Regisztráció  Belépés
Múzeumpedagógiai díjat kapott a soproni gyermekmúzeumban
...
A módszertani központ - hétfőn az MTI-nek küldött - tájékoztatása szerint a legrangosabb szakmai elismerést azok az intézmények kaphatják meg, amelyek múzeumpedagógiai programjaikkal, kezdeményezéseikkel kiemelkednek a múzeumi ismeretátadásban.
A kiállítótérből és egy múzeumpedagógiai foglalkoztató helyiségből álló Macskakő Gyermekmúzeum 2017 januárjában nyílt meg. Álla...
2017-09-25 21:25:09
Ukrán oktatási törvény - Petro Porosenko aláírta az új ukrán oktatási törvényt
...
Az elnöki hivatal sajtószolgálatának tájékoztatása szerint az államfő a jogszabály aláírásakor hangsúlyozta, a törvény lehetőséget teremt az oktatási rendszer "mélyreható és átfogó" megreformálására, emeli ezáltal az oktatás színvonalát és a fiatalok versenyképességét a munkaerőpiacon.
Kiemelte továbbá annak fontosságát, hogy a törvény megnöveli az ukrán mint államnyelv...
2017-09-25 21:24:55
Megjelentek Kósa Lajos miniszteri kinevezéséről szóló jogszabályok
... irányításáért, az azzal kapcsolatos tevékenységének összehangolásáért és ellenőrzéséért. Ezen feladatainak végrehajtásához Kósa Lajos a kormány érintett tagjától szakértői közreműködést, tájékoztatást, előkészítő anyagot, adatszolgáltatást és beszámoló benyújtását kérheti.
A rendelet szerint Kósa Lajos helyettesítésére a Miniszterelnökséget vezető minisztert, Lázár János jelö...
2017-09-25 20:03:56
Lengyel bíróságok - Timmermans: az EU tanulmányozni fogja a megvétózott törvények új tervezeteit
... párbeszédet akar folytatni a bizottsággal.
"Sok még a tennivaló ahhoz, hogy a problémát megoldottnak tekinthessük" - mondta Timmermans, hozzátéve, hogy az ülés célja a miniszterek tájékoztatása volt, nem az, hogy döntéseket hozzanak, de még idén eljöhet a pillanat, amikor az uniós jog végrehajtása felett őrködő szervezetnek "eleget kell tennie a kötelezettségeinek".
Egy ...
2017-09-25 18:13:32
A nyári jégverés sújtotta Megyaszón segít a Magyar Vöröskereszt
...
Tájékoztatásuk szerint az elmúlt hetekben minden olyan ingatlant felmértek, amelyre új tetőt kell húzni.
A mostani, 12 millió forint értékű adományt szeptember utolsó hetében újabb követi, akkor 183 család kap majd élelmiszer- és tisztítószercsomagot, több mint egymillió forint értékben.
A zivatarral érkező jégeső június közepén fél óra alatt hatalmas rombolást vég...
2017-09-25 17:03:20
A nemzeti parlamentek súlyának erősítését szeretnék elérni a V4-ek az EU-n belül
... napirendi pontjuk a Brexit volt, ugyanis Nagy-Britannia kilépése az EU-ból "mindenkinek fájni fog". Az ebből eredő károk csökkentése minden uniós ország érdeke - hangsúlyozta.
Tájékoztatása szerint elhangzott, a V4-tagországok nem kötnek különalkukat a britekkel, a tárgyalásoknak a 27 tagország nevében kell lezajlaniuk. Az egyeztetések során azonban elvárják az uniós képvisel...
2017-09-25 16:13:17
Szíria - Kreml : Putyin és Erdogan folytatatja a koordinációt a rendezés érdekében
... szeptember 14-én és 15-én megtartott, hatodik nemzetközi asztanai találkozó "pozitív eredményeinek fényében" tekintette át a szíriai kérdéskört.
A telefonos egyeztetésről kiadott török tájékoztatás szerint Erdogan és Putyin megvitatta az iraki kurd függetlenségi népszavazás kérdését és hangsúlyozta Irak és Szíria területi épségének fontosságát.
Szíriában egyébként a nap...
2017-09-25 16:03:32
Az Európai Bizottság konzultációt indított a tisztességes és kiszámítható munkaszerződések érdekében
...
A tájékoztatás szerint a munka- és életkörülmények közötti különbségek csökkentése érdekében a bizottság ki akarja bővíteni a munkaszerződésekről szóló jelenleg hatályos irányelvet a foglalkoztatás valamennyi új formájára, valamint korszerűsíteni a szabályokat, figyelembe véve az elmúlt évtizedekben a munkaerőpiacon végbement változásokat.
A bizottság azt szeretné, hogy ...
2017-09-25 15:53:22
NGM: pénzügyi és szakképzési együttműködés indul Vietnammal
... gazdálkodásának fejlesztésére, valamint a sikeres magyar államadósság-kezelési gyakorlatok megismerésére. Az együttműködésnek köszönhetően népszerűsítik a szak- és felnőttképzést, tájékoztatást adnak a képzések jogi hétteréről, illetve közös képzési- és csereprogramokat szerveznek a vietnami partnerekkel - tette hozzá.
A közlemény szerint Varga Mihály kiemelte: Magyarország k...
2017-09-25 15:43:14
Krónika 4. rész (kérdések)
... kérdezte a képviselő.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkára azt mondta, a kormány meghozta a börtönök férőhelybővítéséről szóló döntését, annak végrehajtásról folyamatos tájékoztatást adnak majd.
LMP: miért bízzák kontárokra Paks kibervédelmét?
Demeter Márta (LMP) arról beszélt, hogy még mindig nem lehet tudni, miért bízták meg a T-Systemset azzal, hogy ...
2017-09-25 15:43:00
1 2 3 ...................1989 ..........2983 2984 ..........3977 3978 
Címkék: Petro Porosenko, Megjelentek Kósa Lajos, Magyar Vöröskereszt, Európai Bizottság, Macskakő Gyermekmúzeum, Kósa Lajos, Lázár János, Varga Mihály, Kontrát Károly, Demeter Márta, soproni gyermekmúzeumban, megvétózott törvények, nyári jégverés, nemzeti parlamentek, rendezés érdekében, módszertani központ, legrangosabb szakmai, intézmények kaphatják, múzeumi ismeretátadásban, múzeumpedagógiai foglalkoztató, elnöki hivatal, jogszabály aláírásakor, törvény lehetőséget, oktatási rendszer, oktatás színvonalát, fiatalok versenyképességét, törvény megnöveli, ukrán mint, azzal kapcsolatos, kormány érintett, rendelet szerint, tennivaló ahhoz, problémát megoldottnak, ülés célja, miniszterek tájékoztatása, elmúlt hetekben, zivatarral érkező, ebből eredő, egyeztetések során, uniós képvisel, szíriai kérdéskört, telefonos egyeztetésről, iraki kurd, tájékoztatás szerint, foglalkoztatás valamennyi, elmúlt évtizedekben, munkaerőpiacon végbement, sikeres magyar, együttműködésnek köszönhetően, képzések jogi,
© 2013 TVN.HU Kft.