Regisztráció  Belépés
Jelentős átalakításokat és létszámleépítést hajt végre az Erste
... integrálását a banki versenytársak már korábban meglépték.
A bank költség/bevétel mutatója most 63 százalék, úgy, hogy nem veszik számításba a tranzakciós illetéket - derült ki a tájékoztatón. A bankcsoportban most mintegy 3000 alkalmazottat foglakoztatnak.
Jelasity Radován kifejtette: az Erste teljes körű szolgáltatásokat nyújtó, univerzális bankként működik a jövőben i...
2017-04-28 16:34:03
Országjárásba kezd a Fidesz
... vissza a nemzeti konzultáción. Az íveket megköszönte és arra bíztatott, hogy május 20-ig minél többen nyilvánítsanak véleményt.
Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője a tájékoztatón arra szólította fel az MSZP országos vezetőségét - köztük Molnár Gyulát és Botka Lászlót -, továbbá a budapesti elnököt, Kunhalmi Ágnest hogy határolódjon el a józsefvárosi elnökhelyette...
2017-04-28 14:54:24
Netanjahu szerint a német külügyminiszter érzéketlenül viselkedett Izraelben
... telefonon elérni Sigmar Gabrielt, hogy elmagyarázza álláspontját, de ő "elutasította" a telefonbeszélgetést.
Martin Schäfer külügyi szóvivő pénteken Berlinben a kormányszóvivői tájékoztatón kérdésre válaszolva hangsúlyozta, hogy Sigmar Gabriel kedden véget ért kétnapos izraeli látogatását a berlini izraeli nagykövetség bevonásával, a legnagyobb körültekintéssel és az izraeli ...
2017-04-28 14:44:00
Költségvetés - Lázár: a kormány május 2-án nyújtja be javaslatát
... mintegy 556 ezer embert érintenek, nekik összességében 30-40-45 százalékkal emelkedik a bérük, ami 906 milliárd forint többletet jelent a költségvetés kiadási oldalán.
Lázár János a tájékoztatón bejelentette: az Európai Bizottsággal való egyeztetés után jelentős mértékben csökkenti a paksi atomerőmű-bővítés dokumentációjának titkosságát.
A politikus elmondta: az általa k...
2017-04-27 17:30:12
Fürdőszövetség: elengedhetetlen a fürdőszolgáltatások áfájának csökkentése
... jelentene, amit bérfejlesztésre vagy az infrastruktúra fejlesztésére tudnák fordítani - mondta, hozzátéve, hogy az ágazat nem kaphat uniós támogatást fejlesztésekhez.
Czeglédi Gyulaa tájékoztatón kitért arra is, hogy a Magyar Fürdőszövetség tagjai a hosszú telet követően készen állnak a szezonkezdetre, ám sok szabadtéri fürdőben a hideg miatt komoly felújításokra volt szüksé...
2017-04-27 13:02:32
A bevándorlók elkövette bűncselekmények áldozatainak megsegítésére nyílt hivatal az Egyesült Államokban
... belbiztonsági minisztériumhoz tartozó hivatal - a miniszter tájékoztatása szerint - információkkal és jogi tanácsadással szolgál az áldozatoknak.
A megnyitó ünnepséggel egybekötött tájékoztatón John Kelly leszögezte: mind a jogszerűen, mind pedig az illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodó bevándorlók áldozatainak segítséget nyújtanak.
Részletesebben szólt az ille...
2017-04-27 07:51:02
Washington: széleskörű adóreformtervet jelentett be a Fehér Ház
...
A Fehér Házban tartott sajtótájékoztatón Mnuchin mellett részt vett Gary Cohn, Trump elnök gazdasági tanácsadó bizottságának vezetője is.
Steven Mnuchin hangsúlyozta, hogy az adórendszer átalakításának célja - az egyszerűsítés mellett - az államadósság csökkentése, a gazdasági növekedés beindítása és a munkahelyteremtés. Gary Cohn pedig leszögezte: az adóreformmal "az a...
2017-04-26 21:15:11
Változás az MKB Bank tulajdonosi szerkezetében
... tulajdonosa, valamint Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója így már a bank közel harmadát birtokolják.
Az MKB eladását tavaly június végén jelentették be, az eladásról tartott sajtótájékoztatón közölték, hogy a bank részvényeit a Blue Robin Investments, a Metis Magántőkealap és a Pannónia Nyugdíjpénztár vásárolta meg.
Az MKB Bankot korábban az állam vette meg a koráb...
2017-04-26 16:54:09
Öttusa vk - Közel százötven induló és három olimpiai bajnok Kecskeméten
... változatlanok: az úszásnak a város modern fürdőkomplexuma, a vívásnak a Messzi István Sportcsarnok, a lovaglásnak és a kombinációs számnak a Benkó Zoltán Szabadidő Központ ad otthont.
A tájékoztatón Szenes Márton, a házigazda Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője bejelentette: a világkupa küzdelmeit idén először ingyenesen tekinthetik meg a látogatók.
Az MTI kérdésére...
2017-04-24 16:43:25
Eurovíziós Dalfesztivál - Pápai Joci bízik a jó szereplésben
... hónapokban, amit eddig talán még soha. Nagy feladat és teher számomra az ország képviselete, de bízom a jó szereplésben" - mondta Pápai Joci a belvárosi KIOSK Budapest étteremben tartott tájékoztatón.
A rendezvényen ott volt Levina, a verseny német indulója, valamint Freddie és Rátonyi Kriszta, a műsor két magyar kommentátora is.
Medvegy Anikó, a Duna televízió csatornai...
2017-04-24 12:32:42
1 2 3 ...............................95 96 ................143 144 ...............189 190 191 
Címkék: Egyesült Államokban, Fehér Ház, Eurovíziós Dalfesztivál, Pápai Joci, Jelasity Radován, Dunai Mónika, Molnár Gyulát, Botka Lászlót, Kunhalmi Ágnest, Sigmar Gabrielt, Martin Schäfer, Sigmar Gabriel, Lázár János, Európai Bizottsággal, Czeglédi Gyulaa, Magyar Fürdőszövetség, John Kelly, Fehér Házban, Gary Cohn, Steven Mnuchin, Balog Ádám, Blue Robin Investments, Metis Magántőkealap, Pannónia Nyugdíjpénztár, Messzi István Sportcsarnok, Benkó Zoltán Szabadidő Központ, Szenes Márton, Hírös Sport Nonprofit Kft, KIOSK Budapest, Rátonyi Kriszta, Medvegy Anikó, német külügyminiszter, kormány május, bevándorlók elkövette, banki versenytársak, bank költség, tranzakciós illetéket, bankcsoportban most, nemzeti konzultáción, íveket megköszönte, tájékoztatón arra, budapesti elnököt, józsefvárosi elnökhelyette, kormányszóvivői tájékoztatón, berlini izraeli, legnagyobb körültekintéssel, költségvetés kiadási, tájékoztatón bejelentette, paksi atomerőmű-bővítés, politikus elmondta, infrastruktúra fejlesztésére,
© 2013 TVN.HU Kft.