Regisztráció  Belépés
EP: az orosz befolyásolás komoly veszély az EU számára
... egyeztetett módon tegyenek ellenintézkedéseket Moszkva destabilizációs törekvéseivel szemben.
Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában arról tájékoztatott: írásbeli hozzászólásában azt hangoztatta, hogy Magyarország nem maradhat az EU leggyengébb láncszeme az orosz propaganda elleni közös fellépésben.
A képviselő kiemelte, a parlamenti...
2018-01-17 18:14:41
Kőtés, biracs, csiripiszli
... bebizonyították, hogy a gabonacsírából készült természetes gyógykészítmények rákmegelőző hatásúak, és az esetek többségében segítik a már kialakult betegség gyógyulását. Papp György arról is tájékoztatott bennünket, hogy a gyártási technológia kidolgozásakor az eredeti búcsi receptből indultak ki, s mindvégig arra törekedtek, hogy az előállítás során ne sérüljenek se a gabonacsírá...
2018-01-17 12:49:27
Baleset okozott áramkimaradást Komádiban
... egy óvodát, egy bölcsődét és egy is...
2018-01-12 14:42:22
Választás 2018 - Fidesz: Soros be akar avatkozni a magyar választásba
... lebonyolításához minden feltétel adott. A 106 egyéni képviselőjelöltjük is készen áll, az ő személyükről a formális döntést a Fidesz országos választmányának jövő keddi ülésén hozzák meg - tájékoztatott.
A kampánnyal kapcsolatos kérdésre tudatta: a Fidesz választási országjárása márciusban várható.
Arra a kérdésre, hogy lesz-e választási programjuk, a politikus úgy reagá...
2018-01-11 16:22:56
Levél 11
... Napsütéses reggelt kívánok! {majd nyáron} Most tél van, párás, ködös, nyirkos, és 4 C fok. Vigyázunk, mert helyenként a külterületeken köd van!

Tegnap este az egyik Híradó tájékoztatott, hogy Franciaországban, ha egy fiú megcsókol egy lány, börtön jár, mert zaklatja!
Elképzeltem, hogy náluk a szerelem, és a szex, hogy történhet.
Következő képen:
Ismerked...
2018-01-11 05:13:27
Donald Trump visszavágott a róla szóló könyv írójának, "stabil zseninek" nevezve magát
... Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) által újraindított vizsgálatra, amely a Clinton Alapítvány ellentmondásosnak ítélttevékenységét vizsgálja.
A sajtóértekezleten az elnök arról is tájékoztatott, hogy az idén a jóléti reformok ügyében kétpárti együttműködést szeretne, s hogy változatlanul kitart amellett, hogy Mexikó "valamiképpen" kifizesse a határon építendő fal árát, valamint ...
2018-01-06 19:33:03
Gázolt a 2-es metró
...
Erős János, a BKK fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: a baleset a Batthyány térnél történt. A körülményeket egyelőre vizsgálják.
A baleset miatt a 2-es metró helyett a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között jelenleg pótlóbusz közlekedik - tájékoztatott a fődiszpécser....
2018-01-06 14:12:29
A mélyből feltörő víz kioltotta a nagymajtényi gázkútnál 18 napja égő tüzet
... katasztrófavédelem illetékese elmagyarázta: ha a feltörő víz az előtt oltja el a lángokat, hogy felszerelnék a csapot, robbanás veszélye áll fenn.
Csütörtökön az ISU közleményben tájékoztatott arról, hogy sikerült levágni a lángoló gázkút fejét, és ezáltal lehetővé vált a kútfő helyettesítése. "Ha ez megtörténik, el lehet kezdeni a földgázkiáramlás lezárását" - idézte az ISU...
2018-01-04 21:53:43
Ukrán válság - A rossz időjárás miatt elhalasztották a német külügyminiszter Donyec-medencei látogatását
... véleményét, miszerint Oroszország taktikája a válság folyamatos mélyítése.
Az UNIAN ukrán hírügynökség az ABC News amerikai tévécsatorna által közölt értesülésre hivatkozva arról tájékoztatott, hogy az Egyesült Államok kész eladni Ukrajnának 210 modern páncéltörő rakétát 35 indítóállvánnyal.
Kijev szerint ha az ukrán fegyveres erők ilyenfajta hatékony nyugati védelmi f...
2018-01-04 11:31:53
Ukrán válság - Kijev: a kiszabadított ukrán foglyok közül többet megkínoztak a szakadárok
... találtak. Szavai szerint az idegen anyagok mintegy két éve vannak a sérültek testében. Hozzátette viszont, hogy nincs szükség azonnali sebészi beavatkozásra.

Herascsenko tájékoztatott továbbá arról, hogy egy egész csapat pszichológus igyekszik segítséget nyújtani a fogságból szabadultaknak és családtagjaiknak. Megjegyezte, hogy a volt foglyok zöme most leginkább csupán ...
2017-12-29 15:02:40
1 2 3 ....................252 253 ..........379 380 ..........504 505 506 
Címkék: Donald Trump, Szanyi Tibor, Papp György, Szövetségi Nyomozó Iroda, Clinton Alapítvány, Erős János, Deák Ferenc, Egyesült Államok, orosz befolyásolás, magyar választásba, róla szóló, 2-es metró, mélyből feltörő, nagymajtényi gázkútnál, rossz időjárás, német külügyminiszter, kiszabadított ukrán, orosz propaganda, képviselő kiemelte, gabonacsírából készült, esetek többségében, gyártási technológia, eredeti búcsi, előállítás során, formális döntést, kampánnyal kapcsolatos, egyik Híradó, elnök arról, jóléti reformok, határon építendő, körülményeket egyelőre, baleset miatt, előtt oltja, lángoló gázkút, kútfő helyettesítése, földgázkiáramlás lezárását, válság folyamatos, ukrán fegyveres, idegen anyagok, sérültek testében, egész csapat, fogságból szabadultaknak, volt foglyok, lebonyolításához, franciaországban, földgázkiáramlás, indítóállvánnyal, családtagjaiknak, külügyminiszter, hozzászólásában, bebizonyították, nyilatkozatában, destabilizációs, választmányának, áramkimaradást, szabadultaknak, elhalasztották,
© 2013 TVN.HU Kft.