Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... sokaknak szokott, hanem folyamatosan fennállt, és gyakorlatilag nem volt olyan pillanat, hogy ne éreztem volna. Egy nagyon erős migrénes fejfájással kezdődött - egy intenzív, nyílt támadással (ami persze a saját támadásom volt önmagam ellen), amit nehéz volt ugyan átvészelni, de viszonylag hamar vége lett. Az igazi harc viszont csak ezután kezdődött.
Fennmaradt ugyanis ...
2018-01-20 19:55:44
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
...43

" Intenzív tőzsdei támadással, könnyedén bedönthető. "

Ha ilyet írsz ezen az oldalon kikapsz! Én már pedzegettem! Azért még azt is hozzátenném, 2002 előtt annyit kerestem mint ma, csak ugye az árak voltak kicsit lejjebb! Még most sem értem mitől jó nekünk az EU! És nem kérek azon gondolatokból miszerint mennyi mindent újítottunk fel EU-s pénzből! Mert akkor...
2018-01-14 11:17:10
Mikor fogják Európában betiltani a déli harangszót?
... nem engedte volna azt, ami 2015-ben történt. 2012 óta köztudott, hogy a görög államadósság kezelhetetlen. Haladék fejében.
Az olaszoké is ingatag lábakon áll. Intenzív tőzsdei támadással, könnyedén bedönthető. Egy sziciliai államügyész megállapította a szoros kapcsolatot az embercsempészek és az NGO-k között.
A szerbek is zsarolhatók. Macedóniában pedig Soros kedvére v...
2018-01-13 22:10:20
Terrorizmus - Ollóval támad az őreire egy dzsihadista egy francia börtönben
... vizsgálatot.
A francia büntetés-végrehajtás szakszervezeti forrásai szerint a német állampolgárságú Christian Ganczarski, aki az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet egyik volt vezetője, a támadással akarta megakadályozni, hogy Franciaország kiadja az Egyesült Államoknak.
Az 52 éves lengyel származású német állampolgárt 2009 februárban ítélték 18 év szabadságvesztésre a...
2018-01-11 20:54:58
A vándorsólyom az idei év madara
... legtöbb sólyomféléhez hasonlóan a nyílt légtérben vadászik. Prédáját rendszerint a magasból indított, erőteljes szárnycsapásokkal gyorsított, akár a 320 kilométer/órás sebességet is elérő támadással kapja el vagy rúgja meg úgy, hogy az sérülten a földre zuhan.
Óriási elterjedési területe miatt a faj pontos világállománya nehezen becsülhető, jelenleg mintegy 100 000 és 500 000...
2018-01-02 11:41:50
Berlini merénylet - Német államfő: fel kell tárni a mulasztásokat, és tanulni kell a hibákból
... Merkel a megemlékezés margóján újságíróknak elmondta: az évforduló nemcsak a gyász, hanem annak a szilárd elhatározásnak is a napja, hogy a szövetségi kormány javítson mindazon, ami a támadással kapcsolatban félresikerült.
Az áldozatok hozzátartozóival és a sebesültekkel tartott hétfő esti találkozójáról elmondta: a velük folytatott beszélgetésekből kiviláglik, hogy az állam...
2017-12-19 14:22:43
Darák Péter: a Kúria számára 2017 a felkészülés éve volt
... ügyszakos elnökhelyettese a közvéleményt érdeklő kérdések közül a jogos védelem problémáját kiemelve leszögezte: a Kúria eseti döntéseiből is kiolvasható helyes megközelítés, hogy a jogtalan támadással járó kockázatot a támadó viseli. A jogos védelem pedig kiterjed a javak ellen irányuló támadás elhárítására is.
Az áldozattól nem várható el, hogy a támadó akaratának megfelel...
2017-12-12 15:01:14
Márai Sándor - Idézetek
... nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet szuverén.


Márai Sándor: Füves könyv - A szeretetről
|...
2017-12-08 20:00:35
„Viccnek azért picit túlzás…”
... vagy a rektori konferencia összehívását és állásfoglalását kérte volna.

Applebaum: Ok. Szerintem ez politikai támadás volt, mert Orbán abban a pillanatban a Soros elleni támadással egy időben ezt hasznosnak ítélte.

Schmidt: Abban az értelemben igen, hogy bemutassa: a CEU sem állhat a törvények fölött. Nekik is be kell tartaniuk, amit mindenki másnak. Vagyis,...
2017-11-29 22:45:12
Párizsi merényletek - Macron és Hollande együtt emlékezett a második évfordulón
... három, testén robbanóövet viselő terrorista hatolt be a Bataclanba, ahol az Eagles Of Death Metal adott koncertet. A merénylők azonnal tüzet nyitottak, és kilencven embert megöltek. A támadással egy időben a Stade de France nemzeti stadionnál és belvárosi kávéházak teraszain másik két terrorkommandó további negyven embert ölt meg. A merényletek elkövetőjeként az Iszlám Állam nevű ...
2017-11-13 13:35:44
1 2 3 ...............47 48 .......70 71 .......93 94 95 
Címkék: Darák Péter, Márai Sándor, Christian Ganczarski, Egyesült Államoknak, Eagles Of Death Metal, Iszlám Állam, déli harangszót, francia börtönben, második évfordulón, nagyon erős, saját támadásom, igazi harc, oldalon kikapsz, árak voltak, görög államadósság, sziciliai államügyész, szoros kapcsolatot, német állampolgárságú, al-Kaida nemzetközi, támadással akarta, nyílt légtérben, magasból indított, földre zuhan, megemlékezés margóján, évforduló nemcsak, szilárd elhatározásnak, szövetségi kormány, támadással kapcsolatban, áldozatok hozzátartozóival, sebesültekkel tartott, velük folytatott, közvéleményt érdeklő, jogos védelem, jogtalan támadással, támadó viseli, javak ellen, támadó akaratának, szeretet szuverén, rektori konferencia, értelemben igen, törvények fölött, merénylők azonnal, merényletek elkövetőjeként, hozzátartozóival, beszélgetésekből, embercsempészek, állásfoglalását, elnökhelyettese, terrorszervezet, állampolgárságú, világállománya, megakadályozni, terrorkommandó, elhatározásnak, megállapította,
© 2013 TVN.HU Kft.