Belépés
Mikrohullámú szakácskönyv
... megköti a mikrohullámokat. Behatolnak 1.8-3.7 cm mélyre. A mikrohullámú energia gerjeszti az étel molekuláit (főleg a víz, zsír és cukor molekulákat) és rezegtetik ezeket 2.450.000.000-szor másodpercenként. A rezgés súrlódást okoz és hő keletkezik. A nagyobb ételek belső főzése hővezetéssel történik. A hő, mely súrlódással keletkezik, az étel belsejéb...
2010-05-23 22:39:27
Egyszerű Sütemények:-
... vízbe mártott, éles késsel négyzetekre vágjuk. Minden kocka tetejére kevés
csokiforgácsot szórunk.
22

23Bodzaszorbet
HOZZÁVALÓK:
8 nagy fej bodzavirág
1 ev kanál akácméz
fél csokor mentalevél
2 dl víz
4 gombóc citromfagyi
ELKÉSZÍTÉS
A szebb virágokból négyet félre...
2009-12-11 15:56:33
1 
Címkék: Egyszerű Sütemények, mikrohullámú energia, étel molekuláit, rezgés súrlódást, nagyobb ételek, étel belsejéb, szebb virágokból, mikrohullámokat, másodpercenként, csokiforgácsot, mikrohullámú, szakácskönyv, bodzaszorbet, molekulákat, súrlódással, négyzetekre, citromfagyi, behatolnak, mentalevél, keletkezik, elkészítés, sütemények, bodzavirág, hozzávalók, rezegtetik, vezetéssel, molekuláit, virágokból, gerjeszti, súrlódást, tetejére, belsejéb, történik, egyszerű, akácméz, nagyobb, megköti, mártott, energia, szórunk, négyet, mélyre, késsel, csokor, ételek, ezeket, minden, rezgés, gombóc, vágjuk, vízbe, kocka, kanál, kevés, félre, szebb, cukor,
© 2013 TVN.HU Kft.