Regisztráció  Belépés
Szlovák és magyar erdészetek méhészeti együttműködése
... Jaroslav Regec, a Szlovák Köztársaság Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Hivatalának vezetője és Milan Belica, a Nyitrai Önkormányzati Régió elnöke.
Pintér Zoltán projektmenedzser tájékoztatása szerint Vértestolnán méhészeti oktató termet, valamint méz- és viaszfeldolgozást bemutató üzemet létesítenek, valamint Szomódon 200 családos terepi méhest telepítenek.
A projekt ...
2018-01-18 11:38:24
Magyarország is bemutatkozik Európa egyik legnagyobb turisztikai vásárán Madridban
... választotta úti céljául. 2017 októberének végéig 147 ezren érkeztek Magyarországra a dél-európai országból, többen mint 2016 hasonló időszakában.
A madridi magyar nagykövetség tájékoztatása szerint mindez annak is köszönhető, hogya hét minden napján van közvetlen légi összeköttetés a két ország között, három légitársaság is repül Budapestre több spanyol városból.
A FITUR...
2018-01-17 18:24:38
A pénzes elit csobban a gyerekeknek szánt "tanmedencében"
... munkatárs volt, akit a telefonhoz hívtak, miután makacsul arról érdeklődtem, mikor vihetem a gyereket úszásoktatásra a náluk üzemelő tanuszodába.

Nem újságíróként kértem tájékoztatást, mivel azt akartam megtudni, hogyan reagálnak, ha a kerületbe költöző egyszerű szülőként fordulok hozzájuk, miután a Budavári Önkormányzat holnapjáról értesültem a lehetőségről. Hasonlóan ...
2018-01-17 17:51:25
Illegális bevándorlás - Felszámoltak egy szíriai-lengyel embercsempész szervezetet Németországban
... akiknek "az volt az egyetlen reményük, hogy új életet kezdhetnek Németországban, távol a háborútól és az üldöztetéstől" - emelte ki a német belügyminiszter.
A szövetségi rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak szíriai állampolgároknak adták el a vízumokat, akik közel-keleti arab országokból utaztak be Németországba, Lengyelországon keresztül, repülővel.
A banda ...
2018-01-17 16:44:35
Az Európai Bizottság oktatási csomagot mutatott be a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében
... aktív polgári szerepvállalásra. Az ajánlás e célból külön hangsúlyt helyez a vállalkozói ismeretekre és az újító szellem kialakítására - húzta alá Navracsics Tibor.
A bizottsági tájékoztatás szerint a digitális oktatást célzó cselekvési terv számos kezdeményezést vázol fel a digitális változásokhoz való alkalmazkodás elősegítésére. Az intézkedések között szerepel a nagy sebes...
2018-01-17 15:04:40
Osztrák jégkorongliga - A vezetőedzővel és egy légióssal hosszabbított a Fehérvár AV19
...
A klub tájékoztatása szerint a szakvezető Hannu Järvenpää, illetve a kapus Mac Carruth idény végén lejáró kontraktusát toldották meg.
Az 54 esztendős finn szakember december 1-jén vette át a székesfehérvári gárda irányítását, azt követően, hogy elődjét, a francia-kanadai Benoit Laporte-ot menesztették. Järvenpää a 2015/16-os idényben négy hónapot dolgozott már a klubnál....
2018-01-17 14:54:39
Az Európai Roma Jogok Központja kapta idén az Európa Tanács Raoul Wallenberg-díját
...
A páneurópai szervezet tájékoztatása szerint a budapesti székhelyű ERRC tevékenysége nagyban hozzájárult a romákkal szembeni diszkrimináció, a rasszizmus és a jogsértések elleni küzdelemhez számos országban.
A tízezer euróval járó, idén harmadik alkalommal kiosztott díjat Thorbjorn Jagland, az ET főtitkára adta át Djordje Jovanovic-nak, a szervezet igazgatójának.
"S...
2018-01-17 14:54:05
Magyarországon is visszahívják a Lactalis babatejporait
...
A gyártó egyes termékeinél korábban szalmonella-szennyezettség gyanúja vetődött fel, akkor egyes tételeket visszahívtak, ez azonban a Nébih korábbi tájékoztatása szerint Magyarországot nem érintette. A Lactalis most kiterjesztette a termékvisszahívást a craoni gyárban előállított valamennyi termékére, függetlenül a gyártás időpontjától és a terméktételtől, hangsúlyozva, hogy ...
2018-01-17 13:57:51
Lepsényi István: a magyar gazdaság felkészül a negyedik ipari forradalomra
... működtetése hozzájárul majd ahhoz, hogy az oktatásban jobban beillesszék a gazdaság számára szükséges tudást.
Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tájékoztatása szerint az Ipar 4.0 Technológia Központ programban a részvételre már lehet jelentkezni a www.ipar4.hu honlapon, a technológiai központ 2018 áprilisától heti több alkalommal fogadj...
2018-01-17 13:57:34
Több mint 400 millió forintért bővíti gyárát a Momert Zrt.
... le.
A nyilvános cégadatok szerint a zrt. 2016-ban hárommilliárd forint árbevétel mellett 1...
2018-01-17 12:50:09
1 2 3 ..........2038 2039 .....3057 3058 .....4076 4077 4078 
Címkék: Európai Bizottság, Fehérvár AV19, Európai Roma Jogok Központja, Európa Tanács Raoul Wallenberg-díját, Lepsényi István, Momert Zrt, Jaroslav Regec, Szlovák Köztársaság Földművelésügyi, Vidékfejlesztési Hivatalának, Milan Belica, Nyitrai Önkormányzati Régió, Pintér Zoltán, Budavári Önkormányzat, Navracsics Tibor, Hannu Järvenpää, Benoit Laporte-ot, Thorbjorn Jagland, Djordje Jovanovic-nak, IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Technológia Központ, pénzes elit, gyerekeknek szánt, szíriai-lengyel embercsempész, társadalmi egyenlőtlenségek, légióssal hosszabbított, magyar gazdaság, negyedik ipari, dél-európai országból, madridi magyar, telefonhoz hívtak, gyereket úszásoktatásra, náluk üzemelő, kerületbe költöző, egyetlen reményük, német belügyminiszter, szövetségi rendőrség, gyanúsítottak szíriai, vállalkozói ismeretekre, újító szellem, bizottsági tájékoztatás, digitális oktatást, digitális változásokhoz, intézkedések között, nagy sebes, klub tájékoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.