Regisztráció  Belépés
Nemzeti konzultáció - Lázár: fontos az emberek véleménye az újabb viták előtt
... kiemelte a rendőrség létszámának bővítését, a körzeti megbízotti rendszer visszaállítását, a rendőrség technikai megerősítését és a bűncselekmények számának jelentős csökkenését.
A tájékoztatón több kérdés is elhangzott a konzultáció kampányával kapcsolatban. Kovács Zoltán kormányszóvivő azt felelte: az eddigi szokásos keretek között zajlik majd, minden eleme nyilvános lesz. ...
2017-09-21 16:33:10
Vizes vb - Az óriás-toronyugrók birtokba vették a Batthyány téri helyszínt
... követhető lesz kivetítőkön keresztül. A Hunyadi hajó büféként és a mentőhajóként működik majd, az uszályokra pedig 250 fős Moszkva hajókat indítanak az Olimpia park kikötőjéből.
A tájékoztatón elhangzott, hogy a versenyhelyszín egy része a vb után is megmarad, ahonnan különleges képeket lehet majd készíteni a Parlamentről, a Lánchídról és a Margitszigetről.
Az óriás-toro...
2017-07-26 18:45:02
Lavrov: valószínűleg lesz kapcsolatfelvétel Putyin és Trump között Hamburgban
... július 7-8-án tartandó G20-csúcson egy időben egy helyen, egy épületben lesz, ezért valószínűleg lesz kapcsolatfelvétel közöttük.
Sigmar Gabriel német külügyminiszter a közös sajtótájékoztatón kifejezte reményét, hogy a két vezető között terítékre kerül a szíriai rendezés kérdése is. Mint mondta, Németország üdvözölné Putyin és Trump találkozóját.
Lavrov reményét fejezt...
2017-06-28 20:13:05
Öt év alatt 134 ezerrel csökkent Magyarország népessége
... gyűjtött információkat ismerteti. Az eddig feldolgozott adatok a KSH honlapjáról is elérhetőek, az oldalon ezernél több táblázat, valamint grafikonok segítik az áttekintést.
A sajtótájékoztatón ismertetett és közleményben is kiadott adatok szerint a népességfogyásból következően a népsűrűség tovább mérséklődött, és 2016-ban egy négyzetkilométerre már csak 105-en jutottak. A l...
2017-05-31 13:53:12
Együttműködési megállapodást írt alá a nyíregyházi, az ungvári, a kassai és a szatmárnémeti múzeum
...
Az eseménnyel egybekötött sajtótájékoztatón Rémiás Tibor, az együttműködést kezdeményező nyíregyházi intézmény vezetője elmondta, a cél a szomszédos országok felé való muzeális nyitás, amellyel Szatmárnémetiből a partiumi és erdélyi, Ungváron keresztül a kárpátaljai, Kassa révén pedig a felvidéki múzeumok elérhetőek lesznek a szakemberek és a nagyközönség számára.
A kapc...
2017-05-29 14:33:13
Eurovíziós Dalfesztivál - Pápai Joci bízik a jó szereplésben
... hónapokban, amit eddig talán még soha. Nagy feladat és teher számomra az ország képviselete, de bízom a jó szereplésben" - mondta Pápai Joci a belvárosi KIOSK Budapest étteremben tartott tájékoztatón.
A rendezvényen ott volt Levina, a verseny német indulója, valamint Freddie és Rátonyi Kriszta, a műsor két magyar kommentátora is.
Medvegy Anikó, a Duna televízió csatornai...
2017-04-24 12:32:42
Soltész: a magyar kormány újabb több száz ukrán gyermek üdülését biztosítja Magyarországon
...
A tájékoztatón elhangzott, hogy Budapest az idei évben újabb 20 ukrán katona rehabilitációját vállalja magyarországi egészségügyi intézményekben. Az államtitkár elmondta, hogy Magyarország további humanitárius segélyszállítmányokat is tervez küldeni Ukrajnának. "A magyar kormány az elmúlt években magyarországi karitatív szervezettekkel együttműködve 200 tonna segélyt, ezen be...
2017-04-21 16:21:34
Külföldi egyetemek - Az LMP benyújtotta beadványát az Alkotmánybírósághoz
... általi korlátozásáról.
Hozzátette: mint a CEU egykori hallgatója, úgy látja, az intézmé...
2017-04-21 11:11:47
Amerikai belbiztonsági miniszter: a bevándorlási rendelet végrehajtása emberséges lesz
... beléphetnek, ha felmutatják a dokumentumaikat.
John Kelly sajtóértekezlete előtt sajtókonferenciát tartottak vezető republikánus politikusok is. A kongresszus épületében tartott tájékoztatón Paul Ryan házelnök erőteljesen védelmébe vette a bevándorlást szigorító elnöki rendeletet. Mint kifejtette, bár a rendelet végrehajtása nehézkesen indult, de maga a rendelet "összhangban...
2017-01-31 20:54:07
Az LMP kormányváltást akar és új irányt a politikában
... elnémítsa a sajtót.
Mint mondta, a civilek elleni fellépés is azt bizonyítja, hogy a kormány minden kontrollt el akar némítani, és korlátozni kívánja az emberi jogokat.
A tájékoztatón elhangzott, hogy az LMP titkára Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő lett, aki így az elnökség tagjává vált. A testületbe újonnan bekerült Schmuck Erzsébet, az LMP parlamenti frakciój...
2017-01-15 13:32:16
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Eurovíziós Dalfesztivál, Pápai Joci, Kovács Zoltán, Sigmar Gabriel, Rémiás Tibor, KIOSK Budapest, Rátonyi Kriszta, Medvegy Anikó, John Kelly, Paul Ryan, Sallai, Schmuck Erzsébet, emberek véleménye, újabb viták, óriás-toronyugrók birtokba, szatmárnémeti múzeum, magyar kormány, bevándorlási rendelet, rendőrség létszámának, körzeti megbízotti, rendőrség technikai, bűncselekmények számának, tájékoztatón több, konzultáció kampányával, eddigi szokásos, mentőhajóként működik, uszályokra pedig, tájékoztatón elhangzott, épületben lesz, közös sajtótájékoztatón, szíriai rendezés, eddig feldolgozott, oldalon ezernél, sajtótájékoztatón ismertetett, népességfogyásból következően, népsűrűség tovább, eseménnyel egybekötött, együttműködést kezdeményező, szomszédos országok, felvidéki múzeumok, nagyközönség számára, ország képviselete, belvárosi KIOSK, verseny német, idei évben, államtitkár elmondta, elmúlt években, kongresszus épületében, bevándorlást szigorító, rendelet végrehajtása, civilek elleni,
© 2013 TVN.HU Kft.