmagasabb jövedelműeknél, és többkulcsos adórendszert is akarna...
2017-03-16 13:42:47
Hollandiai választások - A közel végleges eredmények megerősítették a jobboldali liberális kormánypárt győzelmé
... Geert Wilders.
Jelen állás szerint a kereszténydemokrata párt (CDA) és a liberális D66 egyaránt 19 helyet szerzett az alsóházban. A környezetvédő Zöld Baloldal (GroenLinks) és a szocialista párt 14-14, a szociáldemokrata irányultságú Munkapárt (PvdA) kilenc, a Keresztény Unió (CU) pedig öt mandátumhoz juthat.
Az Ipsos közvélemény-kutató intézet jelentése szerint a részvé...
2017-03-16 13:23:04
1 2 3 ...................715 716 ..........1072 1073 ..........1429 1430 1431 
Címkék: Megkezdődött Bulgáriában, Németh Szilárd, Balog Zoltán, Bolgár Szocialista Pártot, Hollik István KDNP-s, Európai Bizottság, Európa Tanács, Andrássy Gyula, Osztrák Császárság, Osztrák-Magyar Monarchia, Habsburg György, Osztrák Hospice, Demszky Gábor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Magyar Szocialista Munkáspárt, Sneider Tamás, MSZP-s Bárándy Gergely, Bárándy Péter, Molnár Gyula, Botka László, Geert Wilders, Zöld Baloldal, Keresztény Unió, előrehozott parlamenti, rezsicsökkentés megvédése, izraeli látogatás, legfőbb ügyésztől, önkényuralmi jelképek, közel végleges, jobboldali liberális, ellenzéki szocialisták, megkérdezettek harminc, tavaly őszi, harmadik helyet, török kisebbség, energiapiacot sírják, elmúlt években, kormány csökkentette, kormánypártok nevében, adóügyi biztos, migránspárti Soros-szervezetek, strasbourgi bíróság, intézményből Magyarország, szocialista időkben, megbeszéléseken jelen, intézményt igazgató, kormánypárti politikus, érintettek többsége, házelnök napirendi,
© 2013 TVN.HU Kft.