Regisztráció  Belépés
Szíria - Moszkva bejelentette a Hmejmímet megtámadó terroristák megsemmisítését
...
A tárca közlése szerint Idlíb tartományban megsemmisítették azt a bázist is, amelyről szombatra virradóra 13 drónnal támadást indítottak Hmejmím és a tartuszi orosz haditengerészeti létesítmény ellen.
Az orosz katonai tárca szerint a militáns diverzánsok bázisát Idlíb tartomány nyugati határánál lokalizálták. Egy orosz különleges műveleti egység Krasznopol típusú, nagypo...
2018-01-12 16:23:14
Szíria - Ukrajna cáfolja, hogy tőle származna az orosz bázisok ellen bevetett drónok robbanóanyaga
... haditengerészeti műszaki ellátó központot múlt szombatra virradóra 13 pilóta nélküli szerkezettel támadták meg, ezek közül tízet Hmejmím, hármat pedig Tartusz ellen vetettek be. Az orosz védelmi tárca közlése alapján a drónok közül hetet a Pancir-Sz légvédelmi rendszer segítségével lelőttek, hatot pedig leszállásra kényszerítettek. Az utóbbiak közül három a földet éréskor felrobba...
2018-01-11 19:25:02
Az idén 4 milliárd forint jut szociális tűzifára
... erdőgazdaságokkal, annak érdekében, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű tűzifa. Ugyanakkor az önkormányzatok a keretből más, nem állami szolgáltatóktól is vásárolhatnak - tette hozzá.
Közlése szerint december 22-ig 184 ezer köbméter tűzifára jelentettek be igényt az erdőgazdaságoknál az önkormányzatok, 3,1 milliárd forint értékben.
A települések gondoskodnak...
2018-01-09 12:02:03
NGM: az utóbbi hat évben körülbelül 750 ezerrel nőtt az új munkahelyek száma
... és a gazdaság kapcsolatának még szorosabbá tétele, illetve a felnőttképzés szabályozásának módosításával a munkaerőhiány kezeléséhez új rugalmas képzési lehetőségek biztosítása. A tárca közlése szerint a törvényjavaslat elfogadásával megalakulhatnak az ágazati készségtanácsok, amelyek révén a gazdasági ágazatok szereplői választott képviselők útján közvetlen lehetőséget kapnak a s...
2017-12-14 08:51:44
NGM: elfogadta a parlament a szakképzési és a felnőttképzési törvény módosítását
... módosítások. Ennek értelmében tanulószerződést már a szakgimnázium 11-12. évfolyamán tanulók is köthetnek, a kötésre jogosult egyéb szervek, szervezetek köre pedig bővül.
A tárca közlése szerint a törvényjavaslat elfogadásával megalakulhatnak az ágazati készségtanácsok, melyek révén a gazdasági ágazatok szereplői választott képviselők útján közvetlen lehetőséget kapnak a sza...
2017-12-12 13:10:31
Cseh kormányalakítás - Miniszterelnöknek nevezte ki Andrej Babist a cseh államfő
...
Az új kormányfő jogkörei elődje, Bohuslav Sobotka ügyvezető kormányfő végleges távozásáig korlátozottak.
A Babis-kormány tagjainak kinevezésére az államfő közlése szerint december 13-án kerül sor. Andrej Babis azt tervezi, hogy kormányának programját januárban terjeszti a képviselőház elé, és kér bizalmat számára.
Milos Zeman Babis kinevezésekor közölte: ott lesz e...
2017-12-06 14:24:01
Újjáalakult a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal
... köznevelést érintő elemeit, amelyekre 53 milliárd forintot fordítanak. Szintén tájékoztató hangzott el a tornaterem-, tanterem- és tanuszoda-építési programról.
A helyettes államtitkár közlése szerint a 27 tagú kerekasztal januárban újra összeül, akkor határoznak a munkacsoportok megalakításáról. Kitért arra is, hogy a kerekasztalt új alapokra helyezték, és megteremtették műk...
2017-11-29 14:32:26
Ismeretlen tettesek megrongáltak egy varsói mecsetet
... véleményének adott hangot, hogy Lengyelországban növekszik az iszlamofóbia és a rasszizmus, s a támadás rasszista alapú volt. Azzal vádolta a lengyel hatóságokat, hogy semmibe vették korábbi közléseit a központot érő fenyegetésekről. Kifejtette, hogy az iszlám vallás híveit "rendszeresen támadják az utcákon", az LM tagjai hiába igyekeznek "a béke vallását" hirdetni.
Mariusz B...
2017-11-27 18:13:24
Milos Zeman támogatottsága a legnagyobb a cseh államfőjelöltek közül
... kormányfő négy százalékkal a negyedik.
Csehországban január 12-én és 13-án tartják meg az államfőválasztást. A megmérettetésen 20 ember kíván indulni, de a belügyminisztérium előzetes közlése szerint csak kilencen teljesítik a törvény által előírt feltételeket. Az indulók hivatalos listáját november 24-én hozza nyilvánosságra a belügyi tárca.
A győzelemhez a leadott sz...
2017-11-19 15:52:15
Őrizetbe vették az ukrán belügyminiszter fiát a korrupcióellenes iroda munkatársai
...
A NABU közlése alapján Olekszandr Avakovot a hátizsákbotrányként elhíresült belügyminisztériumi korrupciógyanús ügyletben játszott szerepéért vették őrizetbe, vele együtt még két személyt, köztük Szerhij Csebotart, a belügyminiszter volt helyettesét, aki a tisztséget 2014 márciusa és 2015 májusa között töltötte be.
Az UNIAN ukrán hírügynökség emlékeztetett arra, hogy a ...
2017-10-31 18:44:29
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Andrej Babist, Köznevelés-stratégiai Kerekasztal, Milos Zeman, Bohuslav Sobotka, Andrej Babis, Milos Zeman Babis, Mariusz, Olekszandr Avakovot, Szerhij Csebotart, orosz bázisok, felnőttképzési törvény, cseh államfő, varsói mecsetet, cseh államfőjelöltek, ukrán belügyminiszter, korrupcióellenes iroda, tárca közlése, tartuszi orosz, orosz katonai, militáns diverzánsok, orosz különleges, orosz védelmi, drónok közül, utóbbiak közül, földet éréskor, megfelelő mennyiségű, települések gondoskodnak, gazdaság kapcsolatának, felnőttképzés szabályozásának, munkaerőhiány kezeléséhez, törvényjavaslat elfogadásával, ágazati készségtanácsok, gazdasági ágazatok, szakgimnázium 11-12, kötésre jogosult, államfő közlése, helyettes államtitkár, munkacsoportok megalakításáról, támadás rasszista, lengyel hatóságokat, iszlám vallás, béke vallását, törvény által, indulók hivatalos, belügyi tárca, belügyminiszter volt, tisztséget 2014, korrupcióellenes, megsemmisítették, haditengerészeti, tanulószerződést, lengyelországban,
© 2013 TVN.HU Kft.