Belépés
Obstipáció ( székrekedés ) és természetes kezelése
A székrekedés tünetei, gyakori okai, megelőzése és természetes kezelése

Mi az a székrekedés?
A székrekedés az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri panasz, mely mögött számos tényező állhat és ugyan bárkit érinthet, idős korban nagyobb valószínűséggel és gyakrabban szenvedhetünk tőle. Akkor beszélünk székrekedésről, amikor heti kevesebb, mint három alkalommal történi...
2023-01-10 21:40:21
Az obstipációról
A székrekedés tünetei, gyakori okai, megelőzése és természetes kezelése :

Mi az a székrekedés?
A székrekedés az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri panasz, mely mögött számos tényező állhat és ugyan bárkit érinthet, idős korban nagyobb valószínűséggel és gyakrabban szenvedhetünk tőle. Akkor beszélünk székrekedésről, amikor heti kevesebb, mint három alkalommal történ...
2023-01-06 23:19:34
Wass Albert: Üzenet haza





Wass Albert: ÜZENET HAZA

...
2019-12-29 20:00:36
Kiss Jenő versei



KISS JENŐ VERSEI


Kiss Jenő, álnevei: Krizbai Géza, Ipp Dániel (Mócs, 1912. szeptember 13. - Kolozsvár, 1995. december 16.) magyar költő, író, műfordító. A 20. századi erdélyi magy...
2019-09-25 20:00:08
Hogyan változunk az évek múlásával?
LÁBAK ÉS TÖRZS

Egy átlagos, húszéves nő testének egynegyede zsír. Az ösztrogén hormon hatása növeli a zsír arányát a mellben, a combon, a csípőn és a törzsön.

VÁLTOZÁSOK:
A testzsír aránya negyven éves korunkra 33, ötven éveinkre 42 százalékra növekszik, majd a következő húsz évben 36 százalékra csökken. Azok a nők, akiknél a zsír főként hasi részen rakó...
2018-07-04 09:19:26
A füge csodás gyógyhatásai
..."A betegek viszont fogyaszthatják, mert megerősíti őket, de csak gyógyulásukig" - a füge csodás gyógyhatásai



FÜGE
Ficus carica

A fügéről már az i.e. 2700-es egyiptomi írások is megemlékeznek.

A fáradhatatlan régészeknek Európában először a földtörténeti negye...
2016-06-19 23:42:34
Természetes koleszterinszabályozás
Természetes koleszterinszabályozás

Szükség esetén a koleszterinszint könnyedén csökkenthető a feldolgozott élelmiszerekben található zsírok kerülésével, és teljes kiőrlésű gabonák illetve zöldségek fogyasztásával. A következő listában szereplő élelmiszerek magas rost, omega-3 zsírsav, lecitin, E- és C-vitamin, niacin és rutin tartalmuknak köszönhetően segítenek az artéri...
2015-09-07 13:53:22
Rebarbara, a pikáns
Rebarbara, a pikáns

A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások és piték.

A rebarbara története

A rebarbara nagyon régóta kedvelt növény. Igaz, az eredeti felhasználása messze nem a gasztronómia tárgykörébe tartozott, de a XVII-XVIII. században már főzés...
2015-05-09 23:22:25
A gyógyitó konyha
A GYÓGYÍTÓ KONYHA
34
Tisztítja és tonizálja az egész
emésztőrendszer
t. Erősíti a
hajszálerek
falát és szabályozza
áteresztőképességüket. A
szív és a tüdő
mûködésére egyaránt kedvező hatással van a friss
narancslé. A túlságosan savas kémhatású vért alkali
zá...
2015-05-03 00:46:35
Nagykőrös története
Nagykőrös története

Arany János szobra és a református templom
Ágnes:) fotó

Készült a "MAGYAR VÁROSOK MONOGRAFIÁJA NAGYKŐRÖS"
Irta: G...
2015-02-24 19:05:45
1 2 3 4 5 
Címkék: Wass Albert, Kiss Jenő, ÜZENET HAZA, KISS JENŐ VERSEI, Krizbai Géza, LÁBAK ÉS TÖRZS, GYÓGYÍTÓ KONYHA, Arany János, MAGYAR VÁROSOK MONOGRAFIÁJA NAGYKŐRÖS, évek múlásával, füge csodás, gyógyitó konyha, székrekedés tünetei, egyik leggyakoribb, ösztrogén hormon, zsír arányát, testzsír aránya, következő húsz, zsír főként, betegek viszont, fáradhatatlan régészeknek, földtörténeti negye, koleszterinszint könnyedén, feldolgozott élelmiszerekben, következő listában, rebarbara néhány, savanykás zöldséggel, különféle kompótok, rebarbara története, rebarbara nagyon, eredeti felhasználása, gasztronómia tárgykörébe, református templom, emésztőrendszeri, koleszterinszint, valószínűséggel, élelmiszerekben, székrekedésről, fogyaszthatják, szupertanacsok, fogyasztásával, gyógyulásukig, fáradhatatlan, szenvedhetünk, obstipációról, megemlékeznek, felhasználása, földtörténeti, tartalmuknak, leggyakoribb, gasztronómia, gyógyhatásai, képességüket, reneszánszát, köszönhetően, monografiája, csökkenthető, feldolgozott, élelmiszerek,
© 2013 TVN.HU Kft.