Belépés
Dicsérd az Urat a meghallgatott imádságokért!
... Anna. Belefájdul a szívük saját gyümölcstelen keresztyén életükbe. Szívük fájdalmával és keserűségével bibliaóráról bibliaórára járnak, könyveket olvasnak, képzéseken vesznek részt, szolgálatokat vállalnak, de minduntalan csak saját eredménytelenségükkel szembesülnek, és irigykednek másokra.
Anna hosszan, sírva imádkozott az Úr előtt. Nekünk is meg kell tanulnunk az Úr ígéret...
2018-10-17 08:05:55
Assisi Szent Ferenc ünnepe október 04.
... öltözékét.
...................
Ettől kezdve Ferencet gyakran látták a város előtt lévő leprás- házban, ahol ellátta a legalantasabb szolgálatokat is. Később megvallotta: Itt édessé vált a testem és a lelkem számára az, amit korábban keserűségnek tartottam. Életmódját l...
2018-10-16 18:43:55
Kontrát: a határvédelem nélkül Magyarország átjáróház és a migránsok gyűjtőhelye lenne
... nemzetbiztonsági bizottsága kedden, a honvédelmi és rendészeti bizottság pedig szerdán vette napirendre a határvédelem ügyét, és hallgatta meg a kormány, illetve a nemzetbiztonsági szolgálatok beszámolóját.
Minden biztonsággal foglalkozó szakértő egyetért abban, hogy Európa számára a migráció az elkövetkezendő időszakban is egy nagyon súlyos probléma lesz - közölte.
Kife...
2018-10-10 14:01:36
Szkripal-ügy - Csehországban is kémkedett Szkripal után a két orosz gyanúsított
... októberében titokban Csehországban járt, és titokzatos látogatásuk időpontja egybeesett Szkripal prágai látogatásával, aki megbízható cseh hírszerzői források szerint találkozott a szolgálatok tisztjeivel, segített nekik az orosz titkosügynökök leleplezésében. A rádió forrásai meg vannak győződve arról, hogy az oroszok már akkor figyelték Szkripal tevékenységét.
"Úgy néz ki,...
2018-10-10 13:51:41
Illegális bevándorlás - Halász János: amióta áll a kerítés, csökkent a nemzetbiztonsági kockázat
... keddi ülésén mind a kormánypárti, mind az ellenzéki képviselők úgy vélték, a jelenlegi helyzetben szükség van a magyar határt védő kerítésre.
A szóvivő idézte a nemzetbiztonsági szolgálatok összegzését, amely szerint a kerítés bevált, védi az ország és Európa biztonságát.
Megjegyezte, azért kellett erről beszélniük, mert a Sargentini-jelentés támadja a kerítést. "Ez a br...
2018-10-10 08:31:12
Illegális bevándorlás - Nemzetbiztonsági bizottság: szükség van a kerítésre
...
A testület keddi ülésén meghallgatta a nemzetbiztonsági szolgálatok - köztük az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Terrorelhárítási Központ - képviselőit a határvédelem tapasztalatairól. Halász János, a bizottság fideszes alelnöke ennek alapján azt mondta: a határzár bevált, védi Magyarország és az Európai Unió biztonságát. Amióta kerítés van, csökkent Magyarországon a nemzetbizto...
2018-10-09 12:42:24
Berlin is kibertámadásokkal vádolja Oroszországot
... végén észleltek.
A nyilvános távközlési hálózatoktól elválasztva működő IVBB fő felhasználói a szövetségi kormány szervei, a kancelláriától a minisztériumokon át a nemzetbiztonsági szolgálatokig. A támadók kártékony szoftvert helyeztek el a rendszerben, és adatokat is szereztek. Céljuk a külügyminisztérium és a védelmi minisztérium lehetett.
Theresa May brit és Mark Rut...
2018-10-05 14:31:45
Halász: a határvédelemről számolnak be a szolgálatok a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén
...
Halász János azt mondta, hogy a Sargentini-jelentés bünteti Magyarországot és a magyarokat azért, mert a magyarok sokszor, legutóbb április 8-án, az országgyűlési választáson "elég egyértelműen" elmondták, nem kérnek a migrációból és a kötelező betelepítésről.
Mivel a Sargentini-jelentés a magyar határvédelemmel is foglalkozik, ezért az biztonsági és nemzetbiztonsági ér...
2018-10-01 21:34:44
Az EU 1 millió euróval támogatja nigériai áradás károsultjait
... éghajlatváltozás hatását. Tájékoztatása szerint az uniós bizottság az európai szolidaritás jegyében környezetvédelmi szakértőt küld a helyszínre, valamint a mentésben és kárelhárításon dolgozó szolgálatok rendelkezésre bocsátja az unió Kopernikusz nevű műholdjának képeit.
A biztos elmondta továbbá, hogy az árvízkárosultak számára a hétfőn megítélt támogatás azt a több mint 48...
2018-10-01 16:53:25
Az EU 1,5 millió euró segélyt juttat az indonéziai földrengés és szökőár sérültjeinek
... kialakítása, valamint a víz-, és az orvosi ellátás fenntartása.
Az Európai Bizottság ezen kívül humanitárius szakértőt küld a helyszínre, valamint a mentésben és kárelhárításon dolgozó szolgálatok rendelkezésre bocsátja az unió Kopernikusz nevű műholdjának képeit - tette hozzá.
Pénteken először egy 5,9-es, majd egy 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Celebesz szigetének...
2018-09-30 15:12:00
1 2 3 ....................133 134 ...........200 201 ...........266 267 268 
Címkék: Assisi Szent Ferenc, Halász János, Alkotmányvédelmi Hivatal, Terrorelhárítási Központ, Európai Unió, Theresa May, Mark Rut, Európai Bizottság, meghallgatott imádságokért, határvédelem nélkül, migránsok gyűjtőhelye, nemzetbiztonsági kockázat, határvédelemről számolnak, nemzetbiztonsági bizottság, indonéziai földrengés, szívük saját, város előtt, legalantasabb szolgálatokat, lelkem számára, határvédelem ügyét, nemzetbiztonsági szolgálatok, elkövetkezendő időszakban, nagyon súlyos, szolgálatok tisztjeivel, orosz titkosügynökök, rádió forrásai, ellenzéki képviselők, jelenlegi helyzetben, magyar határt, szóvivő idézte, kerítés bevált, testület keddi, határvédelem tapasztalatairól, bizottság fideszes, határzár bevált, nyilvános távközlési, szövetségi kormány, nemzetbiztonsági szolgálatokig, támadók kártékony, védelmi minisztérium, magyarokat azért, magyarok sokszor, országgyűlési választáson, kötelező betelepítésről, magyar határvédelemmel, uniós bizottság, európai szolidaritás, unió Kopernikusz,
© 2013 TVN.HU Kft.