Regisztráció  Belépés
Nemzeti konzultáció - Fidesz: a baloldal megszavazta a korábban letagadott kötelező kvótát
...
Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke, frakcióvezető-helyettese vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei készítették és fogadták el a Soros-terv végrehajtásának nagyon fontos részeként.
Kiemelte, az ellenzéket az ország biztonsága és szuverenitása helyett csak a jövő évi választáson történő hatalomba kerülés ...
2017-11-19 16:52:31
Katalán válság - 82 százalékos választási részvételt jósol egy közvélemény-kutatás a közelgő választásokon
... függetlenségpárti Európai Katalán Demokrata Párt (PDeCAT), 16,7 százalékos támogatottsága 24 mandátumra lenne elegendő.
A helyi törvényhozás negyedik pártja lehetne a Katalán Szocialista Párt (PSC) 15,1 százalékkal, 19 képviselővel, amelyet a Spanyolországban kormányzó konzervatív Néppárt (PP) követne 7,8 százalékkal, 10-11 mandátummal.
Rajtuk kívül a Katalónia közösen ...
2017-11-19 13:12:06
Az együttműködés fontosságát hangoztatták az ellenzéki pártvezetők
... állítsuk elé azt a jelöltet, aki képes Orbán Viktor kihívójává válni - szorgalmazta Gőgös Zoltán. Ebben segítsenek a civilek, a pártoktól ilyen javaslat nem fog érkezni - tette hozzá. A szocialista politikus szerint abba kell hagyni a sok céltalan egyeztetést és széles tömegek megnyerésére kell fókuszálni.
Kajdi József, a Modern Magyarország Mozgalom elnökségi tagja megjegye...
2017-11-18 19:03:50
A kormányszóvivő lett az elnöki párt vezetője Franciaországban
... állítom magam, és valamennyi tag szószolója leszek" - mondta megválasztását követően a pártvezető.
Az 51 éves politikus korábban a dél-franciaországi Alpes-de-Haute-Provence régió szocialista képviselője és Forcalquier település polgármestere volt, de országos ismertségre csak 2016-ban az LREM alapítójaként tett szert. A tavaszi elnökválasztási kampányban Emmanuel Macron leg...
2017-11-18 18:02:51
A Jobbik a felvételkori árfolyamon forintosítaná a devizahiteleket
... szerint cinikus és igazságtalan a hitelt felvevő embereket hibáztatni a kialakult helyzetért, mert ők kényszerhelyzetben voltak.
A valódi felelősök a történteket tétlenül végignéző szocialista és az álmegoldásokat alkalmazó fideszes kormányok, valamint a pénzügyi hatóságok és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) - jelentette ki.
A végtörlesztés, a családi csődvédelem és a nemze...
2017-11-18 15:32:08
Molnár Gyula: az MSZP meg fog állapodni politikai partnereivel
...
Az ellenzéki párt vezetője, az "Európa, a nők esélye, 25 év" című, az Európai Szocialisták Pártja (PES) és a 25 éves fennállását ünneplő MSZP nőtagozatának közös rendezvényén úgy fogalmazott, mire az "ünnepi díszek felkerülnek a fára", elő is készítik a megállapodást.
Molnár Gyula az addigi időszakra ugyanakkor azt üzente - név szerint nem említett - partnereiknek, hogy ...
2017-11-18 12:42:11
Budapesti Magyar Színház...
... kezdeményezésére célul tűzi ki, hogy Palesztinában hazát biztosítson a zsidó népnek. A kongresszus Cionista Központot hoz létre.
1897.09. Megalakul Várkonyi István vezetésével a Független Szocialista Párt.
1897.09.12. A Mezőgazdasági Múzeum felavatása.
1897.09.23. Budapesten az uralkodó jelenlétében avatják fel a Tűzoltó utcai lelencházat.
1897.10. Vilnában meg...
2017-11-15 16:51:29
Szexuális zaklatással vádolják a francia szocialisták egyik korábbi vezetőjét
...
A francia Szocialista Párt (PS) "megfelelő jogi következményeket" sürgetett kedd esti közleményében a cikk megjelenésének hírére.
"A tanúvallomások, amelyek fiatal nőkkel, a mozgalom aktivistáival szembeni szexuális zaklatással és támadásokkal vádolják az MJS korábbi elnökét, nagyon súlyosak. Nem maradhatnak megfelelő jogi következmények nélkül" - olvasható a PS közlemén...
2017-11-15 16:02:56
A parlament határozatban kér kárrendezést a kormánytól a Czeglédy-ügyben
... gyanú szerint elkövetett bűncselekmények társadalmi veszélyességét fokozza, hogy Czeglédy Csaba nemcsak a gazdasági, hanem a politikai élet aktív szereplője is. Czeglédy Csaba a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és az Együtt szombathelyi képviselője, továbbá az MSZP, a DK és Gyurcsány Ferenc családi cége, az Altus Zrt. ügyvédjeként is eljárt - fejtették ki, hozzátév...
2017-11-14 10:21:52
Ha egy százalékot sem ér el egy párt, vissza kell fizetnie az állami kampánytámogatást
...
A fideszes Gulyás Gergely és Répássy Róbert - kétharmados támogatást igénylő - előterjesztését 184 kormánypárti, szocialista és jobbikos igen szavazattal, 2 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett fogadta el a Ház.
Ha fennáll a visszafizetési kötelezettség, és azt a párt határidőben nem teljesíti, akkor a törvény értelmében a vezető tisztségviselői állnak helyt egyetemleges...
2017-11-14 10:12:17
1 2 3 ..................457 458 .........685 686 .........913 914 915 
Címkék: Molnár Gyula, Budapesti Magyar Színház, Németh Szilárd, Soros György, Európai Katalán Demokrata Párt, Katalán Szocialista Párt, Orbán Viktor, Gőgös Zoltán, Kajdi József, Modern Magyarország Mozgalom, Emmanuel Macron, Magyar Nemzeti Bank, Európai Szocialisták Pártja, Cionista Központot, Várkonyi István, Független Szocialista Párt, Mezőgazdasági Múzeum, Szocialista Párt, Czeglédy Csaba, Magyar Szocialista Párt, Demokratikus Koalíció, Gyurcsány Ferenc, Altus Zrt, Gulyás Gergely, Répássy Róbert, baloldal megszavazta, korábban letagadott, közelgő választásokon, együttműködés fontosságát, ellenzéki pártvezetők, kormányszóvivő lett, elnöki párt, felvételkori árfolyamon, francia szocialisták, parlament határozatban, állami kampánytámogatást, kormánypárt alelnöke, brüsszeli döntést, ország biztonsága, helyi törvényhozás, pártoktól ilyen, szocialista politikus, tavaszi elnökválasztási, hitelt felvevő, kialakult helyzetért, valódi felelősök, történteket tétlenül, álmegoldásokat alkalmazó,
© 2013 TVN.HU Kft.