Regisztráció  Belépés
Átadták az osztrák ADA-cégcsoport bútorgyártó üzemcsarnokát Körmenden
... hangsúlyozta az államtitkár.
Vas megye kiemelt célpontja azon törekvéseknek, hogy világszínvonalú ipar telepedjen le a térségben, a helyiek pedig számíthatnak a kormány további támogatására - mondta.
Szabó Ferenc, az ADA Hungária Bútorgyár Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a körmendi csarnokbővítés központjában az ADA fejlesztőrészlege áll.
Kifejtette, hogy a k...
2018-08-18 11:40:48
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
... ülősztrájk, mint a szomszédok meggyőzése valamely politikai párt támogatásáról, valamilyen környezetvédelmi cél támogatása vagy szavazatok gyűjtése adók kivetéséhez a helyi iskolák támogatására.

A reformátorként és keresztes lovagként fellépő átlagos Egyesek minden kérdésben pontosan tudják, hol állnak, és egy hittérítő hevületével védelmezik álláspontjukat. Általában m...
2018-08-14 23:45:22
Augusztus 24-ig lehet jelentkezni a Halmos Béla Program pályázataira
... pályázhatnak mind az előadók és képviselőik, mind a külföldi koncerthelyszínek. Erre öt millió forintos keret áll rendelkezésre.
A népzenei táncegyüttesek zenei aláfestésének támogatására 15 millió forintot különítettek el, ebbe beletartozik a hangfelvételek rögzítése, de a bemutatók során az élő zenét szolgáltató zenekarokat kifizetése is.
Tíz millió forintos keretből t...
2018-08-09 17:29:24
Jótékonysági előadással támogatják a nyugdíjas artistákat
...
A Fővárosi Nagycirkusz közlése szerint a péntek esti Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás című előadás teljes bevételét a művészek támogatására fordítják.
A hagyományosan minden évben megszervezett jótékonysági előadás bevételét általában karácsony előtt osztják szét a szakszervezet tagjai között. A fellépést az artisták társadalmi munkában, ingyen vállalják, a Magyar ...
2018-08-09 07:30:55
Unokatestvére szerint katasztrofális az orosz börtönben éhségsztrájkoló ukrán rendező állapota
... évfordulóján bombát robbantsanak a szimferopoli örök lángnál és Lenin-szobornál.
Szencov nem ismerte el bűnösségét. A rendező mellett számos nemzetközi hírű filmes kollégája kiállt, támogatására Európában több akciót is szerveztek.
Oleh Szencov május 14-én kezdett határidő nélküli éhségsztrájkba azzal a követeléssel, hogy bocsássanak szabadon 64, Oroszországban őrzött uk...
2018-08-08 19:30:38
Premier League - Courtois nem állt edzésbe a Chelsea-nél
... kezük.
Tavaly a 20 csapatból 14 szavazta meg az átigazolási időszak lerövidítését, vagyis épp, hogy megvolt a döntéshez szükséges többség. A legfontosabb ügyekben a klubok kétharmadának támogatására van szükség a Premier League-ben. A tervezetet nem támogatta a Manchester United, a Manchester City, a Crystal Palace, a Watford és a Swansea City, míg a Burnley tartózkodott. A W...
2018-08-07 22:54:49
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: tovább kell folytatni az új típusú menekültügyi központok kiépítését Né
... n...
2018-08-06 11:50:22
RMDSZ frakcióvezető: a román államfő 17 éve érvényes kisebbségi jogokat törölne el
... egyezményben és nemzetközi szerződésben, sőt az Európa Tanács ajánlásaiban is szerepelnek. Az államelnök szerint tehát Romániában nincs szükség a kisebbségek anyanyelvhasználatának támogatására, sőt a törvényben 17 éve szereplő jogokat is csökkenteni kellene. Az RMDSZ számára ez egy elfogadhatatlan és értelmezhetetlen hozzáállás" - szögezte le az RMDSZ frakcióvezetője.
Az eln...
2018-08-01 12:31:36
Nyitrai: 2010-hez képest megduplázódott a fogyatékos embereket segítő szervezetek állami támogatása
... Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) elnöke azt mondta, a megnövelt támogatást számos területen fel tudják használni, például a hangos- és a Braille-könyvtáruk, 22 tagegyesületük támogatására vagy vakvezető kutyák kiképzésére.
Nyitrai Zsolt a Kossuth rádió 180 perc című műsorában elmondta, Magyarországon több mint 600 ezer ember él valamilyen fogyatékossággal, az ő é...
2018-07-31 09:21:06
Szolidaritási alapot hozott létre az MSZP
... származó jövedelmük tíz százalékát be kell fizetniük a pártkasszába - emlékeztetett.
A pártelnök-frakcióvezető közölte, évente kétszer pályázatot írnak ki különböző társadalmi célok támogatására, először októberben. Az elnökség és a frakció közösen dönt az összeg felhasználásáról - tette hozzá.
Számításaik szerint havonta hárommillió forint folyik be az alapba - mondta.|...
2018-07-30 19:45:26
1 2 3 ..............346 347 .......519 520 .......691 692 693 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, Halmos Béla Program, Premier League, Horst Seehofer, Szabó Ferenc, Hungária Bútorgyár Kft, Fővárosi Nagycirkusz, Atlantic Flight, Oleh Szencov, Premier League-ben, Manchester United, Manchester City, Crystal Palace, Swansea City, Európa Tanács, Gyengénlátók Országos Szövetségének, Nyitrai Zsolt, osztrák ADA-cégcsoport, nyugdíjas artistákat, orosz börtönben, román államfő, fogyatékos embereket, helyiek pedig, kormány további, körmendi csarnokbővítés, szomszédok meggyőzése, helyi iskolák, hittérítő hevületével, külföldi koncerthelyszínek, népzenei táncegyüttesek, hangfelvételek rögzítése, bemutatók során, péntek esti, művészek támogatására, hagyományosan minden, szakszervezet tagjai, artisták társadalmi, szimferopoli örök, rendező mellett, átigazolási időszak, döntéshez szükséges, legfontosabb ügyekben, klubok kétharmadának, államelnök szerint, megnövelt támogatást, frakció közösen, összeg felhasználásáról, környezetvédelmi, értelmezhetetlen, fogyatékossággal,
© 2013 TVN.HU Kft.