Regisztráció  Belépés
Az NVI értetlenül áll az MSZP közleménye előtt
... névjegyzéket.

Az NVI azt írta: péntek délelőtt több párt, így az MSZP személyesen megjelent szakértőinek a kérdéseire is választ adtak a választási informatikával kapcsolatban. A tájékoztatón elhangzott - idézték fel -, hogy a Nemzeti Választási Rendszer - a választás lebonyolítását támogató informatikai rendszer - feladatát folyamatosan, így a választ...
2018-04-14 09:17:25
Március 15. - Magyar nemzetőrről készült dagerrotípiát állít ki a Nemzeti Múzeum
...
A képet a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) vásárolta meg és helyezte el letétként a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtárában - mondta el a tárgyat bemutató keddi sajtótájékoztatón Rezi Kató Gábor, a múzeum főigazgató-helyettese.
Kucsera Tamás Gergely, az MMA főtitkára felidézte a két intézmény korábbi szakmai együttműködéseit és az ezek során megvalósult kiállítások...
2018-03-13 16:02:13
EU-csúcs - Tusk: "drámaian nehéz" lesz a Brexit-tárgyalások második szakasza
... tagállamoknak belső előkészítő egyeztetéseket kell kezdeniük, illetve előzetes kapcsolatfelvételre van szükség Londonnal, hogy világosabbá váljanak a brit kormány elképzelései a jövőről. A tájékoztatón az is elhangzott, hogy a "valódi tárgyalások" márciusban fognak megkezdődni a második szakasz keretében.
Hozzátette: bízik benne, hogy a folyamat során továbbra is sikerül majd...
2017-12-15 17:09:58
FM: új védjegy garantálja a magyar hal minőségét
... Szervezet elnöke kiemelte, hogy a védjegynek köszönhetően a fogyasztók biztonsággal vásárolhatnak alacsony zsirtartalmú, iszapmentes, kitűnő ízű magyar halat.
A szervezet elnöke a tájékoztatón elmondta, mintegy 18 ezer tonnával Magyarország lett a második legnagyobb pontytermelő Európában az idén, afrikai harcsából pedig az ország közel 4 ezer tonnát állít elő, amely listavez...
2017-12-15 11:44:14
Nagy potenciált lát az Okos Város rendszerekben a Huawei
... technológiai megközelítést alkalmaz, nem tesz hierarchikus különbséget a fejlett és a fejlődő régiók igényei között, hiszen a rendszer minden környezetben a fejlődést szolgálja.
A tájékoztatón elhangzott: az Okos Város rendszer alkalmazásának első lépéseiként Magyarországon jelenleg olyan "smart parking" rendszer kifejlesztésén dolgozik a Huawei, ami 15 perccel előre lehetőv...
2017-11-28 19:54:03
Nemzeti konzultáció - Lázár: fontos az emberek véleménye az újabb viták előtt
... kiemelte a rendőrség létszámának bővítését, a körzeti megbízotti rendszer visszaállítását, a rendőrség technikai megerősítését és a bűncselekmények számának jelentős csökkenését.
A tájékoztatón több kérdés is elhangzott a konzultáció kampányával kapcsolatban. Kovács Zoltán kormányszóvivő azt felelte: az eddigi szokásos keretek között zajlik majd, minden eleme nyilvános lesz. ...
2017-09-21 16:33:10
Vizes vb - Az óriás-toronyugrók birtokba vették a Batthyány téri helyszínt
... követhető lesz kivetítőkön keresztül. A Hunyadi hajó büféként és a mentőhajóként működik majd, az uszályokra pedig 250 fős Moszkva hajókat indítanak az Olimpia park kikötőjéből.
A tájékoztatón elhangzott, hogy a versenyhelyszín egy része a vb után is megmarad, ahonnan különleges képeket lehet majd készíteni a Parlamentről, a Lánchídról és a Margitszigetről.
Az óriás-toro...
2017-07-26 18:45:02
Lavrov: valószínűleg lesz kapcsolatfelvétel Putyin és Trump között Hamburgban
... július 7-8-án tartandó G20-csúcson egy időben egy helyen, egy épületben lesz, ezért valószínűleg lesz kapcsolatfelvétel közöttük.
Sigmar Gabriel német külügyminiszter a közös sajtótájékoztatón kifejezte reményét, hogy a két vezető között terítékre kerül a szíriai rendezés kérdése is. Mint mondta, Németország üdvözölné Putyin és Trump találkozóját.
Lavrov reményét fejezt...
2017-06-28 20:13:05
Öt év alatt 134 ezerrel csökkent Magyarország népessége
... gyűjtött információkat ismerteti. Az eddig feldolgozott adatok a KSH honlapjáról is elérhetőek, az oldalon ezernél több táblázat, valamint grafikonok segítik az áttekintést.
A sajtótájékoztatón ismertetett és közleményben is kiadott adatok szerint a népességfogyásból következően a népsűrűség tovább mérséklődött, és 2016-ban egy négyzetkilométerre már csak 105-en jutottak. A l...
2017-05-31 13:53:12
Együttműködési megállapodást írt alá a nyíregyházi, az ungvári, a kassai és a szatmárnémeti múzeum
...
Az eseménnyel egybekötött sajtótájékoztatón Rémiás Tibor, az együttműködést kezdeményező nyíregyházi intézmény vezetője elmondta, a cél a szomszédos országok felé való muzeális nyitás, amellyel Szatmárnémetiből a partiumi és erdélyi, Ungváron keresztül a kárpátaljai, Kassa révén pedig a felvidéki múzeumok elérhetőek lesznek a szakemberek és a nagyközönség számára.
A kapc...
2017-05-29 14:33:13
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Nemzeti Múzeum, Okos Város, Nemzeti Választási Rendszer, Magyar Művészeti Akadémia, Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtárában, Rezi Kató Gábor, Kucsera Tamás Gergely, Kovács Zoltán, Sigmar Gabriel, Rémiás Tibor, emberek véleménye, újabb viták, óriás-toronyugrók birtokba, szatmárnémeti múzeum, választási informatikával, tájékoztatón elhangzott, választás lebonyolítását, tárgyat bemutató, ezek során, brit kormány, második szakasz, folyamat során, védjegynek köszönhetően, fogyasztók biztonsággal, szervezet elnöke, tájékoztatón elmondta, második legnagyobb, ország közel, fejlődő régiók, rendszer minden, fejlődést szolgálja, rendőrség létszámának, körzeti megbízotti, rendőrség technikai, bűncselekmények számának, tájékoztatón több, konzultáció kampányával, eddigi szokásos, mentőhajóként működik, uszályokra pedig, épületben lesz, közös sajtótájékoztatón, szíriai rendezés, eddig feldolgozott, oldalon ezernél, sajtótájékoztatón ismertetett, népességfogyásból következően, népsűrűség tovább,
© 2013 TVN.HU Kft.