Regisztráció  Belépés
Világjátékok - Két magyar aranyérem a nyitónapon
...
A Nemzeti Versenysport Szövetség tájékoztatása szerint az uszonyosúszókon kívül az aerobikosok is dobogóra állhattak, így a nyitányon két-két arany-, ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar csapat.
A világbajnok és világcsúcstartó Senánszky Petra esélyeshez méltón győzött a női 50 méteres uszonyos gyorsúszásban, ráadásul a debreceni versenyző 20.52 másodperces eredményéve...
2017-07-21 21:34:42
Vizes vb - A magyar nyíltvízi úszók 15 ezer dollárt kerestek
...
A szervezők tájékoztatása szerint az első nyolc részesült pénzdíjban, a magyaroknak pedig a női öt kilométer kivételével minden számban volt versenyzőjük a legjobbak között, amire korábban nem akadt példa. Ennek köszönhetően a pontversenyben hetedik helyen zárt a hazai csapat.
Az összeállítás alapján Rasovszky Kristóf kereste a legtöbb pénzt 6500 dollárral, ugyanis 5 kil...
2017-07-21 18:03:18
Kajak-kenu vb - A kapitány kijelölte a férfi kajaknégyeseket
...
A magyar szövetség honlapján olvasható tájékoztatás szerint 500 méteren a múlt szombaton a plovdivi Európa-bajnokságon aranyérmes egység, Nádas Bence, Tótka Sándor, Molnár Péter és Mozgi Milán állhat rajthoz a vb-n, míg 1000 méteren a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel alkotta csapathajó indul.
Utóbbi számban az Eb-n a 9. helyen végzett a magyar ...
2017-07-20 17:34:04
Több ügy miatt összehívták a nemzetbiztonsági bizottságot
...
Molnár Zsolt elnök az MTI-t tájékoztatva csütörtökön elmondta: az ülésen többek között a vizes világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre. Emellett tájékoztatást kérnek a Politico című lapban megjelent információkról - amelyekre mások mellett Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja is felhívta a figyelmet - miszerint Magyarország és a N...
2017-07-20 15:22:47
A Mol az Evonikkal és a thyssenkruppal kötött megállapodást petrolkémiai beruházásaihoz
... beruházási projektje lesz - írták.
A szerződés aláírása egy hosszú távú partnerség kezdetét jelenti az Evonik, a thyssenkrupp és a Mol-csoport között a közlemény szerint.
A tájékoztatás alapján a hidrogén-peroxid üzem licenctulajdonosa az Evonik, míg a propilén-oxid részleg licencét az Evonik és a thyssenkrupp konzorciuma biztosítja majd. A szerződések a thyssenkrupp mér...
2017-07-20 09:21:17
Először rendeznek hivatalos Duna-átúszást Budapesten
...
A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a rajt a pesti alsó rakparton, a Szabadság híd alatt, a cél pedig a budai oldalon, a Műegyetem előtt lesz.
Július 3-án a reggeli órákban a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság engedélyével négy szervező sikeresen végrehajtotta az átúszás próbáját.
"Kevesebb mint tíz perc alatt átértek, a víz kellemes, 22 fokos volt és ...
2017-07-20 09:01:12
Európai Bizottság: további lépéseket kell tenni a hibrid fenyegetésekkel szemben
... megrendíteni.
A jelentés szerint az EU-tagállamok között javult a helyzet ismerete és a tagállamok közötti információcsere a növekvő biztonsági fenyegetésekkel kapcsolatban.
A tájékoztatás utal arra, hogy Finnországban nemrég megkezdte működését a Hibrid Fenyegetések Elleni Európai Központ, amelynek az a feladata, hogy ösztönözze a stratégiai párbeszédet a tagállamok kö...
2017-07-19 18:05:06
Bekérették a német külügyminisztériumba a török nagykövetet
...
Martin Schäfer külügyi szóvivő tájékoztatása szerint a nagykövettel "röviden és tömören" közölték, hogy érthetetlennek és elfogadhatatlannak tartják Peter Steudtner német emberi jogi aktivista előzetes letartóztatását, és követelik azonnali szabadon bocsátását.
Peter Steudtnert és társait - további öt emberi jogi aktivistát - "a hajánál fogva előrángatott indokokkal" ta...
2017-07-19 18:04:54
Tehergépjármű-gyártók ellen kezdeményez eljárást a Waberer's
...
A Budapesti Értéktőzsde honlapján szerdán közzétett tájékoztatás szerint a logisztikai és fuvarozó cégnek jelentős kárt okozhatott az Európai Unió versenyjogának megsértése. A Waberer's és annak jogelődei 1997 januárjától kezdődően több ezer kamiont lízingeltek és vásároltak különböző kartellek részvevőitől - tették hozzá.
A Waberer's a túlárazás mértékének értékelésére ...
2017-07-19 15:43:28
Tűz volt egy budapesti bolhapiacon
...
Kisdi Máté tájékoztatása szerint nyolc bódé égett a kétezer négyzetméteres területen. A tűz mintegy kétszáz négyzetméteren pusztított.
A lángokat 25 tűzoltó fékezte meg. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: eddig tisztázatlan körülmények között gyulladt ki a XVIII. kerületi Regény utcában található piac terü...
2017-07-18 21:34:05
1 2 3 ..............577 578 ........866 867 ........1154 1155 1156 
Címkék: Duna-átúszást Budapesten, Európai Bizottság, Nemzeti Versenysport Szövetség, Senánszky Petra, Rasovszky Kristóf, Nádas Bence, Tótka Sándor, Molnár Péter, Mozgi Milán, Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel, Molnár Zsolt, Mirkóczki Ádám, Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság, Hibrid Fenyegetések Elleni Európai Központ, Martin Schäfer, Peter Steudtner, Peter Steudtnert, Budapesti Értéktőzsde, Európai Unió, Kisdi Máté, Budapesti Rendőr-főkapitányság, magyar nyíltvízi, kapitány kijelölte, férfi kajaknégyeseket, nemzetbiztonsági bizottságot, thyssenkruppal kötött, hibrid fenyegetésekkel, török nagykövetet, budapesti bolhapiacon, uszonyosúszókon kívül, nyitányon két-két, magyar csapat, debreceni versenyző, szervezők tájékoztatása, első nyolc, magyaroknak pedig, legjobbak között, pontversenyben hetedik, hazai csapat, összeállítás alapján, legtöbb pénzt, magyar szövetség, múlt szombaton, ülésen többek, vizes világbajnokság, testület jobbikos, szerződés aláírása, hosszú távú,
© 2013 TVN.HU Kft.