Belépés
Sonkás szûzérmék
Sonkás szûzérmék
................

Hozzávalók: 25-30 dkg sertés szûzpecsenye, 25 dkg főtt füstölt sonka
vagy tarja, mokkáskanálnyi zsálya, só és törött fekete bors ízlés
szerint, liszt a bundázáshoz.

Elkészítése: A szûzpecsenyét megmossuk, letöröljük, majd kis érmékre
vágjuk. A sonkát ugyancsak akkorára daraboljuk, min...
2010-10-20 06:09:48
1 
Címkék: sonkát ugyancsak, mokkáskanálnyi, elkészítése, bundázáshoz, letöröljük, daraboljuk, zpecsenyét, hozzávalók, megmossuk, ugyancsak, zpecsenye, akkorára, füstölt, érmékre, szerint, zsálya, törött, fekete, zérmék, sonkás, sertés, sonkát, vágjuk, liszt, ízlés, sonka, tarja,
© 2013 TVN.HU Kft.