Regisztráció  Belépés
16 menő dolog Finnországban
... vannak.

Minden finn városnak saját sportközpontja, úszómedencéje és szaunája van, még akkor is, ha csak néhány ezren laknak az adott városban. A diákok ingyen vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat.

A kismamák 140 euró értékű ajándékcsomagot kapnak az államtól, még a gyermek születése előtt. A csomagokban ruházati cikkek, játékok és tisztálkodási szerek ta...
2017-11-22 13:17:43
Korszerűsítené a kormány a szálláshely-szolgáltatás adatközlési rendszerét
... az adatszolgáltatás átalakítására a naprakész és pontos adatok érdekében van szükség, hogylehetővé váljon a turizmusfejlesztési célok statisztikai adatokon nyugvó meghatározása, a szolgáltatások célzott fejlesztése és a szolgáltatók versenyképességének erősítése.
Hozzátették, hogy a kormány stratégiai célja többek között a turisztikai szektor digitalizációja, ezért a szállás...
2017-11-21 17:52:47
Balog: lényegesen javultak a gyermekes családok életkörülményei
... elkerülni - mutatott rá a miniszter.
Megemlítette a családi otthonteremtési kedvezményt (csok), amelyet már csaknem hatvanezer család vett igénybe.
Javultak a családokat érintő szolgáltatások is: bölcsődéket építettek, és emelték azok dolgozóinak bérét - tette hozzá.
Fontos vállalásnak nevezte a lombikbébiprogram kiszélesítését.
A kormány a nyugdíjak értékének ...
2017-11-21 16:32:50
Ukrán válság - Az EU felvette szankciós listájára Szevasztopol kormányzóját
... bevezetett intézkedések között vagyoni eszközök befagyasztása és utazási korlátozások is szerepelnek. Tilos a Krímből és Szevasztopolból származó termékek behozatala, turisztikai szolgáltatások nyújtása, egyes termékek és technológiák exportja, de a korlátozások vonatkoznak egyes gazdasági ágazatokra és infrastrukturális beruházásokra is.
A Krímmel és Szevasztopollal fennálló...
2017-11-21 12:51:57
Mintegy 250 millió forintra pályázhatnak fogyatékkal élőket segítő szervezetek
... támogatására 45,3 millió forint áll rendelkezésre, a fogyatékkal élők regionális és helyi szervezetei szakmai programjaik támogatására 170,7 millió forintra pályázhatnak, a szülősegítő szolgáltatások támogatására pedig 29,6 millió forintot biztosítanak.
A segítő kutyák kiképzésével foglalkozó szervezetek december 4-ig nyújthatják be pályázataikat két kategóriában, összesen 45...
2017-11-21 12:02:33
Brexit - Szakértő: átmeneti megállapodásra lesz szükség az EU és Nagy-Britannia között
... között létrejött szabadkereskedelmi megállapodás, ám egyik sem ültethető át teljes egészében az EU és a britek viszonyára.
Példaként említette, hogy Kanada esetében a pénzügyi szolgáltatások nem szerepelnek a szabadkereskedelmi egyezményben, ez viszont kulcsfontosságú az Egyesült Királyságnak.
Arra az újságírói felvetésre, hogy miközben Nagy-Britannia 20 milliárd eurós, ...
2017-11-21 10:11:34
Több mint 32 milliárd forintos nyereséggel zárta az első 9 hónapot a K&H Bank
... is.
A K&H Csoport vezérigazgatója, ...
2017-11-20 18:13:09
Paksi bővítés - Roszatom: több mint negyven százalék lehet a magyar beszállítói arány a Paks II.-ben
... jelentős beszerzés kiírása várható, mintegy 2 milliárd euró értékben - tette hozzá. Nemcsak építési-szerelési munkákra keresnek beszállítókat, hanem berendezések szállítására és szolgáltatások nyújtására is.
A beszállítók felkészítése kulcsfontosságú szempont, ezért képzést szervez számukra a Roszatom. Az AtomEx Európa fórum - amelynek második alkalommal ad otthont Budapest -...
2017-11-20 14:22:12
Az Antenna Hungária tovább bővíti IoT hálózatát
... nélküli LoRaWAN (Long range Radio) technológiára épülő hálózata a bővítés után már országos jelenlétet fog biztosítani.
Közölték: a technológia egyik legnagyobb előnye, hogy a szolgáltatások igénybevételéhez a szenzoroldalon nincs szükség sem internet előfizetésre, sem SIM kártyára, de még vezetékes áramellátásra sem - a telepítés és a hálózati kommunikáció így költséghatéko...
2017-11-20 07:04:15
A Volkswagen több mint 34 milliárd eurós fejlesztési programot indít
... találják fel újra az autót", ezért a 2018-2022-es időszakban több mint 34 milliárd eurót fordítanak az elektromobilitás, az autonóm vezetési technológiák, az új típusú közlekedési szolgáltatások és a digitalizáció területére.
A fejlesztéseket az "aktuális technológiák" elhanyagolása nélkül kell végrehajtani, "mert a belátható időben még ezekkel keresünk pénzt" - tette hozzá M...
2017-11-17 18:44:07
1 2 3 .............501 502 .......752 753 .......1002 1003 1004 
Címkék: Paks II, Antenna Hungária, Egyesült Királyságnak, AtomEx Európa, gyermekes családok, magyar beszállítói, adott városban, diákok ingyen, gyermek születése, csomagokban ruházati, adatszolgáltatás átalakítására, szolgáltatások célzott, kormány stratégiai, turisztikai szektor, családi otthonteremtési, családokat érintő, lombikbébiprogram kiszélesítését, nyugdíjak értékének, korlátozások vonatkoznak, fogyatékkal élők, szülősegítő szolgáltatások, segítő kutyák, britek viszonyára, pénzügyi szolgáltatások, újságírói felvetésre, beszállítók felkészítése, bővítés után, technológia egyik, szolgáltatások igénybevételéhez, szenzoroldalon nincs, hálózati kommunikáció, 2018-2022-es időszakban, autonóm vezetési, digitalizáció területére, belátható időben, elektromobilitás, igénybevételéhez, adatszolgáltatás, szolgáltatásokat, ajándékcsomagot, digitalizációja, otthonteremtési, vezérigazgatója, szevasztopolból, kulcsfontosságú, életkörülményei, szevasztopollal, megállapodásra, korszerűsítené, szolgáltatások,
© 2013 TVN.HU Kft.