Regisztráció  Belépés
EU-csúcs - Több uniós tagállam is fontolgatja orosz diplomaták kiutasítását
... kormányfő pontos információkkal szolgált és részletes tájékoztatást adott az ügyről, a válaszlépésre már a jövő hét folyamán sor kerülhet.
Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter tájékoztatása szerint Párizs is fontolgatja orosz diplomaták kiutasítását. "Még meglátjuk" - nyilatkozott a Kijevben tartózkodó francia tárcavezető.
Leo Varadkar ír kormányfő pénteken ismétel...
2018-03-23 15:41:30
Több ember meghalt a franciaországi túszejtésben
... egy közeli terepen futottak. Az egyik rendőr a vállán könnyebben megsebesült. A támadó ötször lőtt, és azután ment be a Super U szupermarketlánc egyik üzletébe.
A csendőrség tájékoztatása szerint egy szemtanú azt mondta, hogy amikor a támadó bement az üzletbe, azt kiáltotta, hogy "Allah akbar". A férfinél egy kézifegyver, valamint kések és gránátok voltak.
Édouard Phili...
2018-03-23 14:21:56
Túszokat ejtett egy fegyveres egy szupermarketben Franciaországban
... egy közeli terepen futottak. Az egyik rendőr a vállán könnyebben megsebesült. A támadó ötször lőtt, és azután ment be a Super U szupermarketlánc egyik üzletébe.
A csendőrség tájékoztatása szerint egy szemtanú azt mondta, hogy amikor a támadó bement az üzletbe, azt kiáltotta, hogy "Allah akbar". A csendőrség úgy tudja, hogy egy vagy két ember legalábbis megsebesült a lövésekt...
2018-03-23 12:51:39
Az Újpest válogatott szélsője hat-nyolc hónapra kidőlt
...
Az újpesti klubhonlap pénteki tájékoztatása szerint a Paks elleni találkozó 72. percében sérülés miatt lecserélt szélsőt - akit hordágyon vittek le a pályáról - előbb Budapesten, majd csütörtökön már Belgiumban vizsgálták meg. Az orvosok utóbbi helyen döntöttek a pénteki (mai) műtéti beavatkozásról, amely során a játékos bal térdében pótolni kell a keresztszalagot.
A 26 ...
2018-03-23 11:52:19
Feltáró út épül a tatabányai ipari parkban
...
Schmidt Csaba (Fidesz-KDNP) tájékoztatása szerint a beruházás 484 millió forint európai uniós támogatással valósul meg. Az új út az ipari park egyik fő közlekedési tengelyének folytatásaként a forgalmat a 8135-ös országos közútra vezeti, ahonnan elérhető az M1-es autópálya csomópontja.
A kamionok főútra való balesetmentes kihajtása érdekében a kereszteződésben felhajtósá...
2018-03-23 07:05:28
Ratko Mladic fellebbezett a hágai Nemzetközi Törvényszék ítélete ellen
...
A "Balkán mészárosának" is nevezett egykori parancsnok ügyvédje védence felmentését kérte minden vádpont alól.
A Nemzetközi Törvényszék tájékoztatása szerint az ügyészség is fellebbezést nyújtott be az ítélet ellen. A vádhatóság beadványában arra kérte a bíróságot, hogy egy másik ügyben is állapítsák meg a bűnösségét népirtásért.
Ratko Mladicot az ellene felhozott t...
2018-03-22 18:46:03
Gyarmati Panka hetedik lett visszatérő vk-versenyén
...
A magyar szövetség (MSBSZ) csütörtöki tájékoztatása szerint az Alpe di Siusiban (Seiser Alm) rendezett versenyen a 16 hónapja sípcsonttörést szenvedett magyar sportolónak a második menete volt az erősebb, sokáig a még finálét jelentő hatodik helyen állt, végül azonban a hetedik helyre szorult és éppen lemaradt a döntőről.
"Örülök a hetedik helynek, persze jó lett volna a...
2018-03-22 16:11:48
Magyar EP-képviselők: elfogadhatatlan a magyar munkavállalók hátrányos megkülönböztetése
...
A képviselők tájékoztatása szerint a bécsi kormány tervével kapcsolatban az Európai Bizottsághoz fordultak, amely keddi írásos válaszában egyértelműen elutasította a tervezett hátrányos megkülönböztetést a családi ellátásokkal kapcsolatban . Az Európai Bizottság véleménye szerint a más tagállamban élő gyermekek után járó ellátásnak meg kell egyeznie a szabad mozgáshoz fűződő ...
2018-03-22 12:12:02
Lezárult a Mátrai Erőmű adásvétele
...
Az Opus Global Nyrt. csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a honlapján közzétett tájékoztatása szerint a Mátra Energy Holding Zrt. tulajdonába került a visontai Mátrai Erőmű Zrt. 72,6647 százalékos tulajdoni részesedést biztosító részvénypakettje. A tranzakció lezárásához a vételár kifizetésén túl szükség volt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), val...
2018-03-22 09:41:09
Magyar labdarúgó-válogatott - Júniusban Fehéroroszország és Ausztrália lesz az ellenfél
...
Az MLSZ honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint az európai riválissal június 6-án, idegenben játszik Georges Leekens csapata, míg az ausztrálokkal június 9-én hazai környezetben, a Groupama Arénában csap össze.
A szövetség cikke emlékeztet rá, hogy amint a márciusi két mérkőzés ellenfeleit (Kazahsztán, Skócia), úgy a júniusiakat is a Nemzetek Ligájára történő felkés...
2018-03-22 09:01:36
1 2 3 ............1226 1227 ......1839 1840 ......2451 2452 2453 
Címkék: Ratko Mladic, Nemzetközi Törvényszék, Gyarmati Panka, Magyar EP-képviselők, Mátrai Erőmű, Júniusban Fehéroroszország, Jean-Yves Le Drian, Super, Édouard Phili, Schmidt Csaba, Ratko Mladicot, Seiser Alm, Európai Bizottsághoz, Európai Bizottság, Opus Global Nyrt, Budapesti Értéktőzsde, Mátra Energy Holding Zrt, Mátrai Erőmű Zrt, Magyar Energetikai, Közmű-szabályozási Hivatal, Georges Leekens, Groupama Arénában, Nemzetek Ligájára, franciaországi túszejtésben, szupermarketben Franciaországban, tatabányai ipari, hágai Nemzetközi, magyar munkavállalók, közeli terepen, egyik rendőr, vállán könnyebben, támadó ötször, csendőrség tájékoztatása, támadó bement, újpesti klubhonlap, orvosok utóbbi, ipari park, 8135-ös országos, kamionok főútra, kereszteződésben felhajtósá, ítélet ellen, vádhatóság beadványában, másik ügyben, bűnösségét népirtásért, ellene felhozott, magyar szövetség, második menete, hetedik helyre, hetedik helynek, képviselők tájékoztatása, bécsi kormány, tervezett hátrányos, családi ellátásokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.