Regisztráció  Belépés
Krónika 11. rész (nagypénteki munkaszüneti nap, napirend után)
... indítvány elsősorban a vallásszabadság kiteljesülését segíti, emellett a magyar családok érdekeit is szolgálja, továbbá erősítheti a belföldi turizmust is.
Az ellenzéki padsorokból a szocialista Gúr Nándor jelezte, támogatják a javaslatot, ugyanakkor problémásnak látják, hogy a parlament "Orbán Viktor kinyilatkoztatása után", a munkavállalók megkérdezése nélkül készül döntést...
2017-02-20 22:00:37
Krónika 8. rész (interpellációk: gyermekétkeztetés, bajai ivóvíz, béremelés)
... munkaképességűek támogatásának elvonását tette szóvá, értékelése szerint sokan ellátás nélkül maradtak. Kifogásolta, hogy törlik az érintetteket a munkaügyi nyilvántartásból.
A szocialista politikus szerint sokan "nem elég rokkantak" az ellátásra, és nem elég egészségesek ahhoz, hogy könnyű fizikai munkát kapjanak. A speciális foglalkoztatási program bővítését sürgette, és ar...
2017-02-20 18:59:56
Krónika 7. rész (interpellációk: önkormányzatok, családtámogatás)
... trükköztek a rendvédelmi szervek béremelésével?
Gúr Nándor (MSZP) a rendvédelmi szervek állományában végrehajtott béremeléssel kapcsolatban interpellálta a belügyminisztert. A szocialista képviselő elmondása szerint a béremelés során trükköztek, úgy emelték meg a béreket, hogy a korábbi juttatásokból elvettek, és azt más címszóval odaadták.
A képviselő szerint a kormány ...
2017-02-20 17:49:46
Krónika 4. rész (napirend előtt: szegénység, olimpia, reformáció, rezsicsökkentés)
... támogató programnak, amelyre az Európai Unió 30 milliárd forintot adott. A kormány azonban arra sem képes, hogy két év alatt beindítson egy rászorulókat segítő programot - fogalmazott a szocialista politikus, aki szerint a közbeszerzések részbeni eredménytelensége azt jelenti, eredménytelen volt a "tolvajcasting".
Szavai szerint a kormány szociális érzéke nulla, Balog Zoltánt...
2017-02-20 16:29:09
Krónika 3. rész (Orbán Viktor viszonválasza)
...
Orbán: a kormány felelős, az ellenzék felelőtlen

Éles kritikával illette az ellenzéket viszonválaszában Orbán Viktor, aki szerint a dolgozó és felelős kormány mellett egy felelőtlen ellenzék áll.
A Jobbik elnökének úgy felelt, érti, hogy kiabál, mert bajban van: "Így szoktak járni azok, akik eladják a pártjuk lelkét". Hozzátette: ne rá legyen dühös, ha csiná...
2017-02-20 15:49:14
Botka: egyenlő, igazságosabb Magyarország a célom
... visszacsempészni a Kádár-rendszert sem, akik nem kérnek a 2010 előtti kormányok önpusztító politikájából, de a 2010 utáni éra arroganciájából és legfőképp urizálásából sem - sorolta tovább a szocialista politikus a megítélése szerint a választók többségének elvárását a Szabad Sajtó Alapítvány rendezvényén.
Szerinte a legnagyobb árulást Orbán Viktor azzal követte el, hogy szem...
2017-02-18 18:23:21
A Szovjetunióba elhurcoltaknak emléket állító domborművet avattak Pécsett
... pedig a szovjet megszállás alatt működő titkosszolgálat hallgatásra kényszerítette. Az államtitkár egyúttal fontosnak nevezte, hogy az európai történetírás és az emlékezet a nemzeti szocialista rémtettekhez hasonlóan a kommunista terrort is "a helyén kezelje".
A magyar kormány kiemelt feladatának tekinti, hogy az emlékezetpolitikában "megtegye azon lépéseket, amelyeket a husz...
2017-02-18 17:53:16
Olimpia 2024 - Tarlós: a baloldali ellenzék nemzeti ügyből pártügyet kreált
...
A főpolgármester az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta: az olimpia ügyében nemzeti egyetértés volt. Valakik elárulták saját magukat, mert másfél évvel ezelőtt "két kézzel megszavazták az olimpia rendezését", de most hangosan tiltakoznak.
Amikor Demszky Gábor volt szabad demokrata főpolgármester 2004-ben összehívott egy értekezletet, a liberálisok, a s...
2017-02-17 20:53:27
A Szerb Haladó Párt hivatalosan is a miniszterelnököt indítja az elnökválasztáson
... sem érdemelték ki" - tette hozzá.
A Szerb Haladó Párton kívül Aleksandar Vucicot támogatásáról biztosították a párt koalíciós partnerei is, azaz az Ivica Dacic vezette Szerbiai Szocialista Párt és a Pásztor István nevével fémjelzett Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ). Ivica Dacic úgy fogalmazott: a koalíciónak közös jelöltre van szüksége, az pedig egyértelműen Vucic kell, hog...
2017-02-17 19:43:31
Francia elnökválasztás - Emmanuel Macron: zéró tolerancia az elővárosi bűnözéssel és a rendőri erőszakkal szemb
...
A szocialista kormány korábbi gazdasági minisztere egy színesbőrű fiatal ellen elkövetett rendőri erőszak nyomán a párizsi elővároskokban két hete kitört zavargások apropóján beszélt a közbiztonsági programjáról a Le Figaro című napilapnak pénteken adott interjúban.
"Az én politikám a zéró tolerancia a bűnözéssel és hasonlóan minden túlzással szemben a rendőri erőszak t...
2017-02-17 19:43:19
1 2 3 ...................712 713 ..........1068 1069 ..........1423 1424 1425 
Címkék: Orbán Viktor, Szerb Haladó Párt, Emmanuel Macron, Európai Unió, Balog Zoltánt, Szabad Sajtó Alapítvány, Amikor Demszky Gábor, Szerb Haladó Párton, Aleksandar Vucicot, Ivica Dacic, Szerbiai Szocialista Párt, Pásztor István, Vajdasági Magyar Szövetség, baloldali ellenzék, miniszterelnököt indítja, elővárosi bűnözéssel, rendőri erőszakkal, vallásszabadság kiteljesülését, magyar családok, belföldi turizmust, ellenzéki padsorokból, munkavállalók megkérdezése, munkaügyi nyilvántartásból, szocialista politikus, speciális foglalkoztatási, rendvédelmi szervek, szocialista képviselő, béremelés során, korábbi juttatásokból, képviselő szerint, kormány azonban, rászorulókat segítő, közbeszerzések részbeni, kormány szociális, kormány felelős, ellenzék felelőtlen, ellenzéket viszonválaszában, felelőtlen ellenzék, pártjuk lelkét, 2010 előtti, 2010 utáni, megítélése szerint, választók többségének, legnagyobb árulást, szovjet megszállás, államtitkár egyúttal, európai történetírás, nemzeti szocialista,
© 2013 TVN.HU Kft.